Mamici de ianuarie-februarie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
In legatura cu eco 3D, nu e asa scump aici e 180-200 euro. In a catea luna de sarcina se poate face ?
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
Morfologia fetala de trim I in sapt 12-14 si cea de trim. 2 in sapt 20-21.Eu am dat pe cea de trim 1 ,1.5 mil la Iosup-Fortis
anca 15+
Maria
poze
Gina M spune:
Fetelor, intru doar sa va pup pe ziua de astazi.
V-am citit insa, nu am timp sa raspund ca ma asteapta foarte multa treaba de rezolvat.
Sunt bine insa.
Ieri minune, am mai gasit ceva leustean verde si am facut o ciorbita de pui de zile mari!
Asa dar, mi-am satisfacut si pofta cu leusteanul.
De acrit am mai avut un pliculet de bors magic cumparat de la un magazin de Romani din CA insa, pe viitor nu stiu ce am sa mai fac!!
Mi-a soptit mama soacra ca, este cineva pe aici care face bors si poate am sa merg sa vad daca, este ceva de el!! Daca nu, cred ca am sa motrosesc eu ceva sa vad, ce bors ar putea sa-mi iasa!
A incercat pana acum careva dintre voi sa faca?!Ce retete de facut bors aveti?!
Trebuie sa fac ceva in aceasta privinta caci, pentru mine ciorba fara bors si leustean parca nu-i ciorba...(mai acresc uneori cu zeama de lamie, otet,zeama de castraveti dar, nu-i tot una - nu se poate compara).
Acum, trebuie sa va las.Fug la plantat ceva plante si 2/3 copaci cu sotul in fata casei caci,ca niciodata in AZ iarna trecuta, a fost intr-o seara un ger si au murit aproape toate plantele si ficusii.Am tot asteptat sa vedem daca isi vor mai reveni insa, nu a fost nici o sansa si am scos totul afara. Va
Poze & My Baby Development!
godzila spune:
Adina mie mi se intampla asta. Inca nu f des si tot asa la miscari bruste...dar imi aduc aminte ca tot asa simteam si la prima nastere...si cum aveam o fixa cu sarcina ectopica, m-am speriat dar dr. m-a linistit. Cel mai bine ar fi sa te consulti cu ea.
Eu inca nu am fost la dr. Inca nu stiu daca sa ma duc tot la dr. la care am fost...mai ales ca m-am mutat intre timp in Ploiesti si o sa-mi fie greu cu consultul. Dar decat sa aleg vre-un incompetent de aici...mai bine fac "naveta". Eu inca nu am greturi si da doamne sa fie tot asa. Mi-a revenit sensibilitatea la tigari...nu le mai suport!!! si sunt dupa 7 ani de fumat si 2 ani si de abstinenta.
Va pup,
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
alina023 spune:
Seara buna zuzici!
Iata ca m-am linistit si eu pe ziu ade azi. Am avut iar o zi plina.
Am gatit, asa cum am sperat dimineata, ciorbita de legume noi, o salata Vifon (cu fidea vifon, rosii, porumb, sunca, ceapa si smantana....f buna si destul de usoara) si la desert am facut prajitura Balbinei, prajitura cu bezea si ciocolata. Am pus poze la album.
Da, a aparut Shreck 3. A fost dublat, Luca nu l-a agreat prea tare si s-a fatait tot timpul si nu prea am savurat filmul.
In rest....burtica e bine (mare si cere mancarica tot timpul).
Legat de acidul folic...la sarcina cu Luca nu am luat absolut deloc. Acum ....am inceput acum cca o saptamana sa iau (si au fost zile in care am uitat sa iau...). Sper sa am un bebe 2 la fel de sanatos ca si Luca....chiar daca eu sunt o uituca si o iresponsabila.
Lauraaaa....ce bunatate ai facut.... Am copiat si eu reteta si o incerc cu prima ocazie.
Draga Gina, din cate stiu eu ca sa poti face bors de casa iti trebuie o maia pe care o poti lua numai de la cineva care are deja bors. Nu stiu exact daca asa este....dar parca asa imi amintesc.
Alina 9+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
bubuleana spune:
Laurici:
kateryna: asa e, am fost azi la dr, nu s-a auzit inimioara insa dr a spus ca are activitate cardiaca pt ca se vedea ceva palpaind acolo pe ecran. Embrionul are 0,65 cm si a spus ca este in limitele normale pt varsta lui. Puiul tau ce mai face? Doarme non stop?
Angy: si eu am intepaturi cateodata ba in stanga, ba in dreapta...m-am obisnuit
In plus cateodata am si o secretie maronie care trece repede dar fara dureri de burtik. Sper ca totul sa fie in regula.
In rest ma lupt cu greata...am descoperit ceva care ma ajuta cat de cat: o cana mare de apa plata rece in care storc 2-3 lamai si beau incet ca pe un suc. Dr. mi-a spus ca pot sa iau si metoclopramid daca imi este foarte rau. Am luat doar unul pana acum.
pupici tuturor zuzelor
bubuleana
7+
doniro spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Si pe mine ma intereseaza, si la cate luni se face ? Ca noi mergem in august acasa, am luat biletele azi, o sa am 4,5 luni. E suficient?
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
Un 3D la Medsana, unde mi-am facut eu la prima sarcina, costa 300ron (acum poate e mai mult) si se face in saptamana 23-24, cam asa.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Domiro ti-am trimis un PM!
Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
Pai ti-am zis ca l-am devorat :) Mersi mult inca o data!
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
doniro spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Eu nu simt ca sunt insarcinata mai ales ca nu am nici greturi
Offffff , o sa inebunesc de tot
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Stai linistitaaaaa. Nici eu nu am simtit nici la prima sarcina, nici acum!
POZE FEL DE FEL
Tina_Welsh spune:
Salutare fetelor...imi bag si eu nasul pe-aici pe la voi ca sa ii transmit Laurei (Laura Ioana) sarcina usoara si numai bine! Va pup pe toate!
Lala_D spune:
doniro multumesc
E adevarat ca nici la prima sarcina nu am avut greturi sau alte neplaceri dar parca la asta mi le-as fi dorit asa ca o confirmare ca-i totul in regula . ( s-au ca de data asta e fetita , daca e sa ma iau dupa vorbele batranesti )
O zi excelenta tuturor !
Lala.