Dieta e ingrozitoare, frustranta chiar! Eu am urmat-o doua zile dupa care am inceput sa mananc sanatos si asa am slabit!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
Of ,eu cred ca am dat jos graimea si acum merge tare greu.Cateva sute de grame intr-o saptamana.
Ainia ,ai mare dreptate ,eu asa am slabit cu o dieta calorica de doar 1200 kl pe zi si mancam destul .Cel mai nasol era sa scot cantarul de fiecare data cand mancam si sa cantaresc,si sa imi fac cumparaturile pe cateva azile inainte.
Mira-m ,mie mi se pare chiar distractiv ca eu am cam tinut toata viata diete si super diete ca sa ma mentin ,iar asta chiar mi se pare cool ca mananc mai fara perdea .Pana acum vad ca nu m-am mai ingrasat deloc si am bagat in mine zilele astea ,ca sa recuperez din urma .
Sper ca daca nu mai slabesc ,macar sa raman asa .Si inca ceva ;banane am voie?Parca zicea cineva de aici ca nu .Cate kalorii contin 100 de gr de banane?
fetelor, capul sus si multa ambitie, ca fara asta nu faceti nimic
eu vad ca am inceput sa slabesc pe zi ce trece urmand regulile de mai sus, desi sunt delasatoare de fel, dar daca am vazut ca metoda a inceput sa dea rezultate, m-am ambitionat
mi-am luat si un tub de Vichy Liporeductor si urmez metoda de masaj de acolo... pielea devine foarte-foarte fina, sper sa dea rezultate vis-a-vis de celulita
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe