Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 27
Sheritra spune:
Mihut, pana la 12 sapt se ia in principiu utrogest, dupa aceasta per afecteaza ficatul. Eu din 12 sapt am redus zilnic portia, in 13 luam una pe zi timp de 4 zile, apoi am oprit. Si Marinescu de altfel mi-a spus ca-l pot opri, Oricum si acum port la mine utro, de frica, normal.
Am citit o recomandare intr-o revista de specialitate ca-n urma unui studiu facut pe mai multe loturi (american) ca utrogestanul luat in cantitate de 325gr o data pe saptamana pana in saptamana 32 duce la reducerea semnificativa a nasterii premature, actioneaza asupra colului, asa ca miercurea bag si eu 3 utrog.
Pussic, sa-ti traiasca baiatul, adica sa-mi traiasca ginerele, Mihuto stai la coada nu te baga in fata ca eu eram prima.
La 2 imi vin si mie analizele de la TT, aoilica!
Shery
16+
Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
RGE spune:
luna 1 .... 1 - 4 sapt
luna 2 .... 5 - 8 sapt
luna 3 .... 9 - 13 sapt
luna 4 .... 14 - 17 sapt
luna 5 .. .. 18 - 22 sapt
luna 6 .... 23 - 27 sapt
luna 7 .... 28 - 31 sapt
luna 8 .... 32 - 35 sapt
luna 9 .... 36 - 40 sapt....cica asta ar fi varianta buna!!!
ROXANA
18+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
Laura10 spune:
quote:
Originally posted by Kiva
buna ! sunt foarte suparata , si va rog sa ma ajutati cu un raspuns !
de cand am descoperit ureaplasma , dr mi-a dat 10 zile de eritromicina
in paralel cu antibioticul , mi-a dat poliginax ovule care sa ma "protejeze" de candidoza de la antibiotic
si atunci...........utrogestanul pe care il luam intavaginal a zis sa il iau oral~!
sunt in a 6 zi din cele 10 si simt ca imi vine sa plang!
dupa ce il iau ma apuca un somn si o ameteala de parca sunt anesteziata!
sunat in concediu medical
dorm
dar e normal ? m-am trezit acum , dupa 2 ore si aprac am capul si limba amortite!!!!!
ce simte copilul atunci ?
daca pe mine ma rapune asa?
va rog spune-ti-mi daca ati mai auzit de utrogestan oral in sapt 13! nu mai stiu ce sa fac !
kiva13
Kiva si mie mi-a dat doctorita utrogestan in saptamana a 7-a insotit de no-spa cand am dureri de burta si gravibinon o injectie pe saptamana, toate astea pana la prima miscare a lui bebe. si mi-a zis sa iau utrogestan 2 pastile de 3 ori pe zi oral sau intravaginal. Deci am luat 3 zile utrogestan pe gura caci am zis ca eu nu-mi pun acolo pastile la servici unde e mizerie si ma pot imbolnavi, dar dupa ce am dormit pe mine la servici, am avut ameteli, nu mai puteam conduce si mi-era rau de tot am citit cu atentie prospectul, am vazut ca da toate aceste stari, apoi am renuntat sa-l mai iau. Am riscat, dar nu l-am mai luat caci simteam ca mor. Mie mi-a dat doctorita caci am avut scurgeri maroni, foarte putin, ea zice ca au fost sangerari de fixare dar a zis ca sa iau. Uite ca nu-l mai iau caci nu-l suport si nu i-am zis ca ma certa rau de tot. Ea cu gurita ei mi-a zis ca daca exista iminenta de avort la o varsta de sarcina incipienta inseamna ca acea sarcina are probleme, copilul nu e ok. Asa ca am zis ce-o fi o fi. si al 10 sapt aproape am fost la doctor iarasi si mi-a zis sa iau utrogestanul incontinuare...
Eu te sfatuiesc sa faci un efort si sa nu-l mai iei pe gura ci cealata varianta caci scapi de raul inimaginabil.
Sanatate
pupici
10+Laura
pufulet74 spune:
Ramonell, tare mi-ar place sa ma duc, insa din pacate acum sunt tare prinsa cu invatatul si altele de genul si nu prea pot, insa promit ca ne vedem daca ne mai intilnim dupa inceputul lui iulie :)
Dar astept sa faceti poze, sa va vad si eu :)
Apropo, am vazut niste poze cu tine de cind ai fost nasa, ai un par superb, mie imi para rau ca il tai :|
------------------------
Flory
15+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
bb_yasmi spune:
neatza gagici!!
oauuu vad ac ati fost o gramada la eco, iarasi nu mai rezist pana sapt viitoare cand sunt programata ![]()
pussi felicitari de baiat, sunt sigura ca celalalt bebe e fetitza!!!
rge, nu am gasit nici o rochie sa imi placa!! rge sunt mai multe tipuri de socoteli.....
dar asta ultimul pe care l-ai scris mi l-a zis si mie dr de fam!!! deci eu mai am o sapt si sunt in luna 5!!! exact asa imi iese si dc calculez din 4 noiembrie (DNP) inapoi, la inceputul lui iunie 5luni!!!!yupiiii
hai ca fug sa "infulec" si eu ceva!!!![]()
fetelor eu simt nevoie tot timpul cand am trezesc sa pap ceva dulce, voi????
PS; MAI AM 3 SAPTAMANI PANA LA PRIMA NUNTA SI APOI PLEC IN CONCEDIU!!!!!!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
16+ mami de baietzel sau fetitza
???
poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
alfa_anca spune:
bb pai cu pofta ta de dulce poate ai fetitza
. Si eu am cateodata pofta de dulce, cum a fost duminica dupa-amiaza cand am luat cartierul la rand sa gasesc biscuitzi. Dar ma rog la inceputul sarcinii am mancat numai acrituri si saraturi.
Fetele din Bucuresti, ati vazut pe undeva haine de gravidutza de vara? In afara de magazinul Victoria?? Ca sunt disperata.
Anca
16+
Elena
RAMONELLA spune:
Pufulet lasa ca ne mai intalnim noi.Parul l-am taiat deja,am taiat cam o palma,dar imi creste repede.Si era greu cu el asa de lung,mai ales la spalat.Tre sa ma duc la cuafor mai incolo sa-l spal.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
16+
Alexia Beatrice
bb_yasmi spune:
fetele stiti cumva eu sunt in medical de 2 sapt, luni merg la lucru, e ok dc trimit atunci medicalul (tre sa ajunga la bucuresti) sau ar trebui sa il duc mai repede????
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
16+ mami de baietzel sau fetitza
???
poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
Sheritra spune:
luna 1 .... 1 - 4 sapt
luna 2 .... 5 - 8 sapt
luna 3 .... 9 - 13 sapt
luna 4 .... 14 - 17 sapt
luna 5 .. .. 18 - 22 sapt
luna 6 .... 23 - 27 sapt
luna 7 .... 28 - 31 sapt
luna 8 .... 32 - 35 sapt
luna 9 .... 36 - 40 sapt..
BB si eu sunt tot in16 sapt dar nu vom intra in 5 luni, ci in 4.
Mi-a explicat si mie cineva acum.
Deci, de exemplu, daca am avea 6 sapt, nu inseamna ca avem 2 luni jumate, logic nu? Ci o luna jumate.
Asa si la 16 sapt, avem 3 luni si trei saptamani
Shery
16+
Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
gianina spune:
Buna mamici!
PUSSI, felicitari pentru
..asteptam si continuarea...sa fiti sanatosi cu totii!
SHERITA, tinem pumnii sa fie bine..cand ai facut testul?
si o zi frumoasa!
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)