Aradence minunate! (72)
Raspunsuri - Pagina 5

niko_26 spune:
Ceau !
Am citit si eu despre fetele noastre Alina si Elisa si ma gandeam ca-i foarte bine ca au ajuns in Ungaria cu bine.Acolo eu cred ca sunt pe maini bune si totul o sa fie ok, chiar si daca bblusa s-ar grabi sa-si vrea sa-si vada mamicutza mai devreme decat ar trebui.

niko_26 spune:
M-am grabit si-am scris, am sters, si iara am scris ,si au aparut pe acolo vreo 2 cuvinte in plus, dar intelegeti voi ce-am vrut sa spun.

adablackcat spune:
Noapte buna tuturor. Sa auzim numai de bine de alina.a si elisa!
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

alinamoro spune:
Salutare!
Nu a terminat zugravul azi(nu s-a uscat pe unde a reparat), luni zice ca termina, sper ca deja vad numai praf in toata casa.
Acum am terminat de spalat pe jos si merg sa fac o baie. Toata casa mi cu curu-n sus, dar pana luni asa va ramane.
Mai trec pe aici mai tarziu...celor care merg la culcare le spun noapte buna si duminica placuta sa aveti!

Claudelu spune:
No salut
Am vorbit si eu cu Alina.a prin SMS...mi se pare tare optimista, asa si trebuie. mi-a spus cam tot ce i-a spus si Flaviei. Ma bucur ca e mai bine, Doamne ajuta!
Noi am vandralit azi, am fost la vot in Vlaicu (ca inca nu ne-am schimbat buletinele ), apoi am mers la ai mei si acolo am ramas pana pe la 8. Am mancat bine, am dormit una buna...ca-n concediu
Ati fost la vot? Foarte putina lume a fost...la sectia unde am fost noi, pe foaia de la litera F doar eu si Clau votasem pana la ora 13

alinamoro spune:
Clau, eu n-am fost la vot, desi am vrut sa merg, a votat doar Calin.
Mi-a zis Calin ca foarte putini erau.
A fost zugravul la noi toata ziua, la 20,30 a plecat, nu am putut merge impreuna cu Calin ca a plouat tot timpul si nu am avut chef sa ies cu pruncii, am vrut apoi sa merg singura si s-a trezit Adelina...asa ca n-am votat.
Mi-a zis Dragos in seara asta:"mama, cine voteaza DA sunt oligarZi",probabil a mai auzit si el pe la TV de oligarhi.
Ma bucur ca alina.a e optimista, asta conteaza foarte mult pentru ea.
Diana, maine chefuiti?

alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
pai de asta imi esti tu Alina? sa nu mergi la vot...tztztztz
Noapte buna

Noapte buna!

ILDI25 spune:
Salutare!
Offf ce rau imi pare pentru Alina. Sper din tot sufletul sa fie totul bine pana la urma si bb Eliza sa mai stea in burtik ,ca numai are decat putin-putin si isi va cunoaste parintii care o asteapta si ei la fel de tare. Ma
si eu pentru ele si ma bucur s-aud ca Alina e optimista ,conteaza mult.
Eu am fost la vot ,mi-am facut datoria .
Alina m rusinica .
sa nu cmva sa te superi.
Diana distractie placuta ,bine ca numai ploua si tine vremea cu voi.
Ildi si David (2 mai 2006 )
poze