Cum e?Stie cineva?

Cum e?Stie cineva? | Autor: clau2toma

Link direct la acest mesaj

Buna .M-am apucat ca sa tin dieta disociata cu 3 zile numai lactate ,3 zile numai fructe si legume si 3 zile carne .Acum de ce am deschis acest subiect?Stie cineva dintre voi care este ordinea sau daca exista o ordine in regimul asta ?Adica daca se incepe cu lactatele sau cu altceva si cu ce se continua?Sau nu are nuci un fel de inportanta?Mai stie cineva cat se slabestesi daca exista vre-un efect secundar sau negativ ?Va multumesc.!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

am tinut si eu dieta asta acum vreo 2 ani jumatate
regula o stiam asa : lactate / fructe / carne
important este sa fie fructe la mijloc
este oki dieta adica slabesti cu ea dar depinde foarte mult de organismul tau (adica sa nu asimilezi kg dupa terminarea dietei)
bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Shi eu am urmat-o acum 1 luni, am repetat-o de 2 ori.. da, se slabeshte, eu am slabit 3 kg, nu am avut efecte secundare, mai greu este sa te mentzii dupa, shi eu cred ca reushesc, mananc doar salate fara nici o picaturica de ulei, gratarel,fructe,lactate 0% grasime..mai beau shi o cola din cand in cand, ca-s dependenta de ea, dar mai mult nu...succes. Shi spune-ne shi noua daca o vei urma cat ai pierdut in greutate.Ms mult.
O zi buna .

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Shi ordinea este cea spusa de Dana: lactate, fructe, carne..; soacra mea insa a urmat dieta cu 3 zile orez fiert fara sare, 3 zile legume shi fructe, shi 3 zile lactate..deci carne deloc.. a repetat-o de 3 ori, shi intr-o luna a slabit 8 kilograme... mie mi se pare totushi o pierdere in greutate foarte drastica,shi acum , dupa un an, abia reusheshte sa mai slabeasca, chiar daca o urmeaza.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

si eu am tinut dieta asta (dar cate o zi) inainte de nunta si am slabit
problema mea a fost ca m-am constipat f.tare....era sa ajung pe la spital (iar eu nu am deloc probleme la capitolul asta)
dar nici nu am avut o anumita ordine a zilelor !!! poate d-aia
a fost groaznic...asa ca sa ai grija la aportul de fibre naturale

succes la slabit

eu tin acum regim si am reusit sa slabesc 2 kg intr-o sapt.
ceea ce nu mi s-a mai inamplat pana acum, pt.ca slabesc f.f.f.greu
mananc multe legume, fara paine, dulciuri, alcool
mi-a scazut f.mult pofta de mancare
fac si un pic de gimnastica, ma masez cu creme anticelulitice
eu zic ca sunt pe drumul cel bun
faptul ca am inceput sa slabesc imi da curajul sa continui

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ordinea este urmatoarea:
lactate
legume
carne vita
fructe
peste
oua

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

personal nu mi s-a parut o dieta foarte buna pentru ca desi slabesti mult intr-o perioada scurta , privezi organismul de foarte multe
si sansele sa pui inapoi sunt foarte mari
si inca un aspect la dieta asta tot din propria experienta am avut mari probleme cu constipatia ...deci clar nu mi s-a potrivit
sper ca tie sa iti priasca mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Eu nu vreau sa slabesc decat vreo 2 kg .Am mai tinut o dieta ininte de asta si am slabit 3 kg in 7 zile. Am luat-o dintr-o revista .Am plecat de la 52,5 kg ,iar acum am 49,5 ,si mi-a disparut si celulita .Aveam celulita pe fund ,burta si coapse si s-a topit f repede fara creme pt celulita si chiar mancam .Acum as vrea sa nu ma opresc aici ca eu ma simt bine la 47kg.Ati putea sa imi spuneti fetele care stiti de ce se tine ordinea lactate ,fructe ,carne?Eu stiam ca daca tii dieta asta disociata poti sa manaci pana la ora 18 in orice cantitate si orice fel de lactat ,nu conteaza grasimea ,la fel si carne .Oare nu am inteles eu bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

fetelor, nimic nu se face in lumea asta fara sacrificii
si eu, sincera sa fiu, NU cred ca o exista vreo dieta in care
sa mananci ceva pana crapi sau cat vrei si sa slabesti
asta e o greseala frecventa in curele de slabire

eu m-am convins...la cate diete am tinut si mi-am dat seama unde gresesc

in primul rand NU trebuie tinuta o dieta ci trebuie sa faci din asta
un mod de viata !!! stiu ca se spune frecvent aceasta expresie,
dar este cat se poate de simpla si de reala !!!!
adica sa mananci sanatos : multe legume si fructe in stare cat mai naturala
(adica ne pregatite termic...atat cat se poate)
si proteine: carne de pui, peste si vita la gratar (insa incercati sa nu faceti la gratar
cu carbuni, pt.ca si acel gudron de pe carbuni e FOARTE nociv
eu mi-am luat un gratar de la Zepter si fac carnea si chiar legumele (atunci cand e cazul) - se
prepara usor si repede si au gust f.bun
nu mai trebiue sa adaugi deloc condimente ci doar f.putina sare la sfarsit
SAREA - asta este un alt condiment nociv pt.organism, ca si ZAHARUL
trebuie sa diminuezi cat se poate de mult cantitatile de sare si zahar

REGULILE mele sunt urmatoarele:
-fara zahar; cafeaua doar cu zaharina sau ceaiul cu putina miere
-fara paine, cel putin o perioada, pana dau jos kg in surplus
apoi o introduc in cantitati f.mici - o felie pe zi, dimineata si sa fie neaparat paine integrala care contine fibre naturale foarte necesare corpului, in special digestiei si mai ales persoanelor care sufera de constipatie !!!
-foarte multe fructe(mai putin banane cand vrei sa slabesti), sa nu treaca o zi fara sa mananc un fruct si un detaliu foarte important: fructele nu trebuie amestecate
mananci doar un singur tip: 2 mere sau 2 gutui, nectarine, portocale, gref etc.
Eu fac un cocteil de vara din citrice (lamai si portocale stoarse un pic si taiate cubulete) si adaug apa plata si 2 plicutele de ceai si le pun la frigider...toata ziua beau din sucul ala si e foarte racoritor si plin de vitamina C - foarte importanta
-foarte multe legume si in stare cruda: rosii, castraveti, ardei, dovlecei pe gratar, ciuperci la gratar, morcov ras si stropit cu lamaie (asta e o salata excelenta pt.carnea la gratar !!!)
Am renuntat la cartofi ...mai mananc, dar f.rar, insa NU prajiti
cel putin pana dau jos cateva kg
-carnea pe gratar(Zepter): pui, peste, vita (vrabioara de vita)
-oua doar fierte si doar de 2 ori pe sapt., nu mai mult
mai fac si eu omleta, dar f.rar
-de baut multa apa plata si suc de fructe proaspete. Fara sucuri din comert...eu mai beau, dar foarte rar, prefer sa beau un pahar de vin bun sau de bere cand merg undeva.
-branza si lactatele in general sa fie degresate si cu cat mai putina sare: cas dulce, branza dulce slaba, lapte degresat
-cereale integrale (nu cele expandate) ci acele cereale simple, la care se vad clar boabele de cereale presate cu tot cu coaja
le tii 30 minute in lapte sau apa inainte sa mananci, mai poti pune cocos ras si cateva boabe de stafide si uite asa ai facut un dejun delicios si sanatos (sau iaurt de baut light cu cereale, cocos si stafide
-ulei doar de masline presat la rece, extravirgin, cate un pic pe salate sau in mancare
-mancarea gatita - fara prajeli - ceapa o fierb in apa, in loc sa o calesc si apoi, la sfarsit adaug putin ulei (evit sa incing uleiul)
Fac, de obicei, orez cu legume sau spanac fiert, mazare/fasole verde,

si in plus am inceput sa fac un pic de miscare ZILNIC
fac 10 minute la stepper, plus gimnastica pt.coapse,abdomen si talie in fiecare zi - deci cam 1/2 de ora pe zi, poate chiar mai mult
ma masez cu creme anticelulitice in fiecare zi (alternez Vichy cu creme mai ieftine (nivea, dove, garnier)
ma mai dau si cu nivea summer beauty cu un strop de bronzant (ca sunt cam alba) si vreau sa spun ca m-am colorat asa de frumos
fara pete, fara dare etc....pielea arata din ce in ce mai bine

si vreau sa spun ca deja se vad rezultatele, am inceput sa ma simt mult mai bine in pielea mea

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Lilina ,ai mare dreptate .Eu am renuntat demult la paine si la bauturile din comert .Dar totusi f gru dau jos acele cateva kg de care vreau sa scap.Dietele sunt facute ca sa te invete ce sa mananci si mai precis cat.Eu asa am auzit ca la dieta asta ai putea ca sa nu mai tii cont de grasimea din lactate si carne de ex .Dar acum vad ca parerile sunt inpartite .
Ramonika , cum adica oua?Tii in fiecare zi dieta cu cate un produs pe care l-ai enumerat tu si in ultima zi mananci decat oua?Nu ai sansa sa dai in hepatita de la atatea oua?Sau ai voie sa manci doar 2 oua toata ziua,ca nu inteleg deloc .Scuze!
Noi2 ,ce sa iti zic am la activ cele 3 zile de lactate ,si vreau sa iti zic ca nu am tinut cont de grasimea din iaurturi si din nimic si am mancat cascaval ,smantana ,mascarpone ,unt fara paine ,lapte din cel mai gras ca mi-l aduce cineva si e intact din privinta grasimii etc .Si vreau sa-ti zic ca am mai calcat putin si pe alaturi ca nu m-am putut abtine din a gusta si altceva ,depilda o mancare de fasole boabe etc si vad ca am dat jos cateva 100 de gr .Acum ca am trecut pe fructe si legume ,sper ca sa dau jos mai mut .O sa va tin la curent .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

lilina ai foarte mare dreptate. clau2toma nu uita: caloriile sunt foarte importante!!! Ca sa slabesti trebuie sa mananci cu 25% mai putin decat nr. de calorii pe care trebuie sa le consumi pt a te mentine. De exemplu: eu, pt a ma mentine trebuie sa consum zilnic 1600kcal, deci pt ca sa slabesc ar trebui sa consum 1200kcal zilnic, pentru ca astfel organismul consuma restul pana la 1600kcal din depozitele de grasime. Asta cu "mananci oricat si slabesti" e pura fabulatie. Sunt, intr-adevar ., persoane care mananca f mult si nu se ingrasa, asa au ele metabolismul, au arderile rapide.
Parerea mea e ca in fiecare zi ar trebui sa mananci din toate, adica si carnita, branza, lapte(proteine) si legume si fructe. Insa sa tii cont ca nu trebuie sa combini la aceeasi masa proteinele cu amidonul(fainoase, cartof). Si nu depasi nr de calorii. Si nu mancare dupa 19-20. Fara dulciuri, fara sucuri, fara grasimi, prajeli. Fara fumat si cat mai putina cafea. Si sport si apa 2,5-3l pe zi ar fi minunat! Parerea mea!Sa ai bafta!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput