Copil alaptat la 4 ani?
Raspunsuri - Pagina 3
Guguluff spune:
Pe cat este de frumos alaptatul unui sugar, pe atat mi se pare de scabros alaptatul unui copil mare. Parca am vazut si eu un video cu o englezoaica care alapta si un bb si o todler-ita, o fetita marisoara de vreo 3 ani. Ce-i prea mult strica, totusi.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
karinabianca spune:
Vai fetelor,iertati-ma, dar m-am amuzat la topicul acesta de numai ...
eu nu am copii (poate vor veni si la mine intr-o zi, cu voia lui Dumnezeu), nu-mi place sa dau sfaturi sau sa imi exprim niste pareri total neavizate legate de cresterea si educarea copiilor, insa nu prea vad o normalitate in aceasta chestiune a alaptatului la varste mai marisoare...cred ca ar fi bine totusi sa-i dea copilului laptele intr-o canita.
postarea lui Dov a fost dementiala!
pupici ,
karina
inaioana spune:
Nu stiu cum e mai bine, dar cred ca totusi ceva nu e in regula psihologic vorbind, indiferent de sexul copilului.
Sunt de acord cu cine a zis ca nu are decat sa ii dea din pahar, daca vrea sa o imunizeze..de ce nu?
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
Florentina Roman spune:
Hai ca ma bag si eu, mama de baiat cu baiat pe drum. Sincer, nu l-as alapta pe cel mare...daca e gelos ma gandesc ca l-as ademeni cu altceva...
Daca laptele de mama ar fi bun si la varste mai mari, atunci de ce incepem diversificarea la 6 luni? Doar ca sa invete sa manance ca oamenii mari? Sau de ce bbeii au imunitate pana la 5-6 luni?
La 4 ani, despre ce imunizare mai poate fi vorba?
Sincer, eu cred ca alaptarea este buna ptr bblusi, ptr fetita cea mare exista si alte metode de apropiere, e mare si intelege...
39 si Tudor(5.07.2002)
roserb spune:
Link-ul este de-a dreptul dezgustator,nu stiu ce mama in toate mintile poate macar sa se gandeasca ca e normal sa mai alapteze un copil de 8 ani!
Cat despre alaptatul la 3,4 ani, mi se pare la fel de nefiresc, toate se fac la timpul lor, imunitate nu cred ca-i mai ofera mama copilului in acest fel, iar implicatiile psihologice nu cred ca sunt in regula.
Roxana
POZE CU PITICII
ellej spune:
Nu pot decat sa remarc ca orice e dus la extrem este fie periculos, fie ridicol, si asta mi se pare ca intra in categoria a doua. Vrea sa vada ce gust are, ok, te mulgi si ii pui in cana (si eu am vrut sa vad ce gust are propiul lapte), dar sa-l alaptezi pana la 8 ani.. e inutil din punct de vedere al imunizarii si cred ca nici psihologic nu e tocmai normal.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
mamaruta spune:
Eu nu inteleg de ce va oripilati asa. Un lucru trebuie sa va fie clar, ambii vor asta, deci nu imi imaginez ca alearga mama dupa pusti sa-i bage tzatza in gura.
ellej spune:
quote:
Originally posted by mamaruta
Eu nu inteleg de ce va oripilati asa. Un lucru trebuie sa va fie clar, ambii vor asta, deci nu imi imaginez ca alearga mama dupa pusti sa-i bage tzatza in gura.
Si cand nu ar mai fi normal sa alaptezi? La 10 ani ? La 13, la 15? Daca si la majorat vor si mama si copilul e totul ok?
dov spune:
quote:
Originally posted by ellej
Si cand nu ar mai fi normal sa alaptezi? La 10 ani ? La 13, la 15? Daca si la majorat vor si mama si copilul e totul ok?

Criss75 spune:
quote:
Originally posted by ellej

Asta e tare de tot.