Turcia cu copilasi..unde ?

Turcia cu copilasi..unde ? | Autor: alessia105

Link direct la acest mesaj

Buna buna

Incercam sa ne facem planuri de vacanta ...dar oferta e asa de variata ca nu stim pe unde e mai bine ...am zis Turcia ..
Aveti idee cam ce locatie ni s-ar potrivi? ...cam 14 zile...masa , avion( de preferat din Timisoara sau imprejurimi ),transport la hotel , activitati pentru copii prescolari dar si pentru adulti ..ceva de vizitat ...etc .( asta cam in maxim 1000 de euro )
Va multumesc anticipat ptr parerile voastre!

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Alessia exista deja un topi cu Turcia http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97307 te asteptam alaturi de noi.

Noi dupa multe *oieli ne-am hotarat sa mergem in Antalya, in Lara, ptr ca e cea mai aproape de aeroport, hotelurile sunt super, plaja cu nisip, in fine sper sa ne simtim bine, si mai ales copilasii (ca mergem cu niste prieteni, toti cu puradeii aferenti)

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

eu merg cu copiii tot in Antalya, la belek, Papillon Zeugma

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

alessia, eu sunt o admiratoare a turismului din Turcia. Iti recomand daca ai copiii mici sa alegi Antalya (Belek sau Lara sunt ok pt. k. sunt aproape de aeroport nisipul e perfect, apa insa nu e cristal). Restul depinde de buget; cu cat e mai mare cu atat te vei simtzi mai bine.
Noi am fost acum 3 ani in belek la Papillon Belvil unde a fost superb din toate punctele de vedere.
Pirates Beach din Kemer e o locatie super pt. copii, fi-miu s-a simtit excelent acolo dar plaja este oribila plina de pietre (regiune muntoasa), foarte departe de aeroport in schimb apa dupa ce treci prin toate chinurile sa intri in ea e un vis.
Va urez vacanta placuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Alessia Turcia e minunata pentru copii oriunde ai merge Le plac copiii si se vede. Marea e super, mancarea la fel. Ultima data am fost la Oludeniz. Mare, laguna (apa mica la mal, nisip fin numai bune pentru Benny ) si munte la un loc. In plus fara tambalau, statiune mica, frecventata cel mai mult de englezi. In jur foarte multe de vizitat. Dar sunt, in general, hoteluri micute, nu mega-cluburi cu all inclusive. Depinde ce preferati voi. Dintre zonele turistice mai mari iti recomand si eu Antalya.
Multi -ici si mai da si pe la noi

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by geliza

eu merg cu copiii tot in Antalya, la belek, Papillon Zeugma

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

So noi tot acolo!!!!! E super pt copilasi in Turcia, dar musai intr-un club de 5*, pentru a beneficia de toate facilitatile!!

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Turcia e suuper pentru copii. asa este. dar parerea mea e ca in 1000 de euro 2 saptamani, cu avion nu prea te incadrezi...
Eventual la un hotel de 3 stele, dar care de regula nu ofera servicii pentru copii, cum o fac cele de la 4 stele in sus.
Ideal ar fi sa mai adaugi niste finante si sa stai la un club unde chiar e fun pentru copii.

Eu merg la Botanik, in Alanya, locatie cu muuulta verdeata si trenulet, roata, tobogane, club de copii etc. Raiul de pe lume pentru ei, ce mai!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput