*** LA REDOUTE (26)***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am un fond de ten, si un rimel..deci cred ca-s la fel.

Numarul ala de urmarire al tau cu ce incepe? Cu RA.......HK?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

RA(9 cifre)HK

quote:
Originally posted by madau

Am un fond de ten, si un rimel..deci cred ca-s la fel.

Numarul ala de urmarire al tau cu ce incepe? Cu RA.......HK?

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Deci e la fel....mai astept ce sa fac? Macar sa vina.

Scuze fetelor ptr off topic

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Nu ma uitati si pe mine cu intrebarea, plizzzz:

Care era site-ul unde se poate urmari international un colet?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Nu ma uitati si pe mine cu intrebarea, plizzzz:

Care era site-ul unde se poate urmari international un colet?

aici poti verifica cand un colet din afara intra in tara:
http://www.posta-romana.ro/tt/index.jsp?limba=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_vasilief spune:

Buna.Ajutati-ma si pe mine ve rog.Care este valoarea minima pt o comanda pe LR?Daca valoarea este mica risti sa nu primesti coletul?Am citit pe site despre asa zisele pachete gen scrisoare, sunt colete cu valoare mica?Ce valoare tb sa aiba coletul ca sa fiu sigura ca ajunge sigur-sigur?
Si mai am o intrebare.Cum se obtin codurile acelea pt cadouri?si cum le validezi?unde se introduc?
Multumesc si astept un raspuns cat mai repede.
Please, help me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by nushulica

la vama nu platesti nimic in plus deci cand ridici coletul in schimb cand faci comanda pe site iti baga 5euro taxa de ambalare si taxa de livrare care reprezinta 10% din valoarea comenzii

in legatura cu marimile e putin riscant eu in principiu le-am cam nimerit ...am avut doar vreo 2-3 produse pe care nu le-am nimerit din vreo 30de comenzi...trebuie sa fii atenta si la compozitia materialului daca are elastan merge si o marime mai mica

la incaltari sport de ex adidas iti specifica direct de pe site sa comanzi cu o marime mai mare...la nike eu am pus chiar cu 2 marimi mai mare...

orienteaza-te si tu dupa tabelele de marimi de pe site mai intreaba si aici ca multe din noi am luat si te putem ajuta

platesti cu cardul de ex eu am un master card la bcr si un visa electron la raiffeisen si am platit cu amandoua...pe langa suma finala a comenzii iti mai ia banca un comision de conversie valutara care am observat ca e mic

vezi ca pe prima pagina a subiectului este o lista cu coduri pe care daca le aplici cand faci comanda(ai in stanga jos un camp unde bagi codul) iti dau diverse cadouri sau chiar reduceri in bani

spor la shopping

INGRID

Uite aici unele dintre raspunsuri. Comanda tb sa fie peste 10 euro. Nu ai in nici un caz certitudinea ca va veni coletul...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Mai aveti codul pentru cadou gentile roz???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Onetzica

Mai aveti codul pentru cadou gentile roz???????

E pe prima pagina...cu poze cu tot...65005

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

N-a mai primit nimeni niciun aviz?
Eu am fost la posta, IAR! S-a uitat saraca fata in spae si nimic... Asta e! De ce mai sper, nu stiu
Insa pun pariu ca va sosi comanda din 16. Maine sau poimaine, ca e facuta pe contul vechi, cu care nu am avut probleme. Sper sa nu cobesc...

Mergi la inceput