Inseminare (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
MARUSCA si CARMEN FELICITARI dragelor si sarcini usoare va doresc!!
E alta atmosfera aici si ma bucur pentru reusitele voastre, de mult timp nu a mai fost asa de multa veselie aici!!
Danotino poti sa ma treci si pe mine la spirante, pentru ca toicmai am bifat cea de a 5 a inseminare, ieri 22.05. cu dr. Cocei de data asta. Eu fiind pacienta dr. Ion Ionut, dar inseminarea am facut-o doar cu dr. Cocei, asa s-a nimerit. Nu sunt foarte optimista pentru ca din pacate spermograma sotului a scazut mult, a avut doar 5 mil. Am facut stimulare cu 1/2 pastiluta de Clostilbegit, patru zile ai am avut in ziua inseminarii E=10, un folicul de 22 pe ov. stang(unde e si trompa buna) si vreo 5 foliculi intre 26 si 18 pe ovarul drept, dar degeaba, pentru ca aici trompa e infundata partial. Si eu am facut o histeroscopie acum doua luni si la fel, am avut sinechie cervicala, la intrarea in uter si cred ca pina acum am facut IA degeaba.
Aurelia77 iar ne luam de manuta in asteptarea rezultatului! Multa bafta iubita!!
Micky2007 multa bafta, paote au gresit probele, tin pumnii!

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.23 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Ati auzit cumva de inseminare dupa 72 de ore de la Pregnyl? Am o prietena careia i s-a intamplat asa si nu stiu ce sa-i spun. E normal sau dr. a tras aiurea de timp? Eu am facut 2 IA dar la 36 de ore de la Pregnyl.

Va doresc bafta tuturor sa va tineti in brate!

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticatic spune:

fetelor eu sunt in a-11-a zi de la inseminare.sanii sunt umflati si ma dor lateral.de cateva zile simt niste intepaturi in dreptul ovarelor( dar mai mult pe partea dr)cateodata ca niste pulsatii parca,si nu inteleg care ar putea fi cauza. voi a-ti avut asa ceva?
carmen si marusca , inca o data FELICITARI!. ce mai faceti, cum va mai simtiti?
pe toate si tot inainte, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Marrina,nu am auzit de IA la 72 de ore dupa pregnyl.Eu ce am facut pana acum e cam la 24-25 h dupa injectie.CE mai faci?Nu mai stim nimic de tine de cand ai plecat de la IA.
Danotino se pare ca ai avut mana buna la deschiderea acestui nou capitol.De acum te lasam pe tine sa deschizi capitolele.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna fetele!
Ioana, am votat pisoiasul!

andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

Fetelor : multumesc pentru felicitari si incurajari.
Ce simt? ma dor tare sanii, ieri m-a durut foarte tare burta, ca la CM si am sunat-o pe d-na dr. Mi-a zis ca nu e nici un pericol si sa iau No -spa > asa am facut si mi-a trecut. Bineintels Ca CM-ul nu mi-a venit , dar nici sotul meu nu prea vrea sa creada ca este adevara. A ....mai este ceca: imi este foarte somn. Noroc ca am multa treaba la birou, ca altfel as dormi toata ziua.

Sambata ma duc la control si sper sa am si o confirmare oficiala de la medic.

danotino: doctorita ta este foarte buna, probabil ca ea crede ca nu a sosit momnetul, in general se ia din aproape in apropae, eu dupa a 4 IAS i-am solicitat dr. sa-mi mai faca niste analize, nu stiam ce, dar ea a zis ca mi-ar face histero.

Ticatic: este de bine. Exact ssa aveam si ei simptomele, vezi ca sanii cand sunt durerosi si tari, cand se inmoaie, te duc in eroare. dar junghiuri am avut si eu cu siguranta.

Va doresc si voua succes. Parca cand se intampla ti-e si frica sa te bucuri sa nu cumva sa ai dupa aceea o dezamagire .

Marusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Ioana l-am votat si eu pe Tomi. Este un frumusel. Si eu am unul la socrul meu si il cheama Miki, este cadou de la sotul meu si il iubesc la nebunie. Multa bafta.
Va pup pe toate.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

miky ce faci? nu ne zici nimic?
hei, ne tii in suspans?
marusca, m-ai linistit si sper ca in vara aceasta s-o
fac si eu...
deocamdata vreau sa ma linistesc si sa fac o pauza de dr...poate iese natural.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusca spune:

Si eu am votat. dar mi se pare ciudat ca-mi cere un cod din care initial nu prea am inteles nimic.

Marusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alid spune:

ticatic, sper sa ne dai vesti bune in curand; si eu o sa fac inseminare saptamana cealalta si sper sa fie bine.
michy, tu ce vesti ne mai dai?
despre inseminare la 72 de ore nici eu nu am mai auzit; de unde este doctorul ala?

Mergi la inceput