Ap. foto Canon defect

Ap. foto Canon defect | Autor: MadalinaM

Link direct la acest mesaj

e vorba de un Canon A610.
Problema e urmatoarea: in mod "browse" pt. fotografiile deja existente, display-ul afiseaza; in mod "camera" nu vezi pe LCD imaginea pe care vrei sa o fotografiezi, faci o fotografie si in mod "browse" imag. e neagra. Din discutii ar parea ca e obturatorul blocat(sau diafragma).
A apelat cineva la CRIS PROFESSIONAL SERVICES S.R.L Str. Campia Libertatii nr. 35-37, sector 3 Bucuresti. Am inteles ca e singurul service autorizat Canon in Bucuresti. Sint seriosi?
sau dupa ce trece per. de garantie a reparatiei facute ajungi iarasi la ei?
A mai avut cineva aces defect? a meritat reparatia sau mai bine un ap foto nou.
Mai stie cineva alt service in Bucuresti?
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pare mai degraba o dezactivare a display-ului decat un defect. Ai un buton sub care scrie DISP.
Vezi nu cumva din neatentie a fost apasat acel buton? Apasa DISP

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Anul 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

din ce-am auzit, NU recomand Canon service...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Marius, cind butonul "Display" e apasat LCD-ul e total negru, altfel se vad pe el optiunile/meniul.

Sabina, daca service CANON-NU, de ce? si ce alte optiuni ar fi? asta pt ca raspunsul tau sa-mi fie si de ajutor!

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu stiu unde :(
la aparatele astea, service-urile mai mult strica
:(

pararea mea e sa vizezi prin gaurica aia mica din vizor si asta e...digitalele compacte se strica usor si se repara greu sau deloc.Si cu costuri imense, cat un aparat nou.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

am o prietena cu canon A 60 care a fost foarte multumita de service-ul asta. o data a scapat copilul aparatul si nu stiu ce s-a stricat la obiectiv, dar i l-au reparat ireprosabil. a doua oara a aparut o problema, se vedea imaginea cu multe multe dungulite colorate, nu se mai intelegea nimic(si al meu e de acelasi tip si mai face asa din cand in cand, dar isi revine singur asa ca n-am ajuns la service), si i l-au reparat gratis chiar daca era iesit din garantie, fiindca era un defect din fabricatie. din ce imi spunea ea, par foarte seriosi si competenti.

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Aia cu dungulitele multe colorate o patesc si eu, dar pt ca nu mereu apar nu m-am dus la service ca nu stiu cum sa demonstrez ce se intampla. Chiar sunt curioasa ce raspunsuri se mai dau ca sa stiu daca il duc la reparat sau il las asa... Tot de la aruncat cu el pe jos de catre copil i se trage, cred.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

si eu am scapat aparatul.. am un a75..... parca... sper ca nu gresesc... l-am scapat chiar in butonul pe care apesi sa fotografiezi si sa filmezi... s-a blocat... ce sanse am sa-l repar/ ca-n belgia mi-l aunca la cosul de gunoi ... dar cu totul..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput