*** LA REDOUTE (26)***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Deci: perioada "furaciunilor" a fost 3-7 mai? Prea au disparut odata iar colete. Ma rog, cele de pe 5-7 mai mai au o sansa... Undeva ceva e putred....

Edit: sa va mai zic, ca plangerea mea este inca pe lista de asteptare, fara niciun raspuns? Inutil...

Ar fi interesant sa aflam care e tura astora de ne fura ca sa comandam pe tura inversa. Pe bune, e clar ca au nimerit coletele undeva in mana unora si le sutesc fara mila. Cum ii spuneam si Sabinei, mai scrie si pe punga ce contine ca sa stie omul din start ce a "primit".

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

aissa asta e problema cea mare: tura cui? A Postei romane, vama, Colis... Poate fi oriunde furaciunea
Eu deja sunt sigura: voi cere banii inapoi ca nu am nervi sa mai astept inca o data coletul cu ghinion... In aceste caz, va incepe nebunia cu faxul, nu?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Azi a fost zi grea...a plouat si-am stat in casa...mamaa, ce m-a mai calarit asta micu'
si-acu, desi stiu ca nu-i bine ce fac , ma pregatesc in sfarsit sa dau o comanda...doar sa ma hotarasc la ce cod sa aplic... sa mai iau un set de genti rosii? inca unu verde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nicoleta, asteapta 2-3 sapt, acusi vin reducerile! Poti?!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

pai ce-am in cos sunt deja reduse 50-65% si mi-e ca in curand se termina marimea lui vlad (94)
noroc ca te-am vazut online pe mess, ca ma si gandeam ca iar ti-a traznit antena si n-ai net

Mergi la inceput

Cu datul banilor inapoi nu voi mai fi de acord eu, chit ca astept iar colet, eventual comand altceva, mai mare si sa folosesc banii pt a lua ceva mai voluminos cat sa fie colet . Cecul depus pe 10 aprilie la banca, ala cu marea suma de 10 euro, inca nu a intrat in cont, mi-au zis de la banca sa incerc dupa 60 de zile.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by claujro

Nicoleta, asteapta 2-3 sapt, acusi vin reducerile! Poti?!

poze noi

cand vin claudiaaa???ca eu nu mai pot sa astept

eu daca n-am apucat reducerile de ian-febr parca nici nu-mi vine sa cred ca le reduce mai mult decat sunt acum

INGRID

Mergi la inceput

aissa, urmeaza sa iti bage in cont fix 10 euro sau mai putin (exista comisioane bancare?)?

poze noi

Mergi la inceput

exista comisioane. in prima faza imi spusesera ca imi mai dau vreo 5, daca sunt "non client". apoi, pt ca am deschis cont pe euro, imi intra vreo 8 cica.

Poze

Mergi la inceput

aissa, multumesc! E bine de stiut!

La mine in cont se intampla ceva ciudat si nu e prima data. Am avut 100 de euro, am facut 2 comenzi de 50 euro si 26 euro si apar disponibili 34 euro. De unde????

S-a mai intamplat sa am aproximativ 100 euro si sa fac comenzi de 140 euro... Tot imi deblocau...si cum prindeam de veste ...dadeam o comnada...

Sincer, nu pricep ce se intampla si ce e in bucataria LR!

poze noi

Mergi la inceput