*** LA REDOUTE (26)***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Nushu superb sacou! Merge si la pantaloni albi de vara Of, intru iar la chetuieli...

Azi astept si un pachet din 14 si unul din 16 (ia sa vaz astea vin, sau cineva de la OP e pe faza). Am un feeling ca ala de pe 16 va veni zilele astea... Celalalt nu - va zic eu mai tarziu de ce...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

maria multumesc si tie vl-ad pentru reteta chiar azi o incerc

mada merci intru si eu sa vad ce noutati au bagat

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Nushu posteriorul meu este putin mai maricel (nu iti imagina ca e cat casa)si mi-e cam teama ca nu stiu cum se aseaza rochita. Ma mai gandesc

quote:
Originally posted by nushulica

quote:
Originally posted by maria_alexia

Merci, Nushulica.
In poza ta pare sa bata spre gris-jandarme, asa, turcoazul ala...

Ma ingrijorati cu horror-stories cu posta, astept si eu cu sufletul la gura coletul din 10...

cam asa este nu ca bate

onetzica merci astept sa vad cum sta pe tine daca ti-o iei si tu

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

cine are colete de la strawberry, al meu este intrat in tara, comanda este de pe 17. am verificat la posta romana.

azi avem toate acelasi meniu: supa de dovlecei.
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

feli intra la cheltuieli ca doar pentru tine iei nu pentru altcineva

de ce zici ca nu vine comanda din 14??stii ceva??

onetzica eu am aproape 100 la posterior daca nu chiar suta de acum si nu se vede nik chiar ma avantajeaza rochitza asta ca nici burta nu o scoate(nu ca ar fi prea mare)

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Io nu m-am masurat dar sunt obsedata de dansu ca e mareee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aoleu Viairo ce-mi facusi....eu am coletul din 12 si inca n-a venit nimic. Oare ce s-o fi intamplat? Tu iti mai amintesti ce ai bifat acolo la modalitatea de trasport...registered mail sau non registered mail? Eu am bifat regisetered, adica sa fie nevoie de semnatura la ridicare.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Viairo te mai rog ceva..daca verifici la statusul lor de la comanda si dai pe detail...iti apare pagina alora de la posta Honk Kong cred. Ce-ti apare scris la "destination"? La mine apare asa:

Outward Registered Letter

Destination - Oman, Sultanate of
The item left Hong Kong for its destination on 12-May-2007

Ce e asta cu Sultanatul Oman?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Vezi la subiectul "strawberry.net":

quote:
Autor: miki68
Raspuns la: 28/03/2007 13:32:31
Karfe, asa scrie pana iti trage banii de pe card. In acel moment primesti un mail de confirmare a comenzii si, de obicei, in max. 10 zile calendaristice primesti comanda la un of.postal cu vama. Urmarind comanda, la un moment dat ai sa vezi ca e trimisa in Sultanatul Oman. Sa nu te sperii. Au ei o shusta cu aia pt. a nu plati taxe.

cristina d.

Autor: nadyana

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

hmmm... poate e mai voluminos al tau Mada, eu am 3 chestii f. mici. pe la oman ajung toate trimise din hong kong.

Outward Registered Letter

Destination - Oman, Sultanate of
The item left Hong Kong for its destination on 19-May-2007

si la posta romana:
Raport sumar:
Tara origine HONG KONG
Data intrarii in tara 23.05.2007
Stare actuala Intrat in tara
- BSI Bucuresti

sorry de off topic

Mergi la inceput