Mamici de ianuarie-februarie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by clab
) credeti ca ar influenta analizele faptul ca am fost racita si am luat 2 paracetamol (joi si vineri), iar acum iau homeopate??

Claudia

Paracetamolul nu influenteaza cu nimic analizele. Si oricum in sarcina paracetamolul e permis, mai ales pt. dureri de cap, mie dr. mi-a zis ca pot lua pana la 6/zi. Acum de preferat ar fi sa nu iei asa multe, dar daca e nevoie.......Mie pt. durerile de cap unul imi ajunge.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Carmen, Claudia - bine ati venit si felicitari!!!!!!!!

Cornilia, cum zic si fetele, mai intreaba si alt doctor, se va gasi o solutie si pentru asta, nu?
Numai un lucru nu inteleg: Saptamana trecuta si fost la control, nu s-a vazut nimic si a aparut asa, peste noapte? Sau nu l-o fi depistat doctorul? Cu toate ca ma mir... Mai intreaba si alt doctor!

Adina 9+0

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Fetelor unde ati fugit?
Am ajuns pe pagina a doua...
De Gugu stiti ceva?

A venit Bebica!!!
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by adinag

quote:
Originally posted by doniro

In nici un caz nu ma refeream la gravidutele care au asemenea experiente. Ele stiu f bine ce e de facut, fara risc. Ma refeream la cele care iau dupa ureche, fara sa fie nevoie.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Dr. meu de familie mi-a zis inca acum multi ani ca e intotdeauna o idee fff buna sa iau niste suplimente de vitamine. Si de la multivitamine nici nu poti avea prea multe vitamine. Iar vitamina periculoasa pentru BB este, din cate stiu eu, vitamina A (deci atentie cu ficatei!).
Deci de ce n-ar fi bine sa iei si in timpul sarcinii?
Iar acid folic este o vitamina standard in timpul sarcinii in Austria.
Sigur ca se nasc majoritatea copiilor sanatosi si fara, dar se ia tocmai pentru a evita cazurile in care n-ar fi asa. Al doilea motiv pentru multivitamine nu este neaparat pentru BB, care-si ia oricum ce are nevoie, si nu mai mult, ci pentru mama, ca sa nu aiba carente la sfarsitul sarcinii si pentru perioada de alaptare care urmeaza si necesita de asemenea multa energie de la mama.

Adina 9+0

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Raman la parerea mea ca o mamica preocupata de bb-ul din burtica trebuie sa faca totul dupa sfatul medicului; in ceea ce priveste medicatia, cel putin.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Of mai fetelor, iar ma ia o durere cumplita de ceafa, ma ameteste, ce naiba mi se intampla, ca tot la 3-4 zile iar ma ia. Si tensiunea asta nu creste deloc, doar pulsul vad ca e mai mare.

Noi 2 singurei

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...eu nu am chef de nik. Nu prea am greturi decat foarte putin, in rest nu am nici un simptom de gravidutza. La prima sarcina aveam dureri ca la ciclu dar acuma nu am deat...f.rar cand sunt obosita.
Eu am facut tratament 10 zile cu duphaston pt fixarea sarcinii care acum 10 zile nu era confirmata. Peste vreo saptamana ma duc la dr. si imi va da sigur analize.
Mai iau si vit. E una pe zi.
Dr. mea e o dulce, cu ea l-am nascut si pe baietel deci....ne cunoastem si e suprok. Doar ca nu are cab particular si in spital nu au ecograf sa imi pot eu face eco de cate ori vreau. Abia astept sa ma duc la Bv sa imi faca cumnatul meu analizele ca sa stau linistita.

Despre mine cam atat...va doresc sarcini fara probleme si cu simptome cat mai usor de suportat.

Diana 6+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Sunt fericita !!!

Am fost la medicul meu si l-am vazut pe bebe, e bine si i-am auzit si inimioara.
Mi-a spus sa continui cu Utrogestanul 2/zi, seara vaginal.
Il mai vedem pe bebe peste 2 saptamani.

Va pupicesc si va multumesc pentru incurajari, daca nu erati voi plangeam non stop.

6+

Ramo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ramo bravo...felicitari...o sa fie ok. Ai vazut ca ti-ai facut griji degeaba???

Diana 6+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Cine face trat. cu gravibinon ? Si voua va e rau dupa el ?
Eu am observat ca la aprox. 24 ore dupa ce fac injectia mi-e rau, cu stari de voma si dureri de cap. Ce as putea lua ?
Mama mea a intrebat dr. de fam. si i-a zis sa iau metrolopamid de 10 mg, cate o jumatate sau chiar un sfert.Functioneaza ? Sa vad daca gasesc si aici.

Noi 2 singurei

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ramo, felicitari! Ai vazut ca totul s-a terminat cu bine?

Fetele, si eu sunt de parere ca eco transvaginal nu face rau, fiindca nu ajunge la col ca sa provoace ceva. Insa daca sunteti mai linistite daca nu faceti, atunci este si mai bine, pentru starea voastra de bine.

Eu chiar ca nu simt ca sunt graviduta, ma simt foarte bine doar ca nu pot manca. In seara asta am comandat o pizza, sa vedem poate ma tenteaza!

Pupici,
Angelique 8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput