Batalia sexelor!
Acum am vazut,tot butonand o noua emisune cred la Prima,unde sunt filmate 4 cupluri,care cum se comporta ce fac!Nu stiu ce vrea emisiunea asta de fapt,era pe sfirsite,dar ceea ce ma oripilat la sfirsit au dat reclama,cum barbatii trebuie sa faca ce fac sotiile si unul din ei a ars un sacou cand l-a calcat,sotia l-a intrebat ce-a facut si i-a spus sa stranga masa de calcat cred,iar el,a luat-o de parspunandu-i sa stranga masa!
Ce e asta ma???De la bataie,injuraturi la tradati,la jeg si crize de isterie la schimb de mame,acum ajungem la bataie si violenta,promovata de o televiziune???
Eu una sunt socata!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
Raspunsuri
claudela spune:
Despre ce emisiune e vorba?
Fac astia de toate, doar emisiuni educative nu prea...
Rusine sa le fie!
Anderra spune:
Si eu am prins din emisiune ,joia asta, prima editie cred, nici nu stiu despre ce e vorba si ce urmaresc, sau ce se urmareste ..
Am prin o faza cand un nenorocit , ca altfel nu pot descrie o snopea pe sotiein bataie la propriu, cu picioare si palme peste cap si fata.
nu stiu daca sunt cazuri reale, daca nefericita aia era maritata pe bune cu animalu' ala sau sunt doar actori care interpreteaza cazuri ,insa, in ambele cazuri cna'ul cred ca sta si o freaca ..pentru ca iamginile alea nu avea ce cautau pe post la 8 jumate -9 seara. Nici dupa 12 ,niciodata cu atat mai mult cu cat e o ora rezonabila pentru copii.
lulu_boches spune:
quote:Emisiunea e noua, se difuzeaza joia.Din pacate nu am vazut prima emisiune, am adormit
Originally posted by claudela
Rusine sa le fie!
"Batalia sexelor", asa ii spune.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
lulu_boches spune:
quote:Poate duminica la ora 22.00, o sa urmarim ceva interesant, incepe o noua emisiune pe prima Tv, - "Te crezi mai destept?" - decit un copil de clasa a 5-a?
Originally posted by claudela
Rusine sa le fie!
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)