limitele relatiei mama-copil

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Ei,nume inca odata se vede ca n-ai cupii si vorbesti din teorii si datul cu presupusul...

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nume spune:

...O rectificare la postarea mea anterioara; daca acceptam ca nu exista situatii in care instinctul matern poate fi adormit... si ca el transcede instictul de conservare, nu ar fi bine sa rationalizam un pic in anumite situatii?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Nume, adica cum, exista situatii in care trebuie sa ma pun pe mine mai presus de copilul meu? Ca nu inteleg.

Elle_seb

BASE, BASE, NU CEDA,
NOI SUNTEM DE PARTEA TA!
the

http://www.basescu.ro/index.php?sec=3

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nume spune:

Nu Elle, am si spus ca instinctul matern il transcede pe cel de conservare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

nume,

vorbim de instinct matern/dragoste materna sau de educatie, ca sint doua lucruri absolut diferite?

In rest, da, sint de acord cu tine - nu exista nici un avantaj in a avea un copil supradotat. Este doar o competitie prosteasca, "al meu e mai breaz".

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

quote:
Originally posted by nume

Asa, cateva idei;
In primul rand eu nu inteleg chestia cu copilul supradotat. De ca ar dori un parinte sa aiba un copil peste medie...

quote:
Originally posted by Elise
In rest, da, sint de acord cu tine - nu exista nici un avantaj in a avea un copil supradotat. Este doar o competitie prosteasca, "al meu e mai breaz".

Offtopic: da' ce-ar fi sa dezbateti si voi chestii la care va pricepeti, nu de alta, dar ati alunecat pe teren minat... Copiii exceptionali se nasc pe ambele extreme al clopotelului unii cu autism, add, etc, altii cu supradotare, unii chiar cu combinatii... Este extrem de multa informatie pe web, asa ca nu va este iertata ignoranta, puneti mana si citit . Sper sa nu ajung ziua in care un parinte are optiunea de a-si alege sa conceapa un copilul blond, cu ochi albastrii, baiat si supradotat. BTW, termenul google de cautat este gifted.

Ori poate va referiti la parintii care isi imping copiii de la spate, chiar daca ei saracii nu pot mai mult? Vai de ei saracii, si de unii si de altii... Ori ce exact intelegeti voi prin supradotat?

No sper sa nu isc polemici...

Interesant cum un om care spune ca si-ar suporta copilul chiar criminal, stramba din nas la supradotati...

mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]

Mergi la inceput

mQQm,

da' ce ar fi sa incerci sa intelegi ce am zis inainte sa iti dai cu clopotzelul?
Nu de altceva, da' intai te strimbi, shi dupa aia intrebi la ce ne-am referit.

Asha, in caz ca intereseaza pe maria ta informata, era vorba de a prefera sa ai un copil supradotat.
Iar eu nu prefer.
Consulta google daca nu intelegi verbul "a prefera".

Daca se intimpla sa fie, asta e: insa nu-mi doresc asa ceva, cum nu-mi doresc nici sa devina criminal (paralela ta intre cele doua situatii e chiar paralela, btw).
In toate cazurile posibile, ramine copilul meu.
Dar eu nu-mi doresc decit sa fie un copil obisnuit.
Atit.
Acum e clar?
Iti trebuie alte explicatii suplimentare, dna informata?

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Ok, daca vrei sa-mi explici, ca-s mai greuta la tartacuta, eu ascult atenta oops ca iar ma pm un moderator ca ma fac eu pe mine in fel si forma

Dar te rog nu ma baga inapoi in context, ca nu are legatura... Eu am fost complet offtopic

Profita de ocazie sa te imbogatesti ca persoana, daca alegi. Altfel n-are rost sa te incontrezi, ca n-ai cu cine. Io nu ma polemizez azi ca mi-e lene. Tare!

& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]

Mergi la inceput

Ok, am editat mai sus cu explicatzii.
Acu' astept sa ma imbogatzesc.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Elise
In rest, da, sint de acord cu tine - nu exista nici un avantaj in a avea un copil supradotat. Este doar o competitie prosteasca , "al meu e mai breaz".

Ok, da, am inteles aia. A ramas partea ingrosata de lamurit.

Vezi tu, nici unui parinte de copil cu probleme nu i-ar place sa-i spui ca ai prefera sa nu ai un copil ca al lui. De fapt cred ca e urat sa spui asta despre orice copil. E mult mai frumos sa spui cum preferi sa FIE copilul tau. Daca ma-ntelegi...

Auzi, da' ce te-a deranjat asa? Ca exista o chestie in care ai lacune? It's ok! Si eu am! Stiu...

Din pacate nu te imbogatest ca ai folosit google sa cauti "a prefera" nu "gifted"

Hai serios acum, supradotarea e un subiect deosebit, doar ca nu il intelegi. Eu doar spun ca ar fi corect sa ne documentam inainte sa ne discutam, MAI ALES cand conotatiile tind sa aiba o tenta negativa.

Acuma ce s-o tot lungim, ca-ti deviezi subiectul complet. Eu mi-am facut giobul.

Mergi la inceput