Aradence minunate! (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau, felicitari lui Raul! Ai fecior mare, ce mai!
Anya, multumim de vestiole despre Alina.a . Doamne ajuta sa o tina cat mai mult pe Elisa in burtica.
Azi am fost sa o trecem pe Ioana in pasaport.
Ildi mai pui o data linkul cu Oroshaza( nu stiu daca am scris bine), ca nu am apucat sa ma uit ca s-a terminat capitolul si nu m-ai stiu la ce pagina l-ai dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Eu am hotarat sa nu o mai alaptez noaptea pe Mara, sa-i dau ceai daca se trezeste, poate poate imi doarme o noapte intreaga cum am auzit ca fac multi copii de varsta ei sau cu cateva luni mai mari.
Asa ca azi noapte s-a trezit la 3, i-am dat ceai, a tras cu pofta vreo 3 guri apoi s-a strambat, a scos biberonul si a adormit. La fel s-a intamplat si la ora 6.
Concluzie: nu-i e foame noaptea, dar daca o obisnuiesc cu suptul asa o sa o tin mult si bine. Imi faceam probleme ca poate o infometez, dar nici vorba. Oricum e grasunica, are deja 7 kg.

Inca o data ii fac galerie lui Raul ca faina treaba a realizat

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

salutare fetelor, felicitari Clau pt performanta lui Raul.Doamne e o mare realizare, ma uit la nepoata-mea ca acum a inceput sa renunte la scutec.Cind e cu sora-mea zice si de pisu si de kk.Daca sta cu altcineva nu zice nimik si face pe ea.Ieri a fost premiera, n-a mai zis nici la sora-mea ca eram noi in vizita.
Imi amintesc ca imi venea si mie sa ma dau cu atunci cind Dragos nu spunea.

Alina M intr-una din zile l-am salutat pe sotiorul tau din masina mergeam in gradiste la sora-mea creca o fi zis ca sunt sonata ca nu cred ca m-a recunoscut.

Astazi dupa-masa pe la 17 mergem pe mal se mai inscrie cineva? Piticii pedaleaza foarte bine pe faleza acum dupa marea asfaltare!!!?

Alina si bebe Dragos
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Alina, cred ca vin si eu. Oricum te sunam , dar mai am niste trebuiri prin oras si nu stiu cum ma organizez cu amandoi piticii dupa mine. Ca sa ma duc cu Ioana si sa vin inapoi dupa Tudor la gradi nu am chef.

Mergi la inceput

Alina, nu iti schimbi semnatura? ca Dragos nu mai e demult bebe

Mergi la inceput

:)

Alina si bebe Dragos

Mergi la inceput

ba am s-o schimb ca am uitat de ea... vezi sa-i iei si la Tudor tricicleta...
Na nu se mai anunta niciuna?

Alina si bebe Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Felicitari pentru Raul!! Asta da realizare.

M-as anunta eu, dar la 17 30 trebuie sa fiu cu Daria la balet. Nu stiu eventual sa o las pe ea acolo si sa fug sa ma intalnesc cu voi. Alex merge in vizita la pompieri deci as fi numai eu cu Matia. Cam prin ce zona va plimbati? Am numarul lui Gabi am sa o sun pe ea.

Sunt programata cu Daria la biorezonanta celulara . Sunt curioasa ce ne zice aparatul ala.

Maria Rubi sa stii ca si eu am constat mai demult ca Matia se trezea noaptea numa de dragu tzatzei.Si am decis sa nu-i mai dau. Acum daca e un pic luat in brate si mangaiat se linisteste.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Mie imi place spre zona cu fintina arteziana este un loc pe mal cu topogane leagane si nisip si nu fug si prin alte parti iar topoganele sunt ok.Nu e batut in cuie -cum vreti si voi....

Alina si Dragos-3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Felicitari Raul, bravo! Esti barbat in toata regula de-acum!
Clau, nu-i suna ca le mai trimit eu un mail azi si apoi vedem. Imi pare tare rau ca asa s-au incurcat lucrurile si v-am "bagat" si pe voi. Daca nu as fi comandat de la ei era altceva, dar stiam ca nu dureaza mult, cel putin data trecuta vi-am zis ca in nici 2 saptamani au venit hainutele.

As merge si eu pe mal, dar vreau sa incep la smotru in baie, a terminat de zugravit, dar mai au de montat cate ceva si pana termina nu pot sa fac nimic.

Miha, unde mergeti la biorezonanta? Pentru ce?

Alina33, las' ca-l intreb pe Calin, poate nu te-a recunoscut.

Diana, unde esti cu pozele?

Avem cateva poze noi incepand de AICI.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput