Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 19
crykett spune:
Fetelor am si eu o problema cu Antonio.Ieri a facut vreo7 scaune nu moi, normale ,azi a inceput la fel are vreo 4 la activ,dinti se vad de la 3 luni jumate, oare in sfirsit incep sa iasa sau o fi altceva (nu i-am introdus nimic nou ,suntem la aceeiasi rutina de vreo 2 saptamini)va rog ,un sfat,ceva.Cu Andrei nu am avut probleme cind ii ieseau dinti, doar un pic mai agitat decit de obicei, dar scaunul sau temperatura nu au fost modificate niciodata.
Poate nu ati citit (sau poate da),imi timiteti si mie parola si ce mai trebuie sa pot vedea si eu pozele ?se poate ?
cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI
carla2005 spune:
Am votat...NU bineinteles! Diseara sunt cu okii sarma pe TVu sa vad ce se mai intampla!
Deci sa-i dau ceai de tei linistita! Oricum i-l fac foarte diluat! Apa nuprea vrea sa bea, iar noi stam la et.4 si e destul de cald...eu din fire beau multe lichide asa ca bblina trebuie sa bea si ea!
Lorym nu se vad pozele!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
lizzy spune:
crykett, ariadna30 - am dat pm pt logare sa vedeti pozele. 
ariadna, cred ca te logai in yahoo mail, nu pe yahoo photos. altfel nu-mi explic... 
teutz, am dat reply la pm-ul tau. 
marani, numai bine copilasului prietenei tale, ma gandesc la ei! 
pana nu uit, ce e mai important:
sanatate multa de tot sarbatoritilor zilei, sa aduca numai bucurii mamicilor lor:
pt Luca, Denis si Roxana !!!!!!!
acuma va pup repede ca de la 6pm mergem la circ. cu amandoi, ca nu am cu cine sa-l las pe marc acum. la circ mergem evident pt ianis, probabil eu si sotzul vom plimba caruciorul cu randul, pe afara...
aaaa... sa nu uit, am fost la vot si am votat cum trebuie!
pt cine n-a apucat... inca e deschis... ![]()
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Lavinia_P spune:
Inainte de a o sterge afara:
LoryM, cum stati cu alergia?Dar cu casnicia?Sper ca a trecut criza..
Bambo,nici Baby Drink nu vrea?
Si tu esti frumoasa oricum..si rasa in cap probabil..
.
Noi nu mai avem stare nicicum..in continuu se suceste si rasuceste..
In pat- l-am gasit atarnand la margine cu picioarele in jos..l-am coborat jos,ajunge ba sub pat,ba cu nasu-n dulap..ce faceam eu pana acu totul pe fuga..sa ma vedeti acu..speedy gonzales scrie pe mine.
Dianocica ce face oare?Ori sta cu okii pe Teveu ori incearca sa voteze de mai multe ori..![]()
![]()
"minunea mea"
Donia spune:
Am intrat pe fuga sa va multumesc pentru caldele urari de ziua Roxanei, m-au facut tare bucuroasa, si mai tarziu o sa i le arat si Roxanei care e foarte fericita ca a implinit 6 ani.
Serviti cu tort de ciocolata si bauturi la alegere 
Pupici ca fug, sunt in ilegalitate, sa nu ma prinda dumnealui (ca el e prins cu treburile
...)
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Teutz spune:
Crykett, nu stiu ce sa-ti spun despre faptul ca Antonio face kk de atatea ori pe zi. Poti suna pediatra, sa o intrebi. Zic si eu. 
Dianarus, multumesc si distractie placuta la circ! 
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
Lavinia_P spune:
Stiam io ca tb sa-i mai zic ceva lui bambo..-da ,si noi facem ca un catelus,numai ca nu scoatem limba..si fornaie pe nas,nu stiu cum..
"minunea mea"
alexandra_25 spune:
Buna dragele mele.....am avut o zi super agitata....numai pe drumuri...maine avem de mers la 2 zile de nastere...la 2 gemene si la un prieten...am cumparat rochite...ce mi-a placut...as vrea ca bb 2 sa fie fetita.....
Am fost si la vot....si ma pregatesc sa fac nani..asta daca nu se trezeste Mark pana nu termin eu.....
Asiza...nu am mai apucat sa va urez distractie placuta si asteptam poze....ce sfaturi bune ai primit de la pediatra ta...sa vad ce o sa-mi zica mie.....

Bambo...mie imi place noul look...si esti frumoasa oricum...mai trebuie sa schimbam din cand in cand lookul...
Luly....despre tremurici...si Mark face ceva in genul unui tremurici...ca si cum nu ti-ar placea ceva si dai asa din umeri..sau cand ai frisoane...ca nu stiu cum sa-ti descriu!
Flisa...bine ai venit in gasca noastra de mamici cu bebici...sper sa-ti placa la noi....
Roxanica.....papusica de Donia...
...sa ramai la fel de frumoasa si desteapta....

Luchita de Yagmur 

Denis de Asiza 

La multi ani puilor de ardeleni!!!!!!!!!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
alexandra_25 spune:
Mai da ce iubire mare e la Constanta.......
....da motanu e bestial....normal ca el e seful...si o tine si pe Elisa de picior sa nu plece......![]()
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
bamboletta spune:
Laura-am pus din nou linkul la semnatura
nici la mine nu se vedea probabil s-a dereglat ![]()
Crykett,Alexandra-mersi 
Lavinia_p-deci si Mihaita la fel face
parca m-am mai linistit
chiar rasa in cap nu m-am gandit 
nici Antonia nu mai are stare
nici intr-un fel nu-i mai place sa stea
poate vrea cu capul in jos
fugim si noi afara 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006