*** LA REDOUTE (26)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ce-i cu linistea asta pe aici?Abia asteptam sa-mi fac un pic de timp la birou sa intru sa vad ce ati mai scris si cand colo...pauza!pe unde umblati ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu sunt acasa dar nu mai am bani de alte comenzi.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

hello again!
am venit din parc, ca bunicul a fost ocupat cu ccc curatenia in boxa Si ce sa vezi? O mamica venise cu copilul cu febra Ca cica nu stia de la ce are temperatura Tine-ti-ne pumnii sa nu facem ceva, ca d-abia am scapat de o mega-viroza

Nici urma de colet din 4, gata, scriu Redoute-ului Se pare ca nici voi nu aveti noutati, of, of! Macar unul sa fi venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli, nasol.
Eu astept comenzi din 12 si 15, ca m-am infipt pe 15 la reduceri sa nu se termine ce-mi place; asa am patit pe 12 m-am lungit vreo 2 zile cu comanda si intre timp s-au terminat din chestii.

Mergi la inceput

Lavi ce e nasoala, faza cu parcul sau cu LR? Ca ambele sunt Of, of! Cred ca voi inchide contul cu ghinion. Culmea ironiei e ca pe el CURG oferte cu reduceri! Ca in legea lui Murphy...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Secman tie ti-a raspuns LR?
Mie nu, dupa cateva minute au zis ca nu raspund pe email si m-a directionat la pagina:
http://www.laredoute.fr/Help/Help.aspx
Unde sa le mai scriu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetele stati sa vezi ce patesc joi si vineri m-am tot dus pe la posta sa intreb de colet(dar nu m-am dus special pentru asta ci cu alta treaba)si imi zice ca n-am niciun colet

ieri primesc aviz ca am colet de la quelle si azi cand ma duc sa-l scot imi zice ca am si colet de la LR si ca trebe sa platesc 5.000lei vechi ca nu l-am ridicat la timp si sa platesc depozitarea sau nu stiu cum se cheamaei ziceti si voi daca nu-s dusi...cica mai statea cateva zile si pleca comanda data pe 9mai...dar oare cand a ajuns???de acush pleca??

ma rog intru acush sa va arat ce am luat

INGRID

Mergi la inceput

Nushu l-au ratacit mai, si nu vor sa recunoasca Ce nesimtire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

am venit si eu de-afara...ma pregatesc de o alta comanda
10% reducere la bijuterii nu va trebe? http://www.maty.com/index.aspx?evenement=offre_laredoute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli cu LR. Cu parcul... nu cred ca nu e bine sa scoata copilul din casa daca a facut febra, doar ca sa nu-l integreze in grup cu alti copii.

Pai trebuie sa cauti in pagin aia de help pe care ti-au dat-o ei; te duci in dreapta unde scrie mare AIDE, de acolo in jos la capitolul "Je pose une question sur une commande en cours" si de sub el alegi link-ul: " La livraison de mes articles" . Dupa ce apesi pe el te duce in alta pagina unde ai un link: " Je n'ai toujours pas reçu ma commande" care te trimite sa completezi un formular cu data si nr comenzii nesosite, etc.

O sa primesti pe loc un mail automat de confirmare si peste cateva zile un raspuns de la Sabine sau colega de-a ei.

Mergi la inceput