Inseminare (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

andriushca eu fac luni pe 21 a 4-a IA. la a treia am
avut un singur folicul de 24 mm, iar cezara mi-a zis "uite azi iti promit eu ca ramai insarcinata" si asa a fost, dar fara un final fericit. sper sa reusesc si de data asta si sa fie bine!
maria, ia estrofem ca este bun. eu uitasem cum se numeste, dar asta se da pt endometru, iar dupa IA sa iei utrogestan, te va ajuta si el.
cand faci IA?


danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

hm.. 24 mmm, la mine foliculii nu cresc mai mult de 20 mm (ce sa-i faci, batranetea:) , stimulare nu mi-a dat deocamdata, oare de ce? faptul ca nu cresc suficient poate fi un alt motiv pt care nu raman insarcinata?

andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Si eu am probleme cu endometrul, adica a f mic in urma stimularilor.
Carmen-e din ce zi ai luat estrofen de ti-a crescut atat de mult pana la IA? Dar tu,Danotino? Sunt diperata, foliculi am dar endometrul e sub orice critica.


ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor, as vrea sa va intreb si eu daca cunoasteti fete care au reusit cu IAD. In cazul nostru sotul are azoospermie, si nu putem face IA. Eu din cate am reusit sa citesc am vazut putine cazuri solutionate cu sarcini sau cele care au reusit au pierdut sarcina, dar ma gandesc poate ( sigur ) nu am citit tot. pt toate fetele

vrem si noi un - august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:


ali - eu am luat din ziua a 8 a cate 4/zi (dar am gasit f greu in farmacii), mai iau si acum dar de doua zile iau cate 2/zi pana luni la test. Tu cat ai endometrul?

iuca - eu sunt la primul IAD si rezultatul il pot spune luni cand fac testul, sper din tot sufletul sa fie pozitiv, nici eu nu am auzit de fete cu reusite dar sa speram ca sunt si ne vom numara si noi printre ele.
Unde vrei sa faci inseminarea?Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Carmen iti tin pumnii si sper din tot sufletul sa fii
Eu sunt din Galati si nu stiu (inca) daca fac IAD aici. Cred ca la Giulesti am sa merg. Sotul tau ce probleme are? Al meu nu are nici un

vrem si noi un - august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_80 spune:

Carmen, multumesc frumos, ai fost foarte promta.
Marti merg la Cluj, si o sa fiu in ziua a 8 a, deci dak nu o sa fie bine, o sa- mi dea ea probabil.
Eu am uitat sa -i spun la telefon ca in ultimele 2-3 luni nu am avut endometrul mai mare de 6 mm si acum ma tem foarte tare sa nu patesc la fel si m-am gandit ca poate, pot lua ceva pana marti, dar daca tu spui ca ai inceput sa iei din a 8 a zi, e foarte bine(de-asta m-a chemat ea in a 8 a zi )
Doamne ajuta si sa fim toate cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alid spune:

vineri (a 9-a zi), 25.05., m-am programat la monitorizare la dr. codreanu (cine imi poate spune si mie mai multe despre ea? si inseminarea o fac cu cocei. am vrut sa ma programez numai la cocei, dar am auzit ca e cam ocupata. eu nu am probleme nici cu foliculii (depasesc 20 mm), nici cu endometrul (7-8 mm); probleme am avut cu prolactina, dar s-a reglat; acum am si ovulatie naturala; sotul a avut cateva probleme, dar s-au rezolvat; de ce nu raman insarcinata natural, nu-mi poate explica nimic; ma rog sa fie bine in urma inseminarii.
eu va doresc bafta la toate si astept un raspuns din partea voastra referotor la doctorita codreanu de la giulesti.
danotinope tine cat te costa inseminarea cu monitorizarile la cabinet particular?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Maria la mine ziua a 8 a a fost prima zi de monitorizare si atunci a descoperit dr. endometrul meu ffffffff mic, si in ziua a 2 a de monitorizare (a 10 a) a fost 5,5 mm, a 3 a de monitorizare(a 13 a) , a fost 7 mm, iar in ziua inseminarii 8,5 mm. Eu zic ca a crescut destul de bine , si dr a fost f multumita si de asta a zis sa iau in continuare pana la test.
Si tie o sa iti spuna dr sigur sa iei daca ai endometrul f mic, daca intreaba tu.

Bafta multa,

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

alid, la cezara costa 5 milioane inseminarea, inclusiv monitorizarile, iar monitorizari separate, fara IA costa 50 lei, asa am inteles eu.

andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput