Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 7
bb_yasmi spune:
gill eu le iau oricum, indiferent de analize. (la vitamine ma refer!!)
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
15+ mami de baietzel sau fetitza ???
poza eco bb
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
Victo spune:
gata fetele..eu imi iau bebelinu si il duc la vot, ca e baiat mare (ma rog..)
vad ca e putina miscare pe aci...
fetle se distreaza/cearta cu sotii??:)
16+ si gimnastul/a
mamitzuD2 spune:
Bine v-am regasit dragi mamici!Nu intru prea des dar va urmaresc fiecARE postare.
Gill, referitor la vitamine, mie mi-a recomandat doctorul 4 Magne B6 pe zi si cate o pastila de Bio Marin ca sa fie bebeu, destept!!
Referitor la Genetic Lab, e 120 Ron TT, nu trebuie sa te progarmezi, io am sunat intr-o dimineta de la serviciu si mi-au zais ca pot sa merg si atunci.Mi-au transmis rezultatul pe mail dupa vreo trei zile.Din nefericire este un rezultat pozitiv urmeaza sa amnio peste 2 saptamani.Io sunt o fire optimista, sunt sigura ca bebe e bine, e oricum un bebe special care sa anuntat pe 8 Martie, deci un bebe care i-a facut cel mai frumos cadou mamei lui.
Ai aici si mobilu' de la Genetic Lab, ca cica urmau sa se mute pe la Piata Natiunile Unite:0747.225.341
Va pup,
Mamitzud2 15+ Tudor
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by gill
Gravidutzele din Timisoara...Pussi..BB Yasmi ...stiti cumva daca Laboratoarele Bioclinica din Tm efectueaza TT-ul?........
De ce va intreb?.......o clinica de la noi...are colaborare cu Bioclinica din Tm....si mi-ar fii mai usor asa...dacat sa merg in Bucuresti............
Multam'!!!!!
Gill
14+
gill nu stiu sa iti spun pt ca eu fac TT la dr meu gineco 9are laborator) unde cotsa 1.350.000 lei (cu tot cu eco)
poza eco bb
ancadragoman spune:
Buna fetele
Eu iau Elevit ingeneral dupa masa de pranz ,vedeti ca se da compensat de la medicul de familie.
Nu mai este nicio burtica pe aici?
anca 15+
Maria
poze
Victo spune:
mai la mine a facut dr de fam niste remarci..asa..care mi s/au parut mie ca nu aveau locul..ceva d egenu, ca la noi in familie nu s epune problema banilor...ma rog...
eu m/am dus sa iau reteta pt elevit, dar sincer acu parca mi/e si jena...oricum 2 luni nu mai ajung eu la Cj..
si cu toate astea, de la farmacie m/a pus sa platecs totusi vreo 100 mii.tot asa ptiti si voi?
ma enerveza chestia asta..dle, dar se aduna...300 sute colo..1 milion colo..2 colo..iaca cum mi se duce mie salariul...acu, ca nu am eu sal minim pe economie, doar n/a trebui sa/mi fie jena de asta...
16+ si gimnastul/a
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Victo
mai la mine a facut dr de fam niste remarci..asa..care mi s/au parut mie ca nu aveau locul..ceva d egenu, ca la noi in familie nu s epune problema banilor...ma rog...
eu m/am dus sa iau reteta pt elevit, dar sincer acu parca mi/e si jena...oricum 2 luni nu mai ajung eu la Cj..
si cu toate astea, de la farmacie m/a pus sa platecs totusi vreo 100 mii.tot asa ptiti si voi?
ma enerveza chestia asta..dle, dar se aduna...300 sute colo..1 milion colo..2 colo..iaca cum mi se duce mie salariul...acu, ca nu am eu sal minim pe economie, doar n/a trebui sa/mi fie jena de asta...
16+ si gimnastul/a
asa am patit si eu!! si am schimbat dr de familie!! akuma primesc compensat, nu gratuit (tot asa platesc vreo 100 de mii).
poza eco bb
gill spune:
MamitzuD2si BB Yasmimultumesc pentru raspunsuri.......eu gasisem niste preturi de genul 350 ron la TT....!!!!!
gata.....plecam si noi la vot!!!!!!.....
...cam slaba miscarea azi pe aici.........ce mamici ocupate suntem !!!!!!
Va pup!
Gill
14+
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by gill
MamitzuD2si BB Yasmimultumesc pentru raspunsuri.......eu gasisem niste preturi de genul 350 ron la TT....!!!!!
gata.....plecam si noi la vot!!!!!!.....
...cam slaba miscarea azi pe aici.........ce mamici ocupate suntem !!!!!!
Va pup!
Gill
14+
cu placere!!
noi am fost deja la vot!!! am votat NU!! peste mai putin de 2 ore aflam rezultatele!!!! Haide BASE!!!!
poza eco bb
loub_erika spune:
Ce mai fac burticile,vad ca destul de bine...azi a fost mai liber pe aici,se pare ca ati fost sa votati...,tare sunt curioasa si eu cum va iesi...,ca tare balamuc e in guvernul nostru!!
Noi suntem bine...,toata lumea se bucura ca e fetita...,vad ca se inmultesc fetitele pe forum..,felicitari..,vremea e tare capricioasa,cand soare cand ploua..,asta ma face sa ma vait un pic de spate si cap,pe voi va doare spatele?!
14+