Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by RGE

a..inca ceva....fetelor voi "balotati mancare ca la inceput?...eu de cateva saptamani bune pap foarte normal..doua mese pe zi si in rest fructe , apa la greu, limonada, portocale stoarse..cate o ingheata..dar mai rarutz...

ROXANA 18+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

eu am mancat azi pana la ora asta 1 pene galben intreg si o portie de spaghete...e mult??? e putin?? si pana la culcare sigur bag 2 limonade din 4 porto+ 2 lamai...si pepene rosu cateva feli, c-am dat comanda!

PUSSI 10+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana8188

Vai, ce activitate..... Multumesc ca m-ati trecut la listuta.
Laura, Pussi, si eu sunt in 10 saptamani.
Joi am programare la d-na doctor nr. 1, iar vineri la d-na doctor nr. 2 . Cred ca fac si eco.
La penultima eco, d-na doctor nr. 1 mi-a zis ca "sacul embrionar e usor aplatizat". Am facut ochii cat cepele si am intrebat ce inseamna. Nu mi-a explicat exact, dar eu (prapastioasa) am inteles ca nu e chiar de bine. La o saptamana si jumatate dupa chestia asta, d-na doctor nr. 2 mi-a facut eco intravaginala si a zis ca totul arata excelent.
Laura, sfatul meu e sa nu te alarmezi si sa mai faci o eco peste 2 saptamani. Eu zic ca totul o sa fie ok.

Oana

eu azi iar merg la eco..o sa va pove cum a fost! Te astept si pe tine cu rezultatul de la cele 2 ecografi!

PUSSI 10+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

eu azi iar merg la eco..o sa va pove cum a fost! Te astept si pe tine cu rezultatul de la cele 2 ecografi!

PUSSI 10+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi
[/quote]

Uau ce frumos de abia astept sa vad noile poze...!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by RGE

a..inca ceva....fetelor voi "balotati mancare ca la inceput?...eu de cateva saptamani bune pap foarte normal..doua mese pe zi si in rest fructe , apa la greu, limonada, portocale stoarse..cate o ingheata..dar mai rarutz...

ROXANA 18+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

parca si eu de saptamana asta pap mai normal. dar se poate ca una din cauze sa fie faptul ca am constientizat ca nu vreau sa ma ingras prea tare in timpul sarcinii.
adalia 14+

Mergi la inceput

danyn-or sa mai fie asa spectaculoase, ca Titici au crescut si numai incap amandoi in cadru

PUSSI 10+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ADALIA..sa sti ca si eu ma speriasem..chiar si noaptea incepuse sa mi se faca foame....si am inceput sa mananc acum exact cum mancam inainte sa raman ..cred ca pana l aurma cel mai important este ce "bagi in gura"..nu cantitatea..adica vorba aia cu mananc pt doi nu prea mi se pare normala..ca la bebe oricum nu ajunge ce papam noi...ci ce contin ele..vitamine, proteine, etc..

ROXANA 18+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by pussi

danyn-or sa mai fie asa spectaculoase, ca Titici au crescut si numai incap amandoi in cadru

PUSSI 10+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Sa-i spui la nea'doftoru sa faca poze la minut la Foto Bujor, ies "tais", mamica pe scaun si copii in stanga si in dreapta, unul baiat, cealalta fetita! Si taticu in picioare in spate, cu mustata in furculita, uitandu-se "fioros"

Shery 16+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

eu zic mami si tati-n picioare si Titici jos ...si daca are si un urs pt. fundal ar fi superr!

PUSSI 10+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Hai Pussi sa vedem fotografiile de titi mici !

Fetelor, eu m-am vopsit, trebuie sa ma duc sa dau jos vopseaua din par, am folsit din cea fara amoniac dar tot pute.

Ma duc sa vaz ce-a iesit si va anunt !

14s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Fetele, eu am pelcat acasa, de fapt inainte dau o tura la cumparaturi ca nu mai am cu ce sa ma imbrac. Va pup si vb maine.
Sa aveti o seara placuta!

Anca 16+ Elena

Mergi la inceput