Mamici de ianuarie-februarie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 8
irlandeza spune:
M-am intors si eu din oras. Am mancat un McChicken si am baut un pahar cu cola. Ime era foame si parca si pofta. N-am mancat decat de vreo 5 ori in viata mea la fast food-uri, dar mi-a fost pofta acum.
Mi-e asa un somn, dar trebuie sa dezghet frigiderul si sa fac ordine in dormitor , ca dimineata am fost cam lenesa. Si am pus si niste haine la spalat. Oi vedea daca mai apuc sa le fac pe toate , sau ma pun sas trag un puiut de somn.
Ramo, nu te impacienta, mai stai o sapt. si apoi du-te la eco, si bHCG-ul la fiecare 48 ore.
Laura, felicitari, si mai lasa stresul si .....colul.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
Laura Ioana spune:
Irlandeza incerc sa nu mai umblu pe unde trebuie
Am uitat sa va spun ca am facut si un test ieri, deci sunt zuza cu acte in regula
7+
Poze Laura
Puiul nostru drag
irlandeza spune:
Doamne Laura, nu mai strica banii degeaba. Oricum testul iese pozitiv inca o luna parca dupa ce se pierde o sarcina , pana hormonul ajunge la zero. Eu am testat pe pielea mea.
Si nu te mai stresa. Totul o sa fie bine.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
NataliaS spune:
Irlandeza...ce mi-ai facut? Eu am o pofta de fast food...de mor, nu stiu ce-i cu mine ca in mod normal imi iau fast food doar in ultima instanta si acum ca te-am auzit pe tine imi ploua in gura de pofta. E clar am sa ma fac cat o balena...si unde mai pui ca nu e nici sanatos?
Natalia 8 sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
tera spune:
Buna am si eu o problema,sunt insarcinata in 6 saptamani am facut eco de doua ori ,la prima mi-a spus ca se vede sacul amniotic de 0,7mm , la a doua eco facut azi(18.05.07)mi-a spus ca sacul amniotic a crescut are 10,2mm der ca nu se evidentiaza embrion si nici ritm cardiac.Ma chemat din nou peste 7 zile la eco .Va rog daca cineva poate sa-mi suna daca am sanse sa pastrez aceasta sarcina de oarece este prima.VA MULTUMESC ANTICIPAT
gheorghe elena
adinag spune:
Laura, felicitari pentru inimioara, ma bucur ca e totul in ordine (de fapt, eu eram sigura, tu erai mai... zuza, asa )
Si asa-i cum spune Irlandeza, testul arata pozitiv chiar daca ar fi pierduta sarcina, n-am vrut sa va fac mai multa frica, ptr ca am avut impresia ca va linisteste sa faceti teste pozitive
Si eu abia astept sa-mi revad puisorul, asta va fi cam peste vreo 2-3 saptamani, sa vedem cand imi da programare.
Nu am mers azi sa-mi fac inscrierea la spital, ca mi-a fost asa lene!!!! Ma voi duce luni.
Azi voi face un strudel cu spanac si telemea, cu un sos de smantana si abia astept sa mananc!
O seara frumoasa
Adina 8+4
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Lala_D spune:
Salut !
Vin si eu alaturi de zuze cu acte in toata regula : adik 6 teste facute, eco la 5 saptamani, eco azi la 6 sapt unde s-a vazut embrionul pulsand deci ma incadrez perfect in clan !
Sa va spun si de toate grijile si gandurile de tot felul ?...mai bine nu
Deci datele mele sunt : DN 08.01.76 UM : 05.04. DPN probabil de ziua mea 08.01 sau mai devreme fiind a doua sarcina.
Asa cum spuneam mai am un copilas, un baietel de aproape 7 ani, elev in clasa I si ca istoric negativ o sarcina oprita in evolutie la 10 sapt acum 2 ani ( de aici toate gandurile negre si grijile multiple
Astfel incat probabil pana voi intra in trimestrul II nu voi avea liniste o secunda .
Ca simtome in afara oboselii si a sanilor sensibili nu prea am ( alte griji )
Sarcini usoare si bb sanatosi va doresc , asa cum imi doresc si mie
O zi excelenta tuturor !
Lala.
rontzy spune:
LauraIoana,Felicitari pentru cei12mm si pt Caietul Gravidei!
M-am lamurit,dupa ultima ta traznaie ca esti ZUZA sefa!!!!
rontzy:)
rontzy spune:
Ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns la intrebarea:cand sa-mi fac un test daca UM a fost 25.04?ca nu mai am rabdare!
rontzy:)