Aradence minunate! (72)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ma rog si eu si le tin pumnii fetelor Alina si Elisa. Sper sa mai reziste bebica atat cat trebuie. Chiar cate saptamani are?

Ieri am vandralit si noi. Am fost la cumparaturi in Ungaria, dar n-am avut timp sa mergem pana la Szeged asa ca ne-am oprit la Macau. Marea ieftineala mi s-a parut un mare bluf. Unele produse erau mai scumpe decat la noi, altele mai ieftine cu vreo 5 mii de lei vechi. Oferta slaba de tot asa ca am venit cu banii inapoi si m-oi duce eu la Selgros sa-mi iau ce-mi trebuie. Poate mancarea sa fie mai ieftina, dar daca nu cunosc produsul si nu pot citi eticheta (ca nu pricep)eu nu i-au nici daca e pe gratis. A , Gabi lego ce l-ai luat tu cu 500.000 iesea acolo cu 275.000.
Asa ca am venit de-acolo super nervoasa ca am pierdut vremea si am plecat la o zi de nastere, unde ne-am petrecut pana la vreo 11. Ocazie cu care am constatat ca am niste copii super, de la cel mai mic la cel mai mare. Na ca mi-or murit laudatorii. Doamne ce crizati erau pe acolo. Cred ca proasta crestere era direct proportionala cu portofelu parintilor.
Azi n-am chef de nimic. Cred ca nici la biserica nici la teatru nu ma duc.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Miha intr-adevar la Mako nu sunt mai ieftine cu mult mai, ales la Tesco unele produse sunt chiar mai scumpe,acolo chiar nu merita sa mergi. La lidl sunt produse mai ieftine ,si la Szeged in Cora sunt mai ieftine bine acuma depinde ce vrei sa cumperi .De exemplu in Cora am mers mai mult pentru David ,adica pt produse pt bb si copilasi .De exemplu cerealele de la Humana ,Hipp,.... le gasesti la 8 lei , mancarea la borcan la gramaj de 250g pt 1 an de la Hipp, Nestle, Humama sunt la 4 -5lei ,la gramaj mai mic si mai ieftin ,iara Ceaiul granulat de la Hipp ,Mipula ... eu i-l luam de la farmacie cu 16 lei aici a iesit la 8 lei.
Depinde si ce cauti ,intr-adevar timpul si oboseala nu se platesc ,dar....

Duminica placuta va doresc ,noi azi mergem la mami la masa ,iar pe la 3 tre' s-o duc pe soacra mea la tara la inmormantare

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Miha, ori n-ai citit paginile anterioare ori imi dai ignore. Pls, zi-mi ca nu esti suparata pe mine.

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Miha ce figura esti! Io nu mai prididesc cu complimentele "ascunse" si tu te superi.Dar chiar asa ai inteles?noroc cu Gabi .Ce chef de pitici a fost draga?cunoastem vreunul?
Alina.a suntem alaturi de tine.Asa cum spunea Clau numai tu stii ce e in sufletul tau.Doamne ajuta sa fie bine !Continua sa fii la fel de optimista.
Fetelor,la 32 de saptamani sunt 7 luni nu? pai mai e putin si daca se intampla sa vina Eliza e ok, nu?Doamne sper sa nu fie cazul de asa ceva.
Alina eu urasc renovarile majore din cauza deranjului .Offff si toate le-am facut in conditile astea, adica cu noi acasa mutati dintr-o camera in alta.Tu ma intrebai de Quelle? am mai comandat o jucarie si sunt si de aia foarte multumita.Am mai filat una pt un nepotel care va implini 1 an si cred ca am sa o comand.La servici am o colega care comanda foarte des chiar si haine si e si ea multumita.E tot timpul pe faza la reduceri si oferte si jucariile copiilor tot de acolo le ia
Gabi pana la urma ce ai rezolvat la Metro?la noi Ovi e responsabil cu verificarea listei este tot pe unde mergem,chiar si la Billa.

Azi ne chefuim cu Vladut si Timeea.La 12 plecam.

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Distractie placuta Carmen !
Am fost ieri la vot toata gasca , adica si cu Maia.AStazi nu avem program. Daca-i frumos, poate mergem pe mal la o plimbarica cu tot cu taticu'.
Duminica placuta la toata lumea si la bb Elisa , sa fie cuminte si sa mai stea putzin in burtica.

Mergi la inceput

Ada, nu sunt suparata. Nu ti-am raspuns ca nu am inteles, despre ce-i vorba.

Carmen, da chiar asa am inteles. Se vede ca eram cam varza ca altfel eu sunt glumeata de felul meu . Cat despre chef mai bine nu dau nume ca nu se stie niciodata. Mi-a venit si mie restul de comanda de la Quelle, luni ma duc sa scot pachetele si va spun ce sicum.

Ildi ai dreptate cu Tesco. Cat despre Lidl mai bine nu zic nimic. O sa mai incercam si noi o data la Cora sa ne lamurim.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Am uitat sa urez dixtractie placuta la petrecere pentru Carmen si Diana. Si sa tina vremea cu voi.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Salutare!

Azi am fost in piata de masini cu Mara in marsupiu, tare mult i-a placut, culori, agitatie...apoi cand sa plecam a lasat capsorul pe umar si a adormit, asa dulce era ca-mi venea s-o pap. Acum Adi e la plimbare cu fata pe o strada cu tei si castani iar eu stau acasa si fac varza calita si curatenie, apoi mergem la socri la masa. Daca nu ploua iesim si noi mai pe dupa-masa la plimbare pe mal, poate ne intalnim, Nico.
Alina a, in fiecare seara ma rog pt tine si pt Elisa, sunt convinsa ca o sa mai stea in burtica. Toate ne gandim la voi, sa fiti tari!
Clau, Raul ce traznai mai face? Ca tare ma amuzi Faza cu melcul a fost beton
Miha, te-am intrebat si eu la un moment dat cu cat o platiti pe femeie si cam ce face, sta cu pruncii, face mancare, curatenie....cat sta la voi? O sa am si eu nevoie de femeie pt Mara mai tarziu, ca nu am cu cine sa o las.
Alina M si voi sunteti oligarZi pana la urma au ba? Ma tot minunez cate pot sa stie si sa faca la varsta asta si astept cu nerabdare si traznaile Marei A propos, Dragos mai e indragostit?

Mara s-a trezit azi-noapte asa: 1, 3, 5.30, 6, 7.30, 8.30, 10. Sunt zombi Nu stiu ce am, dar de vreo doua saptamani sunt tot nervoasa, irascibila, al meu sot deja a inceput sa-mi zica sa iau pastile sa ma calmez...tot imi sare tandara din orice Stiu ca nu sunt ok si imi tot promit ca o sa ma controlez, dar iar se intampla... Sper sa nu ma mai tina mult starea asta.

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Si noi am fost ieri la petrecere la ziua unei fetite. S-a tinut la un restaurant la strand. Si noi aM plecat la ora 11 acasa, deci Miha nu ma mai simt mama chiar asa denaturata. dar las ca a avut grija soacra sa ma faca sa ma simt asa. Am fost la ei la masa si mi-a stat mancarea in gat ca s-au incins spiritele taman in timpul mesei.
Diana, ce fain ca aveti vreme buna. Ieri a fost naspa ca a plouat mult.
Am rezolvat la metro cu jucaria, am primit diferenta inapoi.
Duminica placuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

i-am trimis mesaj alinei.a si mi-a trimis uramtorul mesaj:"acum sunt iar pe perfuzii. contractiile astea sper sa se mai rareasca. raman in sitl deocamdata enelimitat, cat sa stea lisa cat se poate in burta. e inca devreme". Domae aju ta sa o tina cat mai mult. Sa iasa leoaica , asa cum vrea mamica ei.

Mergi la inceput