Copil alaptat la 4 ani?
Raspunsuri - Pagina 2
eunice78 spune:
Baiatul meu cel mare are 3 ani si 9 luni, cel mic are aproape 8 luni. Cel mic este alaptat. Cel mare a zis de cateva ori ca vrea si el lapte de bebelus, dar eu nu l-am pus la san, mi s-a parut ciudat. Insa m-am muls si i-am dat asa sa bea. Cred ca a baut de vreo 4 ori. O data a zis ca nu e bun, in rest a zis: "DELICIOS"
. Dar acum nu imi mai cere decat daca vede ca ma mulg ( si vede f rar). Atunci insa asteapta nerabdator incheierea procesului. Nu cred ca pateste ceva daca ii dau sa mai guste lapte de la mine, dar la san nu il pun.
Lya spune:
NU va mai certati!La 4 ani e mik
,ia uitati aici
http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74 .Vizionare placuta.
Acum parerea mea e ca e supersuficient 2 ani dar nu e crima nici mai mult.......dar nici prea mult ca mai sus![]()
hcclara spune:
Nu mi se pare normal la varsta de 4 ani sa o alaptezi. Cunosc si eu un caz, baietel de peste 3 ani si mama inca il alpteaza...
Si vazusem odata un caz la tv, o femeie mergea in pauze la scoala si isi alapta copilul de 7 ani! Ei, ce ziceti de asta? De-a dreptul...bolnav!!!
si l-a alaptat intr-una pana la varsta de 7 ani!!!!
hcclara spune:
Lya,am postat si apoi am vazut link-ul pus de tine.
Mie mi se pare de-a dreptul dezgustator!
cred ca le lipseste ceva, mamelor respective!!!!
Gabi_K spune:
In principiu lapticul e pt bebe mic. Dar daca stau sa ma gandesc ca in timp ce o alaptez pe micuta, fata mai mare devine geloasa, atunci prefer s-o pun la san pe aia mica, si daca mai ramane ceva, atunci de ce nu si pe cea mare, sa se simta si ea aproape, bineinteles numai daca ea cere acest lucru si nu accepta refuz din partea mea. Bineinteles exista si alte metode de evitarea geloziei dintre frati, dar nu toate mamicile au posibilitatea sa-si faca timp doar pentru cea mare excluzand-o pe cea mica din program pt cateva ore. Si ma gandesc ca acea mamica nu o alapteaza si pe cea mare de n ori pe zi, deci nu vad de ce ar fi deplasata ideea asta?
Intrebare off-topic: probabil ati vazut pe strada copii mici boschetari fumand... le-ati spus vreodata sa nu fumeze? Mi se pare mult mai nefiresc un copil fumator, decat un copil de 4 ani, careia ma-sa incearca sa-i faca un bine. Si reciproc, si copilul ii face bine mamei sale si surorii sale, golind bine sanul. Iar dpdv psihic nu cred ca ar fi o problema, daca o fetita nu se simte neglijata din cauza surorii.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Totul despre alaptat!
dov spune:
Nu numai ca le-am zis boschetarilor sa nu fumeze, dar nu le dau de pomana decat mancare, special ca sa nu dea banii pe droguri de diferite naturi, sotul meu zice chiar ca daca i-ar da bani, l-ar plati de doo ori, o data dandu-i direct, a doua oara platindu-i prin contributia la sanatate tratamentul pentru tuberculoza.
A, si mai e o treaba....care poate ma deranjeaza fiind mai subiectiva aici, eu avand baietzel...dar intrebarea mea e urmtoarea: daca nu e aberant gestul, desi nu e preferabil la baietzi, daca tot e atat de firesc...daca e pentru ca cel mare ar fi gelos, ati gasi alta modalitate daca ar fi baiat,ca sa-l linistiti? si tot asa, toate "scuzele" gasite, incercati sa le aplicati unui baietel de 4 ani, sa vedem daca s-ar mai proceda la fel.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by hcclara
Nu mi se pare normal la varsta de 4 ani sa o alaptezi. Cunosc si eu un caz, baietel de peste 3 ani si mama inca il alpteaza...
Si vazusem odata un caz la tv, o femeie mergea in pauze la scoala si isi alapta copilul de 7 ani! Ei, ce ziceti de asta? De-a dreptul...bolnav!!!
si l-a alaptat intr-una pana la varsta de 7 ani!!!!
Oricat de sanatos ar fi laptele matern, e pentru sugari si in nici un caz pentru copii de scoala! cum am vazut in link. De-a dreptul dezgustator.
Guguluff spune:
Totusi, cum poate? Eu m-am oprit de cand i-au dat dintii sus lui fi-mea. E cam dificil sa nu muste desi nu fac intentionat. 4 ani e cam mult totusi, eu zic 1-2 maxim.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
Cristina_C spune:
Cum poate? Simplu, vorbeste cu ea si-i spune sa fie atenta sa n-o muste - sau isi pune aparatori la sani
. Am citit si despre fetita de 8 ani
dar nu m-am uitat la video pentru ca mi se pare aberant si nu vreau sa vad asa ceva!
ingridnen spune:
Mi se pare deplasat.. alaptatul la varsta de 4 ani !!!! zici ca bebe mic are 7 luni, pai inseamna ca il va mai alapta mult si bine si pe cea mare in paralel pana face 6 ani
Toate la vremea lor !
Ingrid si Cristi 4 ani si 2 luni