Mamici de septembrie - octombrie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 3
Gabriela77 spune:
Piciulika felicitari ptr baietel! Inca un carucior albastru! Sa va traisca si sa va bcuurati de el!
Gabriela 22+ Sara Medeea
mandarinutza spune:
Tomasa , o sa vezi ca o sa fie bine.
Piciulika, felicitari pentru baietel.
Mandarinutza 24+ Antonia Maria
Poze
soleila spune:
SIM, dar Pregnylul totusi nu e posibil sa ne afecteze bebeul, chiar daca nu acum , ci mai tarziu?MI-e teama, pentru ca am inteles ca deocamdata este in faza de experiment, nu e ceva cert.Eu am facut o singura injectie,dar am luat in continuare biomarin si magne.Am intrat in a 16-a saptamana si parca am citit ca se da atunci cand ai saptamani mai putine.As vrea sa stiu daca cine a facut aceste injectii a patti ceva ULTERIOR.
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by soleila
SIM, dar Pregnylul totusi nu e posibil sa ne afecteze bebeul, chiar daca nu acum , ci mai tarziu?MI-e teama, pentru ca am inteles ca deocamdata este in faza de experiment, nu e ceva cert.Eu am facut o singura injectie,dar am luat in continuare biomarin si magne.Am intrat in a 16-a saptamana si parca am citit ca se da atunci cand ai saptamani mai putine.As vrea sa stiu daca cine a facut aceste injectii a patti ceva ULTERIOR.
Deci sa inteleg ca esti pacienta lui Tutu. El recomanda de mult timp aceasta schema de tratament. Pe site-ul lui, chiar explica de ce recomanda Pregnylul. Daca vrei detalii de la fete care au nascut deja, cel mai bine e sa postezi la aspirante, la cap Paciente optimiste si gravide ale dr Tutunaru. Eu am incredere in el si nu am nici un dubiu ca va fi OK. Daca nu sunt probleme cu sarcina, el recomanda pregnylul pana in spt 12, dar daca IR-urile sunt mari, il da si mai departe.
Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
soleila spune:
pai asta e problema , ca am IR mari.Dar de ce alti doctori se impotrivesc acestui tratament si spun lucruri urate ac T aplica acest tratament?
Gabriela77 spune:
quote:
Originally posted by soleila
Si eu am luat Pregnyl, la inceputul sarcinii, dar nu am auzit de faze experimentale sau ceva de genul...
cecilia L spune:
Piciulika, felicitari pt baietel,sa fiti sanatosi si frumosi.
Dar, nu credeti ca azi sunteti cam lenese, chiar asa nu ati scris mai nimic, sa nu-mi spuneti ca toate munciti, sau mai bine spus, iar sunteti la cumparaturi??? Glumeam, sper ca nu v-am suparat.
Eu m-am trezit cu chef,.... nici eu nu stiu ce as vrea sa fac, si mai frumos este ca sunt singurica acasa, asa ca sa fac ce???????????/Cand o ajunge sotul meu de la servici il iau de bun si il scot la plimbare........nu???????????? ce ziceti, tb sa facem miscare, si cum eu sunt fres..... nu poate sa ma refuze.
toate
cecilia,23+Cristian
http://good-times.webshots.com/album/559049911AmKpDg
mihailescu teodora spune:
Tomasa!
Da,pestoaica,ca si tine(cacofonia sa-mi fie scuzata)!
Nu te panica,sunt convinsa ca totul va fi bine!
Toma_lly!Felicitari pentru !
Sim,m-ai innebunit cu body-urile!Vin si eu la meditatzii....Sa-mi pregatesti tot,tot,tot....Vreau si eu la Unirea cu voi!
Rox,ce-i cu tine?Sper ca suntetzi oki-doki si tu si Alex!
Eu n-am mai scris nimic despre framantarile mele sa nu induc stari pesimiste pe forum....Dupa ce mi-a iesit nashpa TT de la Geneticlab,l-am mai repetat la Spit.Jud.Ilfov si mi-a iesit negativ...Ciudesnai...Am scor 1-1..Drept urmare,am decis ca amniocenteza ma poate scapa de orice incertitudine(daca mai exista)..Asa ca pe 23 mai voi face amnio cu dr.Predoi.Sper sa fie asa cum imi doresc si sa incep si eu sa ma bucur de micutzul meu Mihnea!
Teodora 18 + Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
mihailescu teodora spune:
Referitor la sotziune....e un dulceIn afara de-a butona netu' si-a da ordine,nu fac absolut nimic,a ,ba da,fac:ma mai duc la servici;dar saracu' si el se duce si mai face si-o gramada de trebusoare...sunt norocoasa,ce sa zic?
Teodora 18 + Mihnea
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
tomasa spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Tomasa!
Da,pestoaica,ca si tine(cacofonia sa-mi fie scuzata)!
Nu te panica,sunt convinsa ca totul va fi bine!
Teodora 18 + Mihnea
Nu stiam eu de ce mi-ai placut asa de mult.... Ma gandeam ca nu poate fi doar din cauza ca esti frumoasa si ai niste ochi ireal de albastri .
Cat despre amnio, sunt sigura ca totul va decurge ok. Predoi e competent si grijuliu si ginecologul meu tot pe el mi-l recomandase cand imi doream sa fac amniocenteza. Iar rezultatul va fi bun, o sa vezi ca Mihnea este santos tun si ca va lua ochii lui mami, nu degeaba sunt eu MO.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
20s fix