Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 23
Sheritra spune:
Mihuto, bafta, sa te faci
gigea!
Pussi, daca se vede vreo pasarica sa-mi trimiti un semeseu, altfel nu pot dormi la noapte!
Shery
16+
Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
mihuta spune:
Poate face doi baieti s-o punem de-o cuscrenie !!!
Nu-s cum a iesit culoarea, dar nu mai sunt firele de par albe, am intinerit !!!
14s +
Sophia 80%
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by Laura10
Fetelor, eu sunt plina de nelamuriri azi, asa ca scuzati-mi sutele de intrebari.
Deci la 14 saptamani se poate face eco morfologica. Doctorita mea nu mi-a zis nimik despre aceasta ecografie dar vad ca toate fetele care au sarcina mai mica ca a mea (cele de la ian-feb) se vor duce sa-si faca aceasta ecografie. Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. pot sa-mi fac aceasta eco si fara trimiterea de la medicul ginecolog? adika sun si ma programez si basta?
2. daca eu am sarcina de 10 sapt dar ecograful zice ca e de 8 - 9 saptamani, cand sa fac eco? cand fac 14 sapt de la UM sau intai sa ma duc la medicul meu la care sunt programata cand implinesc fix 14 sapt de la UM si sa vb atunci cu ea? intreb deoarece am vazut ca trebuie sa te programezi cu mult timp inainte.
3. Iosup sau Herghelegiu?
pupici si sanatate multa10+
Laura
Laura,
Eu am aceeasi varsta a sarcinii ca si tine: 10 sapt. dupa UM si 9 sapt. dupa eco facuta acum 2 ore.
Marimea lui bb este de 24 mm, dar nu trebuie sa-ti faci griji, pt. ca el incepe sa se dezvolte mai mult dupa 10-11 sapt., se dezvolta in salturi in primul trimestru si nu e obligatoriu sa aiba toti aceeasi dimensiune.
Pt. eco morfologica poti sa te programezi fara trimitere de la medicul de familie, dar ar fi bine sa te grabesti, pt. ca se fac programari cam cu 2 luni inainte.E de ajuns sa ai 14 sapt. de la Um, dupa cat stiu eu.In ceea ce priveste medicul, eu zic Iosup, dar vezi ce mai zic si fetele, eu pe Herghelegiu nu-l stiu, deci nu pot avea o parere.Eu merg la Iosup si la 4D o sa merg la Pop.
Multi pupici

Valentina
10+noi doi
pussi spune:
shericutsigur va iesi cu pasarica ..am 2 variante:
varianta 1, ca sa stea Titici cuminti la poza le spun" Zboara pasarica"![]()
varianta 2, ies "pasaricile in poza" dar nu stie nici nenea dr. si nici noi de ce gen sunt![]()
mihuta tu vrei sa am 2 baieti ca sa te incuscresti si cu Sheri prin Titici mei..m-am prins
Dar sa sti ca depinde de:
cat de buna-i soacra ..la suflet
, sa fie tanara si frumos frezata
ce zestre pui la bataie, ca si la noi s-o aduna, or sa dea toti ca n-a auzit neam de neamul meu de gemeni in familie..si-i eveniment!
cum e fata..numele ne place
lista continuaaaaaaaaaaaaa
la eco merg la 20:30 deci mai tarziu cu vestile..............
PUSSI
10+ 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
mihuta spune:
Fata mea (dac-o fi fata) este foarte draguta, are 2 rinichi, 2 piciare, 2 manute, cate 5 degetele la manute si picioruse, are ochisori urechiuse gurita, nasuc, ce mai e PERFECTA.
Plus ca vine cu zestre buna, si genetica si de cealalta. Si concurenta e mare, ca ma intreba o prietena tare buna, posesoare de fetita de 1.6 ani daca nu m-ar interesa sa le facem lesbiene
ca barbatii e prea complicatti...si nici nu inteleg chestii vitale gen manichiura pedichiura shopping si vopsea fara amoniac...
14s +
Sophia 80%
Kiva spune:
buna ! sunt foarte suparata , si va rog sa ma ajutati cu un raspuns !
de cand am descoperit ureaplasma , dr mi-a dat 10 zile de eritromicina
in paralel cu antibioticul , mi-a dat poliginax ovule care sa ma "protejeze" de candidoza de la antibiotic
si atunci...........utrogestanul pe care il luam intavaginal a zis sa il iau oral~!
sunt in a 6 zi din cele 10 si simt ca imi vine sa plang!
dupa ce il iau ma apuca un somn si o ameteala de parca sunt anesteziata!
sunat in concediu medical
dorm
dar e normal ? m-am trezit acum , dupa 2 ore si aprac am capul si limba amortite!!!!!
ce simte copilul atunci ?
daca pe mine ma rapune asa?
va rog spune-ti-mi daca ati mai auzit de utrogestan oral in sapt 13! nu mai stiu ce sa fac !
kiva
13
pussi spune:
mihuta cred c-o luam
daca sunt
, dar mai vrem timp ... poate ne hotaram si noi ce cuci sau pupeze detinem! Daca sunt fete
... o lasi si la lesbiene??
dar macar nu-si mai bat capul explicatii ciudate![]()
PUSSI
10+ 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Jasmin012 spune:
Dany, scuze ca nu am raspuns pina acum, nu am fost acasa. Eu i-am dat data trecuta 40 RON, dar o fata mi-a zis ca ea ii da si cite 20-30 RON, depinde de consultatie, dar ca el nu cere si nici nu are pretentii. Fiecare cit vrea sa-i dea, si ca nu se uita urit daca nu-i dai o anumita suma.
Jasmin012 spune:
Fetelor, cum fac sa pun si eu poze cu burtica? Yasmi vad ca vrea sa vada burtici noi, si habar n-am cum sa fac.