Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neatza, burtici!

Pussi felicitari pt titicii care sunt bine si marisori si felicitari pt posibilul baietel. Ma bucur ca toti 3 sunteti sanatosi. Sa o tineti tot asa, chiar cu cerclaj cu tot.

ioana_77 bine ai venit alaturi de noi. Observ ca ai varsta sarcinii care se incadreaza in odiseea noastra. Nu vrei sa te alaturi listutzei noastre si sa ne mai spui cate ceva despre tine? Te pup.

Eu am fost fetele ieri sa imi caut hainutze de gravidutza in Mag Victoria, dar nu am gasit nimik care sa imi placa sau sa imi vina cum tb. Mai tb sa caut si pana atunci ma descurc cu ce am. Asta e.

Anca 16+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

FELICITARI, PUSSI, CA SUNT FOARTE BINE BEBEII; AR FI SUPER GROZAV CA CELALALT SA FIE .

DANY, CRL ESTE LUNGIMEA PE CARE O AVEA BEBE, NU SE PUNE PROBLEMA LUNGIMII COLULUI IN SAPT 8, ORICUM ERA OK DC NU TI-A ZIS NIMIC.

Eu maine merg la dr, poate aflu si eu ce port!

pt fete
Ellis13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeko spune:

Kiva, este bine ca ai descoperit ureaplasma in acest moment si o poti trata fara probleme.Eu am tratat-o 7 luni cu toate antibioticele din antibiograma si am reusit cu SUMMAMED in trei zile (3 pastile).Nu eram insarcinata atunci,dar asta nu inseamna ca tu trebuie sa -ti faci probleme.Antibioticul si utrogestanul il creaza aceasta stare de rau ,dar mai ai citeva zile si scapi de probleme.In sarcina ,eu am luat Utrogestan pina in luna 6, numai oral.Si acum am un ingeras de un anisor !Iti doresc o sarcina frumoasa,lasa gindurile gri...si bucura-te de fiecare clipa,nici nu stii cind va trece timpul si uiti de toate temerile.Revenind la problema ta,trateaza ureaplasma si nu-ti mai face griji!
Nico ,bebe Gabriel si 17+ ,din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

KIVA si eu am tratat ureaplasma in sarcina...mi-a depistat-o cam prin sapt 10 dar am asteptat pana in sapt 12 sa iau antibioticul ca sa stau eu linistita..asa ca nu-ti face griji ..trece!!

ROXANA 18+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Sheritra, pai oricum se poarta barbatii metrosexuali, cica ... asa ca s-ar putea sa stie mai multe decat fetele despre maklavaisuri.

In alta ordine de idei, tu mai iei utrogestan ?

14s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Ellis, RGE si Mihuta....mersi mult ca m-ati lamurit si pe mine!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Neata!!!!
Am cam chiulit in ultimul timp, nu?
De parca nu a fost suficient concediu, vineri am plecat la Oradea si ne-am intors ieri. Cred ca meu deja s-a obisnuit cu drumurile, stie el ce-l va astepta!
Ce mai faceti voi?
Astept cu nerabdare intalnirea de pe 31.05, cand cred ca voi afla si sexul!
Va pe toti!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sheri rochita am luato de la o prietena care a fost anul trecut insarcinata,deci este de capatat
Darleena am incercat sa pun pozele si imi spune ca sunt prea mari,eu nu stiu sa le micsorez dar mai incerc.

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata la toata lumea :)
Pussi ma bucur tare ca cei doi mici sunt bine si ca stii deja ca ai un baietel :)
Si abia astept sa vad video-urile sau pozele de la eco, sper sa reusesti sa le pui :)
Ancule, pozele poti sa le micsorezi cu Irfan View, e f simplu de lucrat cu el, poti sa il descarci free de pe net si dupa aceea iti spun cum sa faci daca vrei

------------------------
Flory 15+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Pufulet joi la 5,30,la Chios,avem intalnire cu burticile.Hai si tu!!!

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel16+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput