Aradence minunate! (72)
Raspunsuri - Pagina 10

alinamoro spune:
Mersi de raspunsuri fetelor despre pufuleti si rotobil.
Anca, uita-te aici pe forum (sus pe pagina in dreapta) la mica publicitate si poate gasesti scoica sau macar ai ideea cat e, eu am vazut mai demult la 100 lei si 100 si ceva.
Edit: Carmen, eu zic ca poti merge linistita la mare cu Mela ca ea e destul de cumintica, eu n-as fi avut curaj sa merg cu Dragos...nu neaparat ca nu era cuminte, dar pe el trebuia sa fii tot cu ochii-n patru.

Somleac spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi
E si ziua soacramii asa ca tot suntem la capitolul asta. A mea intre toate defectele are una bucata calitate. E departee
.
Asa ca Gabi te invit la terapie de grup.
Niko m-ai dat gata cu stirea despre Minisu de Sus. Iti dai seama ca ei abia au asteptat acest eveniment, numa bine au acum ce povesti vreo 2-3 luni pana se mai intampla ceva notabil in sat.
Cum a fost piza? Mi-ai facut pofta
Eu am fost cu prietena mea , Cami si cu pruncii pe valea Cladovei sa culegem fragute. Cu o harta facuta de un prieten ne-am bagat pe niste coclauri...Nu suntem normale cu 4 prunci dupa noi, fara semnal , un pustasag de vai de lume. In schimb ce frumuseti, ce miros. Uff daca as fi putut aduce aerul ala la punga. fragute n-am gasit ca nu ne-am incumetat sa mergem mai departe, in schimb am cules 2 saci de flori de soc.
Cred ca o sa mai repetam miscarea ca a fost tare frumos.
Azi am stat 4 ore la cosmetica. Pur si simplu m-a rasfatat cosmeticiana mea. A venit azi special pentru mine, si m-a bibilit si pigulit. Ioi ce bine a fost.
Carmen sigur ca ai sa te descurci. La mare e cel mai usor cu copii se joaca la nisip in apa nu le ai treaba. Si eu m-am gandit la un moment dat sa inchiriez un apartament in Constanta si sa ma mut vreo luna acolo.
Alina m tu cand mai iesi la plimbare? Noi suntem de pe la 8 pana la 10 11 dimineata si seaara. Poate ne mai intalnim si noi. Ce mai stii de hainute? Astia de la Quelle nici acum nu mi-au trimis tot ce-am comandat. Nu mai iau nimic de pe net.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE

ILDI25 spune:
Carmen sincer absolut superba culoarea ,credeam ca esti blonda blonda ,dar iti sta tare bine ,ce mai unui om frumos ii sta bine cu orice .Despre Mel no comment .
Eu zic ca te descurci doar singura cu Mel ,numai voi doua vreti sa mergeti ,fara alte cunostinte .
Gabi citind postarea ta despre descrierea soacrei ,am avut impresia ca am scris eu mesajul.Imi suna atat de cunoscut ,doar diferenta e ca eu mi-am spus punctul de vedere si de-atunci lucrurile sau mai schimbat. Telefonul suna in continu cand plecam undeva ,de teama sa nu cumva sa facem vreun accident, iti dai seama cand ne-am dus la mare de cate ori a dat
.La inceput m-am gandit ca-i ceva normal ca-i singuru copil mai ales baiat ,dar cand deja n-am mai suportat am rabufnit ,si ma bucur cam facut-o acum e mult mai bine ,nu-si mai permite sa ne deranjeze ,ba din contra isi cere scuze si bine face . Iar vizavi de mine are cu totul alt comportament ,si-a dat seama ca nu-i permit toate magariile ,si ce daca-i mai batrana ,oi fi si eu si n-oi fi asa
Dar totusi ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a dat sansa sa nu stam cu ea
No ca v-am povestit toata istoria neamului ,sper ca nu v-am plitisit
Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Anya20 spune:
buna tuturor!
intru putin la voi sa va spun ca am vorbit astazi cu alina.a. are contractii, insa acum era mai bine, caci a revenit in salon, dupa ce ieri a stat la terapie intensiva cu perfuzii. o "drogheaza" saracuta cu relaxante musculare si diazepam...dar totul spre binele elisei. orice zi in plus in burtica este un mare castig. au trecut 24 de ore de la ultima doza de dexametazona, ceea ce e f bine in cazul in care bb s-ar naste. macar are plamanii maturati si poate respira singurica.
este foarte multumita de conditiile din spital si de personal.
m-a rugat sa va scriu si sa va salut din partea ei. va multumeste tuturor pentru sustinere.
claudelu, multumesc pentru ajutor
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana

ILDI25 spune:
Anya multumim ca ne-ai anuntat despre starea Alinei. Sper din tot sufletul ca totul sa se termine bine si Eliza sa vada lumina zilei atunci cand va trebui.
Noapte buna tuturor
Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

alinamoro spune:
Anya, multumim ca ne-ai scris despre alina.a. Sarcina usoara!
Miha, noi dimineata nu putem iesi(deocamdata) ca Adelina doarme pana la 10-10,30, uneori pana la 11.
Referitor la soacra...eu ma bucur ca nu stam impreuna, in rest ne intelegem bine ca ne vedem rar si atunci destul de putin timp.
Dar sa nu va spun ce stresanta e maica-mea(sa nu mergem noaptea cu masina cu pruncii, sa nu mergem tare, telefoane sa vada cand ajungem...etc...), dar pe ea imi permit s-o mai pun la punct.

Claudelu spune:
Neata!
Am baiat mare, am baiat mare, ma baiat mare. Am renuntat la scutec de tot URAAAAAAAAA!!!!!!!!
Ieri nu i-a mai pus mami scutec la somnu de la amiaza si a fost ffff bine...desi a dormit 4 ore n-a facut gram de pisu S-a tot dus la mami la el sa vada daca nu face, odata i-a pus mana pe putulica si saracutu asa prin somn i-a spus "lasha-ma in pace sa dolm"
Sunt curioasa cum a trecut noaptea
Carmen, eu zic ca te descurci fara probleme cu Mel. Uite anu trecut cum Clau avea cursuri am mers de multe ori singura cu 3 copilasi pe plaja. Intradevar unu e de 10 ani dar i-am avut pe Raul si pe Bea (de 5 anisori) tot timpu cu mine si m-am descurcat ffffff bine. Iti dai seama ca eu am fost si mai stresata ca vorba aia 2 nu erau ai mei ii cumperi un bazinut si n-ai treaba. Raul n-a iesit din el decat ffffff rar
Gabi, soacra soacra poama acra EU n-am avut probleme de cicaleala cu ea, eu am avut altfel de probleme, dar m-am impus si acum e foarte bine, stie ca ccc cu nebuna nu se poate. Ba pot spune ca de cand ne-am mutat si e mai aproape ne intelegem super bine. Nu ne vizitam ffff des, asa o data la 2-3 saptamani, dar vorbim relativ mult la telefon.
Miha, ce fain de voi...Cladova...e super pe valea Cladovei. Ma mir ca n-ati gasit fragi, ca de obicei pe valea Cladovei era plin.
Anya, multumim de vesti! Ai sunat-o sau ati vorbit prin SMS? Am sa o sun si eu azi...sper.
Chiar asa Alina, nici o veste? mai da au o comanda asa mare si nu o onoreaza...mi se par cam neseriosi Ce ziceti sa-i sun si eu? Mi-e ca daca-i sun eu nu mai primim nimic in veci pururi
Diana, ceva poze de la petrecere??
Flavia, ce face negrutu??
Mai da unde-i intalneala aia care cica o organizau baietii? io vreau cu cortu in fatza cabanei

Claudelu spune:
A trecut noaptea fara sa faca pisu in pat, fara sa se trezeasca. Nu-mi vine sa creddddddddd
Ce usor am scapat de scutec......uauuuuuuuuuuu!!!!!!!!!