Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna buticilor !

Gianina, felicitari pentru !

Am fost tare harnica azi, am votat, am facut piata, am facut papa, am spalat (ei bine, vasele cu masina de spalat vase si hainele cu masina de spalat haine) si mi-am scos din dulap hainele in care n-o sa mai intru cel putin un an jumate. Trist dar adevarat...

13s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, fetelor, ati fost la vot? Eu da.
Pussi, mie nu mi-au aparut pete pe fata, chiar sunt mai frumoasa decit inainte, auzisem ca cele care nu fac pete fac baieti, dar cine stie, o fi si asta un mit, ca multe altele. Vezi sa-ti iei crema cu protectie solara.
Mai intrebati si de zgomote si chestii ciudate care ies din noi fara vrerea noastra, chiar daca suntem niste doamne si incercat sa mascam aceste ciudatenii pe care in mod normal le asteptam mai degraba de la barbati, totusi, fiind ceva normal in sarcina (cu timpul vor fi chestii si mai si) trebuie sa ne conformam si sa incercam sa le ascundem cit mai mult fata de ceilalti. Asta e.

Mergi la inceput

Pussi, imi pare rau, sper totusi sa nu fie nevoie sa-ti faca perfuzii

Gill, sa nu iei miciodata nici vitamine si nici alte pastile pe stomacul gol. Numai dupa masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

A REIESIT BASE!!! YUPIIII
BRAVO BASE!!!!
CRED CA IL VOI NUMI PE BEBE, DC E BAIAT TRAIAN!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza ???

poza eco bb

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Victo

mai la mine a facut dr de fam niste remarci..asa..care mi s/au parut mie ca nu aveau locul..ceva d egenu, ca la noi in familie nu s epune problema banilor...ma rog...
eu m/am dus sa iau reteta pt elevit, dar sincer acu parca mi/e si jena...oricum 2 luni nu mai ajung eu la Cj..
si cu toate astea, de la farmacie m/a pus sa platecs totusi vreo 100 mii.tot asa ptiti si voi?
ma enerveza chestia asta..dle, dar se aduna...300 sute colo..1 milion colo..2 colo..iaca cum mi se duce mie salariul...acu, ca nu am eu sal minim pe economie, doar n/a trebui sa/mi fie jena de asta...

16+ si gimnastul/a

Neata burrtici
Nu este normal sa te trateze asa,ce daca ai bani,asta inseamna ca nu poti benificia de acelasi tratament?
Cam sarit medicul asta.Mie mi-a dat Elevitul compensat,mai dau 150 de mii, utrogestanul(asta cand luam) si no-spa gratuit.
Nu este nimeni pe aici?
Mai fetelor cred ca ultima data cand am fost la dr am facut o gafa,eu pana acum mergeam la dr cand era el in spital si at ii dadeam lui banii fara sa platesc nicio consultatie,acum insa am fost la Polisano unde are el consultatii si am platit consultatia fara sa ii mai dau lui nimic,nici nu mi-am dat seama.Voi platiti consulatia si dati si ceva la dr?

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neatza

anca, nu ii dau nimik , ca doar e la particular cabinetul (al lui personal). daca ma chema la spital ii dadeam dar asa......

stii care e faza cu elevitul? m-am interesat si normal se da gratuit doar la femeile (viitoarele mamici) care nu au venituri. akuma dc dr de fam e k lumea iti prescrie, daca nu, nu.

voi ce faceti mamici???

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza ???

poza eco bb

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Eu m-am trezit dar e asa o vreme incat imi vine sa ma bag din nou in pat.
Cam rarut in weekend..hehe..eu vorbeam, care n-am intrat ieri deloc.

Gill asa este, la GeneticLab nu iti trebuie programare inainte, te duci si iti recolteaza sange, plus ca trebuie sa ai o echo recenta cu tine. Costa 120 Ron si rezultatul se da in maxim 3 zile. Pe mine m-au sunat a doua zi ca este gata.

Anca nu cred ca ai facut o gafa...pai daca are consultatii si la cabinete private inseamna ca ia de acolo salariu, comision..eu stiu cum o fi?
Eu la dr. meu de cate ori ma duc platesc doar consultatia - vb. lui bb_yasmi - ca e cabinet particular, lui nu i-am dat niciodata nici 10 lei. Si se poarta impecabil, asa ca nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji.

V-am pupat, ma duc sa ma mai invart prin casa pana ma ia somnul din nou.

15+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Buna, fetelor
Ancuta D, sunt de acord cu Yasmi, daca platesti consultatia nu-i mai da nimic, ca asa te costa o avere. La clinicile particulare eu stiu ca nu se da spaga si cred ca nici medicii nu asteapta asa ceva. In cazul meu e diferit, ca ginecologul meu nu are cabinet particular, ma duc la el la spital si atunci ii dau lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by pussi

noi nu suntem prea bine! de aseara greturi si ..cand ma asteptam sa se temine...daca nu ma listinesc intru iar in perfuziiiiii

va scriu si citesc cand sunt mai bine

adalia eu am facut Fiv la Szeged! Asa ca nu stiu detaliiii despre Debrecen....

PUSSI 10+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

pussi draga,, sper sa te simti mai bine cat mai curand.. multumesc pt lamurirea cu szeged si debrecen.

adalia
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Va multumesc fetelor ptr raspunsuri ,m-am linistit.
Mai este cineva?

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput