*** LA REDOUTE (26)***
Raspunsuri - Pagina 26
claujro spune:
Nu cred ca se fura la OP ci inainte de OP...unde...nu stiu...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Onetzica
Nushu am ochit si eu dimineata rochita aia cu floricele mov parca. Cum vine? Materialul este stretch cumva?
n-am apucat s-o probez ca inca sunt la birou materialul este strech si chestia aia mov e can in satin elastic(sau material de ala de helanci
o sa ma imbrac diseara cu ea si o sa fac poza ca sa-ti faci o idee mai buna despre cum se aseaza ok??

fetelor eu nu mai pot de cald a trebuit sa plec un pic si pe bord imi arata ca afara sunt 37grade

si o tin la umbraa
...zilele trecute mai erau 30-32...dar acum e jale nu poti respira
bucurati-va ca ploua la voi
INGRID
felicia74 spune:
Madau nu stiu unde se fura si nici nu ma intereseaza. Eu am comandat de pe siteuri - din Ro, intr-adevar - si nu s-a pierdut nimic, am primit tot, inclusiv coletul ala ratacit 2 saptamani. Vorbeam si cu Clau pe mess, ca nu le vad eu pe fetele de la OP furand. Bine, ca nu am nicio certitudine de nicaieri, decat ca sistemul LR e de kk
Nici macar nu catadicsesc sa-mi raspunda la plangere.
Ia Strawberry mi-a trimis deja 2 mailuri - numai azi - prin care ma informa in ce stare e comanda...
aissa spune:
Da, sunt de acord, perfect de acord ca de furat s-o fura si la noi dar si la ei e mare brambureala. Nu zic de cazurile cand s-au trimis alte porcarii in loc de ce era comandat dar numai de faptul ca mi se pare inadmisibil sa imi spuna ca nu pot sa imi dovedeasca trimiterea coletului ci doar imi zic (si asta ca pisez eu cu mail) ca l-au trimis si sa astept cu lunile.
Am fost la posta si azi, sa ridic alocatia, si profitand ca nu mergeau calculatoarele ceea ce insemna ca era gol, am intrebat iar de el. Desi vedeam ca nu e nici o punga pe acolo. Tipa de la ghiseu a zis sa vorbesc cu sefa de tura. Mi-a trimis-o pe aia care mi-a pus placa cu "sa trimita doamna inregistrat ca asa nu dispar, sa faca ei plangere, dvs nu puteti etc" Intre timp apare si factorul meu si ii zic: iar mi-a disparut un colet din ala. El isi aminteste ca l-a pus pe unul din ele in cutie (v-am zis ca era inghesuita punga cu haien in cutie de abia am scos-o) si ma intreaba daca pe ala l-am gasit. I-am zis ca ala da, a ajuns, le-am explicat ca deja e a 2-a oara cand nici coletul retrimis nu ajunge si trebuie sa il cer si a 3-a oara... Si la un moment dat ma intreaba aia ce primesc, sefa de tura adica. Cand i-am zis ca haine si incaltamine...nu cred ca mi s-a parut, s-a schimbat la fata si mi-a zis asa, mai mult soptit, sa vin sa vorbesc cu diriginta. Ce o fi fost asta zau ca nu stiu. Am rugat-o sa imi explice de ce daca ele vin neinregistrate ne pun sa semnam pe ele, unde se face totusi inventarul. Mi-a explicat ca factorii primesc plicurile (nu stiu de unde) si ca alea fiind scrisori mari nu le pot aduce si le dau la ghiseu si aici se face lista aia pe care semnam, dar ca asta tine de bucataria interna. Deci se poate si ca factorul sa ia scrisoarea sa o "puna in cutie" si sa nu se inregistreze... Acum ma bucur ca m-a vazut ala acolo, ca a vazut ca vorbeam cu sefa de tura si cred ca a auzit-o si cand mi-a zis ca sa vin la diriginta. Culmea si data trecuta tipa de la ghiseu cand a auzit pe ce strada stau a zis la fel. Trebuie sa vad cand ajung sa intru in audienta, maine are program dupa amiaza dar nu am eu cu cine lasa fata. Stiu ca sunt paranoica, stiu ca mare lucru nu rezolv, dar ma gandesc ca poate se sperie naibii, daca factorul o fi hotul.
Poze
felicia74 spune:
Dar stiti cumva care e suma minima pentru care trimit colet inregistrat?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
aissa spune:
Cred ca e legat de greutate/dimensiune nu de valoare. Eu am comandat 1 fusta pt Ale si 1 camasa parca cu gentile rosii si au fost colet.
Poze
Onetzica spune:
Astept sa te vad Nushu
quote:
Originally posted by nushulicaquote:
Originally posted by Onetzica
Nushu am ochit si eu dimineata rochita aia cu floricele mov parca. Cum vine? Materialul este stretch cumva?
n-am apucat s-o probez ca inca sunt la birou materialul este strech si chestia aia mov e can in satin elastic(sau material de ala de helancica nu stiu altfel cum sa explic...cres ca lycra ii zice
)
o sa ma imbrac diseara cu ea si o sa fac poza ca sa-ti faci o idee mai buna despre cum se aseaza ok??
fetelor eu nu mai pot de cald a trebuit sa plec un pic si pe bord imi arata ca afara sunt 37gradesi o tin la umbraa
...zilele trecute mai erau 30-32...dar acum e jale nu poti respira
bucurati-va ca ploua la voi
INGRID
nushulica spune:
am intarziat un pic cu pozele ca am avut treaba dar acum le am![]()
http://new.photos.yahoo.com/nushulica/photo/294928804394915282/0
m-am imbracat asa pe fuga cu rochia nu e calcata nu am luat sandale doar sa o vezi sa-ti faci o idee cum se aseaza![]()
aissa mult succes la posta poate totusi rezolvi ceva daca zici ca s-a schimbat aia la fata cand ai zis de haine![]()
mada mie rochiile imi plac mult sa le port chiar si la serviciu si mi-e mult mai simplu sa ma imbrac cu rochie ca trebuie sa asortez doar sandalutze si gentutza ori la fusta trebuie sa gasesti si bluza sau invers![]()
edit: maria alexia am pus si poze cu sacoul![]()
INGRID