*** LA REDOUTE (26)***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Am primit si eu un mail de multumire pentru prima comanda si un cod personalizat de reducere 20 eu la cumparaturi de peste 55 eu in afara de... si aici urmeaza toate reducerile posibile si imposibile!
M-am tot uitat pe site si zau daca gasesc ceva la care sa pot aplica reducerea... Daca aveti vreo sugestie, o primesc cu placere .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

of, ma lasa nervii...dupa ce ieri redusesem valoarea cosului la 36 eur, acum, in loc sa caut coduri si sa dau comanda, m-am apucat sa mai bag produse in cos...si-am ajuns la 55 eur...
acum tre s-o iau de la capat...ce mai scot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Scoate produsul cel mai scump...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata am adormit si eu piticania

Feli eu am mai zis...tare mi-e teama ca la noi la posta e buba..dar cum dracu sa dovedim asta, daca nu avem nici o dovada ca a intrat coletul in tara?De fapt ar trebui sa fie o evidenta, ceva, dar unde?

Nushulica super rochitele, mi-au placut si mie tare mult, dar eu nu-s mare amatoare de rochii, nu am unde sa le port. In schimb ma imaginez imbracata in ele...tare ma mancanca deshtele sa-mi iau..dar presimt ca vor sta in dulap

Cin asta-i marea dilema a redoutistelor...ce sa mai scot din cos? Ca mereu e prea mult

Claudia dc nu mergi tu la banca sa iei un extras? Ca sa dezlegi misterul. Oricum, daca e in plus e de bine

Ma apuc de listutza

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

mada, am BRD net si acolo vad in orice moment....ce bani am in cont... Acum as da o comanda cu aia 34 de euro...pana nu se razgandesc astia

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Nushu am ochit si eu dimineata rochita aia cu floricele mov parca. Cum vine? Materialul este stretch cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

quote:
Originally posted by aissa

Cu datul banilor inapoi nu voi mai fi de acord eu, chit ca astept iar colet, eventual comand altceva, mai mare si sa folosesc banii pt a lua ceva mai voluminos cat sa fie colet . Cecul depus pe 10 aprilie la banca, ala cu marea suma de 10 euro, inca nu a intrat in cont, mi-au zis de la banca sa incerc dupa 60 de zile.

Poze

aissa, mie mi-a furat din colet. a fost taiat si scoasa o pereche de pantalonasi ptr andi. v-am mai povestit parca, coletul a venit insotit de proces verbal pe motiv de spoliere...

eu sunt indignata si nu imi mai vine sa mai comand nimic desi pierderea a fost mica.

sunt convinsa ca fura lucratorii / incarcatorii / descarcatorii de bagaje sau ce-or fi ei.

imi pare rau tare ptr voi, si va admir ca aveti atata curaj la risc.

eu acum, chit ca o sa par paranoica sper sa nu lezez pe nimeni care se nimereste sa citeasca pe aici, dar... noi dam o gramada de info aici pe site: la ce OP vine coletul, cateodata si numele intreg, cand asteptam coletul, cand primim aviz, etc... intelegeti ce voi a grai? - nu tre' sa fii neaparat inscris ca sa citesti pe un forum...

va pupic si va doresc sa va ajunga toate comenzile si integral

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by pitzinuca

eu acum, chit ca o sa par paranoica sper sa nu lezez pe nimeni care se nimereste sa citeasca pe aici, dar... noi dam o gramada de info aici pe site: la ce OP vine coletul, cateodata si numele intreg, cand asteptam coletul, cand primim aviz, etc... intelegeti ce voi a grai? - nu tre' sa fii neaparat inscris ca sa citesti pe un forum...

va pupic si va doresc sa va ajunga toate comenzile si integral

b

stai linistita ca am mai discutat si noi despre asta.Chiar asta ziceam,ca daca hotul intra pe forumul asta,are toate info necesare.

Mergi la inceput

Sunt de acord cu "paranoia" asta. Cum sa facem? O solutie ar fi sa nu mai scriem inainte de a comanda ci doar dupa ce am primit coletul...Nu stiu...cum e mai bine?

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pai si ce propuneti sa facem? sa facem in contul comun o lista cu ce comenzi asteptam si ce se aude cu ele? N-ar fi greu sa intre fiecare sa faca asta...dar cam greu sa stea cineva sa citeasca tot ce scriem noi pe aici...plus de asta..au disparut colete la OP diferite, doar n-o fi la fiecare din ele cate cineva care citeste pe DC?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput