Mamici de ianuarie-februarie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
Laura Ioana spune:
Adina la ultima sarcina oprita in evolutie m-a pus dr sa fac un test de sarcina ca sa ma conving si a iesit negativ! De aia ma linistesc sa-l vad pozitiv
Lala bine ai venit si felicitari Suntem nascute in aceeasi zi, al aceluiasi an
7+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Lala_D spune:
Da Laura am remarcat si eu , adaug la coincidenta si faptul ca ''Lala'' vine de la Laura
Felicitari si tie pentru ecografia de azi !
O zi excelenta tuturor !
Lala.
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by adinag
Azi voi face un strudel cu spanac si telemea, cu un sos de smantana si abia astept sa mananc!
Pune reteta aici, ca si eu am spanac, dar il fac altfel. Am si telemea si poate incerc si eu. Desi fetele mi-au spus ca telemeaua nu e buna la gravide, eu stiam ca e buna. Dar din cand in cand nu strica.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
irlandeza spune:
Lala , bine ai venit.
Natalia, n-am vrut draga sa-ti fac pofta. N-ai unde merge sa-ti iei unul ? Hai ca nu conteaza unul in plus.
Noi 2 singurei
7+
AngeliquedeS spune:
Lala, gata, ai primit statutul de Zuza!!!! Bine ai venit. Sa ne treci si data UM ca sa te putem inscrie oficial pe listuta.
Irlandeza, te inteleg, eu in saptamana cand am aflat ca sunt gravi nu as fi mancat altceva decat aripioare picante de la KFC si muuuulti carofi prajiti! Si acum ca vorbesc parca imi e pofta!
Adina, ca sa nu fii penalizata te rog sa revii IMEDIAT cu reteta numitului strudel cu spanac si telemea ca ma innebunesti. Si ca sa evitam alte viitoare discutii propun ca cine spune ca face un anumit fel de mancare mai putin cunoscut sa treaca si reteta!! Supun la vot! De acord cu propunerea???
Laura ce sa iti mai spun ca te-am certat destul inainte... Sa nu mai faci... ca altfel... vin pana la tine si jar mananci!!!
Am si eu o intrebare. Am tot auzit de la voi de Caietul Gravidei. De unde se ia asa ceva? Vreau si euuuuuu!!
Eu sunt bine, nu mi-a fost greata azi decat foarte putin, ma tot uit la pozele cu bebe si abia astept urmatoarea poza pe 23 iunie. Tot nu pot manca mare lucru, adik as manca numai ce aud, cum ar fi strudelul Adinei careia o sa ii dau bataitza... Azi am mancat un castravete murat, am cerut unei colege... ce sa mai zic... toata lumea imi ofera bunatati si eu vreau castravete murat!
Pupici,
Angelique 8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
Lala_D spune:
Data UM : 05.04.07
Carnetul Gravidei il elibereaza medicul de familie , eu n-am ajuns inca la ea dar la sarcina anterioara de la ea l-am luat.
Multumesc de primire
O zi excelenta tuturor !
Lala.
irlandeza spune:
Gata , am intins hainele , am terminat si cu frigiderul.
Adiiiiiiinaaaaaaaaa, am spalat spanacul. Ce fac acum? Hai ca vreau sa schimb reteta.
Noi 2 singurei
7+
alin@ spune:
Fetele, felicitari pt sarcini! Sa savurati orice moment!
Eu am nascut in ianuarie 2006, si sunt "sensibila" la mamicile de ianuarie-februarie.
Va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi si frumosi!
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by rontzy
Ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns la intrebarea:cand sa-mi fac un test daca UM a fost 25.04?ca nu mai am rabdare!
rontzy:)
pai...la mine la 3 zile de intarziere mi-a iesit negativ testul...apoi la o sapt (7zile) de intarziere mia iesit o liniuta vaaaaaga (a doua) si la 1 sapt jumate tot 2 dar mai pronuntate. Deci.....depinde.
La prima sarcina mi-a iesit superpozitiv dupa o sapt de intarziere. Depinde de la caz la caz cred..
Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC