Mamici de ianuarie-februarie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

DanaVio, Anca la mine nu a fost tratament de sustinere. Sa va zic cum a fost: Intr-o zi de vineri tb sa imi vina rusii. Pe seara mi-a venit asa..o chestie rozalie. Am zis: Gata si luna asta ratare! Dimineata urmatoare nik, zilele urm nik...iar marti dimineata am facut un test barza care a iesit negativ. Joi m-am dus la dr. la control iar dr mea mi-a zis ca e totul ok, dar nu are cum sa simta o sarcina atat de mica. Si pentru ca sa fiu sigura mi-a dat 10 zile duphaston spunandu-mi ca daca e sarcina o fixeaza iar daca nu...imi vin rusii. Asa ca..am cumparat dar...nu am avut rabdare sa astept rezultatul si mi-am mai facut un test vineri dimineatza care a iesit vag pozitiv (sure check). Am facut tratamentul si...un alt test care a iesit tot pozitiv si gata.
Ea nu mi-a data tratamentul pt sarcina ca as avea ceva probleme ci...doar ca sa fiu sigura ca este sau nu. Deci...d-aia nu am continuat cu duphasstonul.
La prima sarcina nu am luat nik la inceput iar apoi am luat Materna si tardiferon folic. Alteva in sarcina precedenta nu am luat si totul a fost ok, culminand cu bb de 3.700 si 53 cm.

Peste o saptamana cam asa...voi merge iar la ea sa vedem daca imi va da ceva. Desi...la prima sarcina ma simteam mai nasol cain primele 3 luni aveam dureri de ciclu destul de pronuntate si am mai luat ceva no-spa dar acum...nu ma doare nik. Sa speram ca o sa fie ok.

Va poop!

Diana 6+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici si de la mine, zuzelor!

Astazi merg la ginecolog.

Dimineata ma simt f rau. Ameteli, greturi... burta ma doare intr-una... e normal la cateva sapt sa am dureri de burta?! ca la ciclu... Pe voi va vad mai marisoare... Cu primul n-am simtit nimic... nici greturi nu aveam...

Si eu imi fac griji, caci la cate auzi si cate vezi... e normal, zic eu, sa-ti faci ganduri negre... eu deja ma enervez f repede si sunt f iritata, mai ales seara...

Va pup, mamici scumpe si intru sa va spun cum a fost la doctor.

O zi buna va doresc.

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Neata zuze dragi!

Lorena, si la mine aceasta sarcina este foarte diferita de prima. Este normal sa fie asa. Si eu am avut ceva dureri de burtica, si eu sunt ca un arici uneori (cam des), si eu am greturi (slava Domnului ca WCul nu l-am luat niciodata in brate pana acum). Dar toate astea sunt semne ca sarcina evolueaza si ca bebe creste. Iti doresc rabdare sa treci peste simptomele astea si probabil iti amintesti ce bine e in trimestrul II cand ai impresia ca poti muta muntii din loc

Eu am fost dimineata sa mi se recolteze sange pt analize si miercurea viitoare voi avea rezultatele. Abia astept sa vad cum stau.

Va pupacesc si va doresc o zi minunata!

Alina 10+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Irlandeza nu cred ca are de ce sa-ti fie rau de la gravibinon. Nu am auzit pe nimeni sa aiba efecte adverse. Durerile de cap sunt normale in sarcina si eu am avut la prima sarcina, de nu vedeam bine! Multa sanatate

Lorena bafta la ginecolog, sa vii cu vesti bune!

Gina iti tin pumnii pt azi la eco!

Ramo felicitari! Ai vazut ca nu ai motiv de teama? Ma bucur pentru tine ca te-ai linistit!

Maine dimineata merg iar sa-mi fac Bhcg, dar eu ma simt foarte linistita! Am trecut dintr-o parte in alta! Acum sunt parca prea linistita! Am hotarat ca, oricat ma tem sau imi fac griji, va fi tot voia Domnului Asa ca mai bine nu ma stresez, nu?
Am primit si rezultatele la analize si mi-au iesit cateva valori aiurea:
- RBC (nr. eritrocite): 3.8 (limite 4.0-5.5)
- HCT (hematocrit): 35.7 (limite 36-52)
- glicemie: 65.0 (limite 70-105)
Habar nu am ce or fi astea, dar cred ca joi merg iar la dr de fam si-mi va interpreta analizele.

7+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Carmilia exact asta e senzatia pe care o creeaza utrogestan luat oral! E nasol, tare! Iti da ameteala si senzatie de lesin. Tu iei doar 2/zi? Atunci de ce nu le iei seara? Le pui intravaginal inainte de culcare si nu ai nici o reactie adversa.

Cornelia sper sa nu fie asa grav! Un alt medic poate va fi mai bun, incearca sa mai ai si alte opinii

7+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Laura despre glicemie pot sa-ti spun ca nu este grav ca e mai mica. Si mie mi-a iesit de multe ori glicemia sub limite si dr nu a zis nimic. Ai facut analiza si pe stomacul gol, nu-i asa?

A venit Bebica!!!
4+

Mergi la inceput

Da, Alina, m-am dus la 7,20 dimineata si nu am mancat. Oricum sunt curioasa ce-or fi celelalte analize, ca nu am mai auzit de ele.

7+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Carmilia, de ce ti-a dat dr sa faci asa mult gravibinon? 3/sapt E foarte mult! Cam la 3 zile se da celor care au antecedente in sarcini pierdute (avorturi spontane, col deschis etc). Eu am avut sarcini oprite in evolutie si o extrauterina si am facut la sarcina trecuta gravibinon 1/sapt. Cred ca a exagerat un pic dr tau. Pt analize mergi la medicul de familie.

7+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornilia spune:

Buna fetele, scriu de la serviciu si imi cer scuze ca nu voi raspunde fiecareia in parte.

Am vorbit cu un alt medic (am programare la el pe 6 iunie) si m-a mai linistit. Zice ca mai are sub supraveghere cateva mamici cu polipi si ca, de obicei, dispar la nastere. Ca unele femei nici nu stiu ca au avut (ca nu toate stau sa se "scarme" pe-acolo), daca nu sunt simptome ca: sangerari, usturimi, infectii (la mine nu sunt, Slava Domnului). Ca apar la femei care au mai avut copii si este des intalnit in timpul sarcinii, datorita schimbarilor hormonale.

Astept rezultatul de la Pap smear si imi schimb doctorul.

Cred ca Alina 023 ma intreba daca a aparut asa, dintr-odata. Inainte sa plec la eco, m-am spalat, ca de obicei, am pipait, totul era NORMAL. La intoarcere de la eco, aceeasi procedura, numai ca acum, la pipai, am simtit ceva "in plus" pe col, nu stiu sa explic, ca un capat de atza care atarna (1 cm). La eco nu s-a vazut nimic. Totul a fost normal. Bebe 0.93 cm, am ascultat inimioara...

Simptomele mele: sanii cat Casa Poporului, durerosi de plang cand ma ating si impietriti (nu mi se pare normal sa fie asa de tari) si greatza care ma omoara.
Multumesc frumos tuturor pentru raspunsuri si incurajari.

Sarcini usoare va doresc.

Cornelia si Maya (06.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

zuzelor, voi stranutati?? ca eu, desi nu sunt racita, le cam stranut ...oare de ce??

si alta nebunie: voi aveti pofte nesanatoase?? eu de exemplu, desi am super greturi si nu mananc/beau aproape nimic, in schimb am pofta de coca cola rece cu gheata si culmea imi trece si greata de la ea!!!
Si mie nu mi-a placut niciodata coca cola, nu sunt bautoare de cafea...nu inteleg
oare e bine sa beau?? vad ca ma simt ceva mai bine dupa ce beau un pahar, dar as bea litri...

bubuleana
7+

Mergi la inceput