Mamici de septembrie - octombrie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 2
vmkriss spune:
"ANNISIA" voi duceti greul, dar acolo cine la pus ??? Cat am mai muncit pentru asta, cat am mai transpirat , si chiar sa nu avem un cuvant de spus in alegerea numelui sau a tot ce se intampla cu voi!!!
Apropo nu suntem toti niste "bejnite", nu suntem niste si ne ajutam la treburile casei .
Cred ca esti prea somnoaroasa ca vad ca pe o parte acuzi "Dupa ce ca stau ca niste bejnite si nu fac nimic decat ne produc noua draci, mai au pretentia sa si tinem cont de parerile lor, care de cele mai multe ori sunt aberante?" si pe de alta parte il scoti pe "dl Annisia" "Nota - al meu nu intra in aceasta categorie!"
Flori 21+ cu si tati
Cat a mai ramas
Flori graviduta
www.youtube.com/watch?v=yrsiM_fdDvQ" target="_blank">BB face pe actorul la eco 21 sapt
sim_stoian spune:
Vmkriss, . Eu nu spun nimic. Eu impart atributiile casnice cu sotul meu. Nu prea ii convine, da' asta e
Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
cecilia L spune:
Buna,
Eu abia am aterizat de la munca, sunt franta, cel mai mult ma omoara caldura....nu pot folosii nici macar aerul la masina.....
Imi place discutia referitoare la ajutorul dat de soti,eu sunt mandra de el, ma ajuta f mult, chiar si gateste, nu radeti ............ vb serios. Dar nu numai de acum, ma ajutat mereu cand a avut timp. Asa a vazut la parintii lui, socrul meu face la fel. Hai ca incep sa-l laud si nu e bine.............
Acum merg sa fac un nani mic, ca altfel nu se mai intelege nimeni cu mine.
toate
cecilia,23+Cristian
http://good-times.webshots.com/album/559049911AmKpDg
tomasa spune:
Teodora, acum am vazut, esti pesti ca mine! Si ce de gagici pesti la odiseea noastra...
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
20s fix
danielle02 spune:
ziua buna si de la noi
Hristos s-a inaltat !!!
flavia felicitari ptr fetita
slippers insanatosire grabnica Mirunicai
kriss succes pe maine la doctor.sa vii cu vesti bune
gabriela nu putem sa oprim vergeturile astea chiar daca ne dam cu zeci de creme si uleiuri.eu sunt plina de ele cu tot cu creme si cate unsori.daca au de aparut...apar
tomasa sunt sigura ca o sa fie totul bine,nu iti fa griji
sa va spun cum ma ajuta sotul meu la treburile casei...
cand e randul lui sa gateasca,ma scoate in oras...
cand e randul lui la curatenie,o plateste pe soramea
si...gata treaba e destept tare domnul meu...
danielle 21+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Piciulika spune:
Dragi burtici,
mai exist. Am avut o perioada extrem de agitata cu serviciul si nu am mai apucat seara sa dau un ochi pe la voi. Am incercat sa recuperez cele vreo 5 sapt de neciteala - nici o sansa!
Noutati: am si eu CARUTZ ALBASTRU!!!
Doi medici diferiti si-au dat cu parerea (unul ce-l vazusem de nevoie, ca ma durea burtica, si alta ce-l inlocuia pe medicul meu la controlul de 20 sapt.)
Bebe bine-crescut, toate bune, doar cu "picioare prea lungi" - ma si speriasem ca e de rau, da' nu e! In rest nu prea mi-a povestit multe doctora ( ce dezamagire!!! Vreau sa revina al meu dr!) si nici 4D nu am putut sa-l vad, ca dormea cu mana la fatzuka... Am venit cam dezumflati de la controlul asta, atat de asteptat! Bine ca e bine bebe.
In rest, mi-au redus programul de lucru la 50% (dar munca am de 130%!!!) pentru ca am ceva contractii. Medicamente nu mi-au dat, doar toti insista cu magneziul (cica e anti-contractii, previne avortul spontan). In fine, sunt "lenesa cu certificat": nu fac nimic in casa, zac la orizontala.
Cam astea sunt noutatile. Nu ma lungesc, ca as mai avea...
Mi-a fost dor de voi!!! Pupici la toate si multa SANATATE voua si la puiutii vostri.
Piciulika 20+
aeperju spune:
Piciulika, felicitari pentru baietel! Sa ai sarcina usoara si sa iasa un baietel de toata frumusetea! Mult noroc!
Emma 22s
danielle02 spune:
piciulika felicitari ptr baietel
danielle 21+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
tomasa spune:
Piciulika, felicitari! Bine ai revenit, ti-am simtit lipsa.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
20s fix