Planeta Copiilor T.C. 2000

Planeta Copiilor T.C. 2000 | Autor: teresa

Link direct la acest mesaj

Stiti ceva despre aceasta gradinita? Cu problemele care sunt acum la gradinitele de stat, ma gandeam sa incercam la un particulara. E in sect. 6, dar nu stiu unde vine Str. Gabriela Szabo...Poate imi spuneti voi...please.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Falcosi spune:

La apusului, dupa capatul autobuz 336.
Telefon 434 35 72 este de la piscina, dar poti cere alte numere de tel.

quote:
Initial creeata de teresa

Stiti ceva despre aceasta gradinita? Cu problemele care sunt acum la gradinitele de stat, ma gandeam sa incercam la un particulara. E in sect. 6, dar nu stiu unde vine Str. Gabriela Szabo...Poate imi spuneti voi...please.

Teresa

"Incredinteaza-ti lucrurile in mana Domnului si ti se vor implini gandurile." Proverbe 16:3 (Biblie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dalina spune:

Buna, tare mi-as dori sa stiu parerea mamicilor care au copiii la aceasta gradinita! Eu l-am dat pe Andrei de doua zile si nu am senzatia sa fie fericit acolo! Iar doamnele "educatoare" nu mi se pare ca iubesc copiii!
Va rog din suflet, daca aveti alte experiente tare mi-as dori sa ma linistesc :-0

Dalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeko spune:

Stiu ca raspunsurile sunt din 2007 de aceea doresc ca aceste informatii despre gradinita PLaNETA COPIILOR TC 2000 sa nu ramana neactualizate.Gradinita a devenit in prezent una dintre cele mai solicitate,copiii si parintii au o multime de facilitati (inot gratuit in piscina semiolimpica, terenuri de tenis si minitenis,tenis de masa,muzica,etc. in cadrul Complexului Sportiv 2000 din care face parte.Pentru o parere reala puteti vizita site-ul www.complexsportiv2000.ro
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

As dori sa aflu parerea parintilor care au copiii la aceasta gradinita.
Baietelul meu este acum la gradinita La bunica,in Rosu,are 4 ani,este la grupa mijlocie.merge de la jumatatea lui februarie si in afara de faptul ca s-a acomodat ...nu am vazut schimbari.\si ma nedumereste faptul ca el nu a invatat nici macar o strofa dintr-o poezie.De dans si cantece nu am pretentii,pt ca nu ii plac.Am proasta senzatie ca actul educational este cam slabut.
Si ma cam deranjeaza faptul ca daca lipseste o saptamana,doua,chiar si trei,nu se plateste diferentiat.Nu se plateste doar daca lipseste toata luna.
Multumesc!
O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelina76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gogosel

As dori sa aflu parerea parintilor care au copiii la aceasta gradinita.
Baietelul meu este acum la gradinita La bunica,in Rosu,are 4 ani,este la grupa mijlocie.merge de la jumatatea lui februarie si in afara de faptul ca s-a acomodat ...nu am vazut schimbari.\si ma nedumereste faptul ca el nu a invatat nici macar o strofa dintr-o poezie.De dans si cantece nu am pretentii,pt ca nu ii plac.Am proasta senzatie ca actul educational este cam slabut.
Si ma cam deranjeaza faptul ca daca lipseste o saptamana,doua,chiar si trei,nu se plateste diferentiat.Nu se plateste doar daca lipseste toata luna.
Multumesc!
O zi frumoasa!

draga gogosel.. am fetita la aceasta gradinita de 1 an de zile si o voi muta acum...
nu-ti recomand

Mergi la inceput