Mamici de ianuarie-februarie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Mi-am amintit ceva sa va spun: medicul meu a spus ca in faza asta acidul folic este virtual inutil. Era alta treaba daca-l luam inainte sa raman insarcinata. Si daca iau vitamine prenatale (mie mi-a dat Materna) nu mai trebuie sa iau acid folic.
dana vio 7+
PS: azi TOATA LUMEA de la serviciul meu a aflat ca sunt gravi.
Au niste priviri ciudat de zambitoare!
Avand in vedere ca sunt casatorita de 7ani s-au gandit: in sfarsit!
Asa si eu!
Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

Gugu felicitari.ce frumos !!

Felicitari si tie Geo,pentru testul pozitiv.

http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png

Mai 2005

Puiutule te asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neata, zuzici
Nu am avut ieri chef de nimic, am fost cam intoarsa pe dos si asta din cauza ca, spalandu-ma in interior, mi-am simtit colul. Si stiu ca in sarcina trebuie sa fie sus, pana acum nu l-am simtit! Nu aveti idee ce m-am panicat si am sunat-o pe dr, care m-a certata ca umblu acolo si mi-a zis ca sa stau linistita, ca nu-i relevant...blablabla. M-a linistit un pi, dar azi pe la 11 mi-a zis sa o sun, ca sa merg iar la eco. Uff abia astept. Dimineata am facut analizele si diseara iau rezultatele.

Gugule ma bucur tare pt tin ca ai vazut inimioara! Felicitari!

Fetelor rugati-va pt mine sa fie bine bebicul si sa vad si eu inimioara Ma doare in coshul pieptului de emotie!

7+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Gugule felicitari ptr bobita
Bai Laurici dar tu ce cautai cu degetul acolo?
Nu stii ca nu prea pmai ai voie sa te speli in interior?
Eu zic sa stai linistita ca totul este in ordine.Cand mergi la eco?

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Offf, mai Ioana!!!
Lasa dom'le "scormoneala "acolo" ca te sperii si ne tii si pe noi in suspans!!!Cu aceasta ocazie sper ca te-ai lecuit.Ca sa ajungi acolo, ti-a trebuit ceva!Hmmm, ce buna de batut esti!
Ma rog si cred insa ca totul va fi bine.Sa ai grija de tine. Te

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'Neata fetelor,

Abia asteptam sa se faca dimineata sa va scriu.
Sper ca sunteti active la ora asta si ma puteti ajuta cu niste raspunsuri.
Aseara cand am fost la toaleta am observat pe tampon o pata maronie, mai exact cacao cu lapte deschis.M-am speriat si m-am rugat ca azi dimineata sa nu mai apara.Din pacate, mergand acum dimineata la toaleta am observat curgand acea chestie maronie si se vedeau si urme pe vasul de WC.
Mi-e foarte frica, imi bolboroseste burtica si parca nici sanii nu ma mai dor.
O sa-l sun pe medic sa-i spun sa merg sa ma vada.
Pana atunci voi ce spuneti?Ati patit asa ceva?

Astept raspunsurile voastre.

5+

Ramo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Laurico: vrei bataie?? ca acum pun pe tine!!! Tu nu stii ca nu e bine sa te speli interior niciodata daramite in sarcina!!! Secretiile vaginale naturale curata natural vaginul si distrug flora microbiana - tu nu faci decat sa distrugi si sa periclitezi desfasurarea acestui proces natural...si eu credeam ca-i bine pana cand dr. Laura Dracea mi-a explicat ca e absolut interzis...ai grija! Iti tin pumnii la eco insa sunt sigura ca totul va fi bine! Zuzo!!!

gugule: felicitari pt inimioara!!! ce frumos!!!

geo: bine ai venit la zuze!!!

angy, gina: multam' de grija fete scumpe insa eu am mult de lucru in perioada asta si cred ca asa o sa fie pana la sfarsitul lui septembrie - bine ca imi place ce fac oricum bebe e pe primul plan si tot aici langa voi sunt cat de des pot

bubuleana
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna fetelor, zuzelor!!!

Ce mai faceti azi, cum sunteti?

Eu parca nu am greturi prea mari in dim asta, dar aseara daca nu era sotul sa-mi aduca o juma' de lamaie sigur dadeam la rate.

Gugule - felicitari pentru gugu mic cu inimioara lui care bate.

Doniro - ma bucur ca ai luat decizia asta!

Dordia in loc de miel.

Laura Ioana - sa stii ca si eu la sarcina trecuta aveam colul in jos si nu am avut nici o pb, dimpotriva am nascut la 41 sapt.

la fete

Natalia 8 sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

AAAAAAAaa si era sa uit - Bun venit noilor ZUZE!!!

Natalia 8 sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Bine v-am regasit dragi Zuzici!!! Vad ca sunteti in numar mai mare acum. Ce ma bucur!!! Felicitari noilor burtici!

Fetele dragi, Angelique, Gugu, ma bucur mult pentru inimioarele...inimoase

Laura, tin pumnii sa fie bine si rogu-te...nu-ti mai baga deshtele p'acolo mama (cred ca tu esti zuza sefa pe-aici). Sunt sigura ca bebe va fi bine. Gandeste pozitiv si ti se vor intampla numai lucruri pozitive. Incearca!

Eu nu am avut zile prea bune (am deschis un subiect la generale cu una din probleme). Acum doua zile m-am suparat foarte tare si cred ca am avut tensiunea foarte mare. Imi spunea colega mea ca sunt grena la fata. Si nici la doctora de familie nu am mai reusit sa ajung...

La mine simptomele vad ca se diversifica. Am inceput sa am insomnii (ma trezesc ba la 4 ba la 6 dimineata si nu mai pot adormi), am inceput sa am probleme cu constipatia, greturile mai sunt si ele, sunt foarte irascibila. Ce sa mai zic....e o placere sa fii in preajma mea.

Va pupic si sper sa mai scriu azi.

Alina 9+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput