Mamici de ianuarie-februarie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
irlandeza spune:
Mai fetelor, tensiune mea scade in fiecare zi, e mai mica si mai mica. Sper ca pana joi sa nu patesc ceva.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
irlandeza spune:
In legatura cu eco 3D, nu e asa scump aici e 180-200 euro. In a catea luna de sarcina se poate face ?
Noi 2 singurei
7+
Lala_D spune:
Eu m-am programat azi pentru saptamana 13 pentru morfologia fetala de trim I, la dr Iosup , la Fortis unde am inteles ca au 4 D.
Acum astept doar sa fiu convinsa ca voi avea atunci motive sa fac ecografia nu ca data trecuta
O zi excelenta tuturor !
Lala.
adinag spune:
Angelique, da, m-am uitat si eu si ajungi numai la cafea. Aici au pe langa cafea si tot felul de produse, dar nu un sortiment fix, ci care se schimba saptamanal sau la doua saptamani, plus e-shop.
Adina 8+5
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
adinag spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Irlandeza, foarte interesant, am citit si eu mai demult explicatia aceasta dar nu mai stiam unde.
Vreau sa va intreb ceva, uneori, cand ma ridic din pat, sau de pe scaun, ma fulgera o durere in partea stanga, jos de tot, in burtica. Cand m-a palpat medicul a spus ca acolo s-a culcusit bebe. Acum m-am asezat mai bine pe scaun la PC si am patit la fel. i s-a mai intamplat asta cuiva, ca ma sperii tare. Durerea nu continua, adica o sagetare si atat, pe urma nu mai am nimic. O sa incerc sa am mai multa grija, adica sa nu fiu asa zbantzuita cum ar spune mama. Sa ma ridic mai batraneste, asa... Dar m-am speriat.
Pupici,
Angelique 8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
Angelique, si mie mi-a zis dr ca e normal, se intand ligamentele, se mareste uterul... Poate aparea si la miscari bruste, la tusit sau stranutat!
Si da, probabil ca sunt produse TCM. Aici sunt in acelasi magazin...
Irlandeza, o sa-mi iau si eu bors la pliculete! Eu nici nu cunosc vreun magazin romanesc in Viena...
Adina 8+5
adinag spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
In legatura cu eco 3D, nu e asa scump aici e 180-200 euro. In a catea luna de sarcina se poate face ?
Noi 2 singurei
Aici am vazut cel mai ieftin cu 100 Euro (poate ajunge si mult mai mult), inclusiv poze.
Dar eu am hotarat sa nu fac, pentru ca in definitiv mi-am dat seama ca e mai mult pentru placerea personala, si nu vreau sa fac abuz de eco... Mai bine cumpar ceva util la BB din banii aia!
Adina 8+5
7+
Laura Ioana spune:
Hai sa ma laud si eu cu ce am facut de papa
PUI VIENEZ
-puiul (eu am pus numai piept dezosat, taiat in bucati) se trage un pic in ulei, apoi se lasa sa forfoteasca ori in zeama lui ori se pune un pic de apa.
-separat se fierb cartofi taiati in cubulete
-cand cartofii sunt aproape gata se pun impreuna cu puiul, pt a prinde gust unul de la altul si se mai adauga un pic de apa
-o galetusa de smantana (1kg) se pregateste ca pt puiul cu smantana
-adaugam smantana peste pui si peste cartofi, se lasa sa forfoteasca 10-15 minute impreuna, apoi se adauga cascaval ras
-la final patrunjel tocat
A iesit super, super fain
Aaa de obicei pun si usturoi pisat (chiar la sfarsit) si iese extraordinar, dar ieri mi-a fost rau de la usturoi si il sar de data asta.
7+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Laura Ioana spune:
Irdaaaa!!! Unde esti, zuzo? Vrei sa ne sperii? Ai plecat pe la distractie pe undeva, cred
7+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Irda spune:
Salutare Zuze!
Aici sunt Laura, dar am o stare de kko ca nu vreau sa va "molipsesc" si pe voi!
Bb e bine...mie mi-e rau, dar e ok, in schimb ma tot cert cu al meu si-mi trec prin cap tot felul de ganduri.....care mai de care mai sturlubatic si pesimist...foaaarte "potrivite" pentru o viitoare mamica in primul trimestru de sarcina!!
Imi pare asa de rau ca-l stresez pe bb de nici nu va vine sa credeti!
Irda 7+ Cat de mare-i bb mic!
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria