Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 24
pussi spune:

unul 
dr. mi-a zis ca-i sigur la 16 sapt. Dar v-am anuntat.
Suntem toti 3 sanatosi
, Titici dadeau din maini si picioare de parca erau la handbal in aparare pe cerc
. Au tot ce le trebuie! S-au vazut coloanele vertebrale, translucentele nucale sunt de 0.6..ceea ce e ok, ritmul cardiac de 170. Le-am vazut si mutrisoarele..nu stim inca cu cine seamana!![]()
Pe 06.06 am morfofetala de trim. 1, la 14 sapt. fac cerclajul
, la 16 triplul test!
S-au asejat din nou pe acelasi nivel...fara parter si etaj, si ca marime amandoi au peste cat ar trebui. Eu azi am 10 sapt. si 3 zile si ei au unul 11 sapt. si altul 11 sapt. si o zi!
deci le merge bine!
poze o sa pun maine!
Sunt asa de fericita!!! 

PUSSI
10+ 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Jasmin012 spune:
Pussi, felicitari!!! Ma bucur ca bebelusi sunt atit de bine. Imi pare rau ca trebuie sa faci cerclaj, dar asta e, facem totul pt binele si siguranta bebelusilor nostri. Va pup pe toti trei.
Jasmin012 spune:
Ah, am scris bebelusi, cu un singur i in loc de doi ii.
Of, maninc litere. Deci, bebelusii ...
ancadragoman spune:
Bravo Pussi sa iti traiasca baietii!!!!!!!!
Fetelor pe mine ma doare capul de mor,toata ziua ma durut.Pot sa iau ceva ca nu mai pot?
anca
15+
Maria
poze
dama spune:
Am fost si eu azi la prima ecografie si bebe e un grasunel. Desi sunt in 13+ saptamani, bb e cu o saptamana mai mare. Bineinteles, cum ma si asteptam, nu se vede inca clar ce e, desi l-a cam tot cautat pe toate partile. Cu masuratorile stam bine...din amintiri are deja 11,3 cm lungime, cica vreo 67g, pliu nucal 1,7 si cam atat...nu mi-a dat foaia aia, a ramas la asistenta care mi-a luat sange pt TT si alte analize. Pe 30 cand ma vad cu ginecoloaga, ii spun sa-mi dea si mie documentatia. Mi-a dat insa 2 poze, una 2D si una 3D static. Mi-a/l-a aratat pe grasunica/grasunel in ambele moduri. Eram asa emotionata ca nici nu-l mai ascultam ce zicea pe acolo...doar ca e bine am auzit si asta e ce ma interesa.
cu bebe2 & David (18.11.04), pilotul "avid" 
dana vio spune:
Felicitari fetelor care si-au vazut grasuneii la eco!!
De-abea astept sa va ajung din urma!
Am si eu o intrebare: al meu BB la 7sapt avea doar 150batai/minut, am vazut ca ai vostrii au 160-170. In carti scrie ca valoarea este in jurul a 150, deci cum este? Mult, putin?
Pussi, am vazut ca iei MagneB6, oare pot sa iau si fara indicatia medicului?
Mai nou vomit o data/zi dimineata depinde cat de mult ma agit. Dar nu prea mananc!
dana vio
8+
ancadragoman spune:
Neata fetele
Dama felicitari ptr bb,sa ne arati pozele poate stim noi ce este![]()
Ce fac fetele?
anca
15+
Maria
poze
RAMONELLA spune:
Neata burtici!
Pussi felicitari pentru bebei!!!!!Si pentru baietel!!!Celalalt e fetita sigur!!!!Doamne ce frumos!!!!Vrem poze cu ei!!!!!Cu titii mici!!!!!

Eu azi am venit prima data cu pantalonasii de graviduta.Cei de vara.
Parca mi se vede mai tare burta cu pantaloni de graviduta.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
16+
Alexia Beatrice
ancadragoman spune:
Asa e Ramo se vede mai bine in pantaloni speciali.
Eu ieri mi-am luat o rochita si abia astept sa o imbrac
anca
15+
Maria
poze
darleena spune:
Neata burtici, ce faceti?
Pussi felicitati pentru Titi si pentru probabilitatea de
![]()
Anca tu nu ai poze cu Mariuca? Parca ziceai ca ai doua poze de la Iosup. Nu vrei sa ne arati si noua minunatia?![]()
15+ 
Pana vine bubu 
poze bubu mic