Tratamente naturiste

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Eu si sotul am luat timp de vreo trei saptamani, napraznic (capsule), cate 6 pe zi, si in luna aceea am ramas insarcinata, dupa ce timp de 8 luni ne-am chinuit fara rezultat (vorba vine, ca nu prea merge sa spun ca ne-am chinuit, cand ma refer la) respectand toate regulile (contact doar in perioada fertila, stat cu picioarele pe sus, etc.).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

l Carmen 2003,tu nu ai mai facut decat baile astea si ai ramas insarcinata,cat timp l-ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu am facut tratamentul Liviei,timp de 3 luni.am obtinut ovulatie,o sarcina se pare[nu este sigur nimic]dupa care am capatat o dereglare ,pentru ca am scurgeri continue de vreo 3 saptamini.Acum am inceput sa iau numai tinctura de zmer si ceai de napraznic.Mi-am facut o echo. la alt doctor,pentru ca a mea este in concediu si mi-a zis ca totul este ok!Ma indoiesc,dar asta e!
Sotul meu a tinut tratament naturist si si-a imbunatatit spermograma,trebuia sa-si faca sapt. asta alta spermogr. dar este plecat asa ca a ramas pe sapt. viitoare.

Cam asta ar fii ceea ce am facut noi pina acum.
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Valentina, eu m-am dereglat de la tincturi. Mi-a venit in ziua 45, si se pare ca am avut ovulatie in ziua 30. Nu stiu ce sa mai cred.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki7 spune:

In ce consta tratamentul Liviei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Tratamentul Liviei il gasesti pe prima pagina la "Forta Naturii"

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camitza spune:

Buna fetelor, le salut pe toate "aspirantele la postul de mamica"....Ce pacat ca pentru unele dintre noi acest "job" ca sa ma exprim plastic, este mai greu de obtinut decat orice post din lume, eu fiind una dintre acelea care pana nu demult consideram ca serviciul este ceva sfant, caruia trebuie sa-i dedici 99% din timp, energie, daruire....
Am si eu ceva "anisori" (doar 2 la numar) in care am mi-am dorit ca minunea sa se intample......dar nimic. Oricum nu disper(inca).
Adevarul este ca in urma cu aprox.2 luni am descoperit acest site si m-a prins foarte tare, eu fiind in cautarea unui tratament naturist pentru problemele mele......am descoperit tratamentul naturist al Liviei , pe care l-am urmat cf.prescripiei timp de 21 zile.
Acum sunt in ziua a 24 zi de la precedenta menstruatie (24.06)....., vom vedea ce se va petrece peste cateva zile, nu-i asa?

Va urez o vara plina de "vesti bune".

camitza

camitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadira spune:

Draga Miki,
Am copiat si eu tratamentul Liviei si il voi "scrie" mai jos:
Tratamentul dureaza cca.3-6luni.
Foarte importanta este procurarea dinainte a celor necesare:
-storcator de fructe pentru obtinerea sucurilor de morcov+telina
-rasnita de cafea pentru obtinerea pulberilor din plante si seminte
-plante:coada-soricelului,cretisoara,dragaica sau sanziene,galbenele,urzica vie,urzica moarta galbena sau alba,naprasnic;(plantele sunt pentru:inflamatii ale organelor pelviene,sterilitate,dereglare hormonala,ovare polichistice,pentru fixarea sarcinii,lipsa ovulatiei etc.)
-tincturi de:muguri de zmeur(rubus-idaeus)(regularizeaza secretia ovarelor),coada-soricelului pentru dereglarea hormonala,ovare polichistice,pilozitate excesiva,sterilitate etc..Se adm.30 de picaturi din fiecare de 3 ori pe zi.(adresa unde pot fi gasite:cal.mosilor,nr.306-farm.FORTUNAE si pe C.A.Rosseti,nr.31-APIFARM )
-medicamente din plante:kamayani 1tableta de 3 ori pe zi
cat`s claw sau detox(uncaria tomentosa)-vezi prospectul-ambele sunt pentru combaterea sterilitatii,reglare hormonala,resorbtia chisturilor,tumorilor,nodulilor);
supozitoare (nu vaginale)cu carpicon.Se adm. din a 5-a zi a ciclului menstrual pana in a 19- a zi(2-dim. si seara) +1 tableta de 2 ori pe zi de vit.E apoi pauza pana la urmatoarea menstruatie si se reia.(pentru chisturi ovariene si hemoroizi)
supozitoare cu metronidazol (nu vaginale)1 supozitor pe zi timp de 7 zile si, nu se mai repeta in lunile urmatoare.(pentru inflamatii ale trompelor,ovarelor,uterului);
-seminte de marar + seminte telina.Se macina fin cu rasnita de cafea si se adm.1lingurita plina de 3 ori pe zi ,sublingual ,timp de 15 minute,inainte de masa, apoi se inghite pulberea cu putina apa si se asteapta inca 15 minute dupa care se poate manca .Aceasta cura dureaza 21 de zile si nu se repeta in celelalte luni.
-crema de galbenele pentru masarea vaginala;
-granule de argila.Se introduce seara cate o granula de marimea unei alune in vagin dupa masarea vaginului cu crema si se scoate a 2-a zi dimineata,seara repetandu-se procedeul;
Actul sexual sa se efectueze numai in perioada fertila(din a 9-a zi pana in a 18-a zi din 2 in 2 zile dupa o irigatie vaginala cu apa fiarta si racita(calduta)+1 lingura rasa de bicarbonat sau ceai(infuzie) concentrat de galbenele,apoi se sta minim o jumatate de ora culcata,eventual cu bazinul mai sus dupa care se introduce granula de argila(fara masaj);
Schema de tratament(va alegeti singure orele in functie de timpul fiecareia;eu am renuntat pe perioada tratamentului la vizite,iesiri in oras,vacante- ca nu puteam sa-mi iau plantele cu mine si mai trebuia sa dau si explicatii la fiecare pe unde ma duceam,nu? :
DIMINEATA -o cana de infuzie coada-soricelului+cretisoara in parti egale(o lingurita planta la o cana apa clocotita,se lasa la infuzat 10-15 minute si se bea neindulcita)+kamayani+cat`s claw +vit.E(cand trebuie,din a 5-a pana in a 19-a zi a ciclului menstrual);
-o lingurita plina de amestec pulbere de telina + marar sublingual(cum am mentionat mai sus);
-dupa 1/2ora 100ml suc (amestecat)de telina+morcov;
-pulbere de napraznic,o lingurita plina sublingual adm.ca si pulberea de seminte;
- dupa 1/2ora tincturile de muguri de zmeur si coada-soricelului;
-supozitor carpicon(din a 5-a pana in a 19-a zi a ciclului menstrual);
PRANZ -infuzie de dragaica+galbenele in parti egale-o cana + kamayani
-pulberea de seminte
-dupa 1/2ora pulberea de napraznic
-dupa 1/2 ora tincturile
SEARA -infuzie de urzica moarta galbena +urzica vie in parti egale + kamayani +catīs claw +vit.E (cand trebuie);
-supozitor metronidazol
-pulberea seminte
-dupa 1/2h suc de telina + morcov 100ml;
-pulberea napraznic
-masaj vaginal cu crema galbenele + grauntele de argila
-supozitor carpicon(cand trebuie din a 5-a pana in a 19-a zi a ciclului menstrual)
-tincturile
-irigatii vaginale la indicatiile de mai sus.
Pe langa acest tratament am mai baut 2 cani de ceai de naprasnic.
Ceaiul isi indeplineste toate calitatile daca este preparat astfel:
o lingura plina de naprasnic se pune la inmuiat de seara pana dimineata. Dimineata se strecoara licoarea intr-o cana iar planta ramasa se opareste cu inca o cana de apa.Dupa ce se lasa 1/2h apoi se strecoara si lichidul rezultat se amesteca cu lichidul dinainte. Se bea pe stomacul gol.(La prepararea ceaiului se foloseste apa plata)
Se mananca pe langa mancarea obisnuita produse din soia,telina rasa cu ulei sare de mare si lamaie+patrunjel+morcov ras,o lingura de miere zilnic,ocazional un pahar de vin rosu de tara,carne alba si rosie,anason condiment pt.mancare,nuci neprelucrate-aceste alimente contin substante active asemanatoare estrogenilor(fitoestrogeni).
Eu nu l-am incercat.Pare cam complicat.Bine, eu nici nu am fost inca la un medic pntru investigatii serioase
Pa, pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Valentina, cum adica te-ai dereglat? Ce scurgeri ai? Scurgerile nu au nici o legatura cu sistemul hormonal. Poti avea o infectie, o micoza ceva, dar asta nu are nici o leg cu hormonii ci cu sistemul imunitar.
Poti sa dai mai multe detalii?
pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by XXXX

Carmen2003

Este o veste extraordinara pentru mine ca ai scapat de fibrom in felul asta. Si eu am unul de 4X5 cm - este posterior si de aceea nu am singerari. Problema este ca am o trompa scoasa - am facut operatie de sarcina extrauterina. Trompa care mi-a ramas este permeabila dar este mai subtire. In fine, mai intii cu fibromul: ai spus de bai de sezut -ce inseamna asta - ca se pune infuzia in cada sau intr-un lighean... scuza-ma ca intreb asa dar as vrea sa stiu caci eu am facut doar dus si clisme.

Iti multumesc pentru timp,
X

Scuza-ma intai pt intarzierea raspunsului, dar am avut ceva probleme de acces la site.
Exact, se pune infuzia intr-un lighean si stai in el 15- 20 min.
Eu am mai facut si irigatii cu infuzia asta - inainte de a face baia de sezut. Daca te intereseaza mai multe scrie-mi oricand.
Ai grija sa nu racesti, chiar daca e vara...
Sanatate multa.

Carmen
PS Vezi ca pe parcursul unei sarcini pot reaparea fibroamele. Si la mine a aparut unul nou in luna a 2-a. Dar daca n-as fi scapat de primul nu as fi putut ramane insarcinata din cauza pozitiei lui. Deci curaj si eu dupa ce nasc si imi revin voi repeta tratamentul

Mergi la inceput