Inseminare (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

alid, eu am endometrul ok, mereu a fost ok.
ovulatie este, cel putin am avut cand am facut monitorizari anul trecut si testele de ov. ies pozitive (dar asta parca nu garanteaza totusi ovulatia?) ; foliculii cam de 19 mm maxim. (atat avea spre ex. un folicul pe care am facut o inseminare in toamna trecuta);
problemele ar fi sotul :) si trompele mele prea subtiri si cudate (cred ca rasucite inseamna) dar permeabile.
in rest habar n-am!
p.s. am diagnostic de sterilitate secundara si atat, indicatia: cateva inseminari, apoi laparo sa vedem ce e pe acolo si mai departe nu mai stiu, intuiesc ca FIV dar mi-e groaza sa ma gandesca asa departe.

andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

andriushca, ai dreptate dar ce sa facem? noi ne informam
si doar atat...mai mult nu putem face.
daca as avea un polip nu s-ar vedea la analize...
dar nu avem ce face depindem de ei, chiar daca bajbaie...nu exista dr-ul perfect, sa fie si bun si om si nu are timp sa ne trateze personalizat. cei care sunt buni nu au timpul necesar noua, sa ne dea atentia necesara si sa desfice firul in patru.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alid spune:

andriushca[orange][/orange, acum am inteles; oricum, o sa vezi ce-o sa faci vineri (parca); iti doresc bafta si oricum, ai grija la ce vede pe ecran si mai ales dimensiunea foliculului si a endometrului; la ce ora ai programare?
danotino, trebuie sa fim optimiste! si pe mine m-au apucat emotiile, dar merg mai departe; si sa stii, cu cat stai de vorba cu mai multe fete, cu atat mai mult incepi sa te intrebi daca nu ,cumva, ai si tu aceleasi vreo problema din problemele celorlalte?
saptamana cealalta e cineva pe la giulesti?
de dr. embriolog DASCALESCU , de la Giulesti imi poate spune si mie cineva ceva de ea?

Mergi la inceput

Alid, sunt programata la ora 14,00.
de dr. Dascalescu am auzit, dar nu stiu cum e.
dar de dr. Bechir ce parere aveti? am inteles ca ea e "de serviciu" cand ma duc eu la monitorizare.

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Fetelor se pare ca eu nu am reusit, valoarea este 0 si asistenta ca sa ma linisteasca mi-a spus ca poate sa fie si greseala de laborator si sa vin sa o repet in doua zile, dar eu numai imi fac sperante. De raspunsul asta imi era teama. Era prea frumos sa fie adevarat. Dar ma intreb de ce nu vin uratii, ca nu am luat nici o pastiluta nimic care sa cauzeze intarziere. Sunt suparata.
Va pup pe toate fetele.

Micky

Mergi la inceput

Micky imi pare rau, dar nu spuneai ca ai un test slab pozitiv, parca? poate au incurcat ei borcanele acolo...
fetele, eu plec de la serv si acasa nu am net, asa ca va pup si mai vb maine!

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

andriushca asa este, am un test slab pozitiv.

Mergi la inceput

andriushca, dr bucur are mare incredere inbechir eu ultima
IA am facut-o cu bechir ca biologs si a si reusit. din pacate n-am dus-o la capt dar a fost ok.
te pup
micky, eu zic sa mai faci un test de urina maine dimi!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

danotino: tu la ce medic esti de nu vrea sa-ti face histeroscopie? Cred ca ti-am spus ca HSG-ul meu era perfect, 3 medici l-au studiat si au spus ca este Ok. Nu se vedea nimic la uter si cand colo acolo aveam buba : niste sinechii uterine. Am facut operatia acum doua luni si se pare ca si asta a avut efect.Nu a iesit chiar din prima , dar din a doua .... Eu cred ca atunci cand nu sunt cauze concrete ar trebui facute toate analizele, inclusiv histeroscopie, nu are rost sa tot lungiti.Mie de ex. nu a vrut sa-mi faca laparoscopie , dar daca dupa alte 2-3 IAS-uri nu ramaneam ii ceream insistent sa-mi faca.

Miky: imi pare rau de testul tau rezultatul tau. Sunt convinsa c avei reusi.

Fetelor sa stiti ca eu m-am mai si rugat . Luna aceasta mai mult decat oricand. cand nu aveam nici un semn concred spuneam: "DD poate face minuni, daca el vrea, face minuni si fara semne " si se pare ca asa a fost.

Am o carte cu rugaciuni pe noptiera si ma rog in fiecare seara la Maica Domnului. Cred ca asta creste si moralul.

Marusca

Mergi la inceput

marusca, scrie pe pag 1 la ce medic sunt.
nu i-am zis direct, am incercat sa-i sugerez...
si eu ma gandeam ca as avea ceva si...as putea rezolva cu histeroscopia...asta e. :(
te pup si iti doresc succes! ma bucur ca tu ai reusit!

danotino

Mergi la inceput