Canon PowerShot SD700 IS
Raspunsuri - Pagina 2
lorelaim spune:
Adi - f frumoase pozele! Felicitari! Mi-a placut indeosebi muscatele cu stropi de apa pe petale... sunt fff frumoase. Sunt fascinata de picaturile de apa pe frunze, petale, etc.
O seara faina va doresc!
Lorelai
http://community.webshots.com/user/lorelaim
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
lorelaim spune:
Sabina - uite ce am gasit eu;
http://en.wikipedia.org/wiki/Macro_photography
Lorelai
http://community.webshots.com/user/lorelaim
caramel spune:
quote:Raman totusi cu o nelamurire: daca fac poza cu aparatul setat pe macro, atunci poza nu e de fapt macro? E close-up???
Originally posted by Sabina
cea-ti aratat voi e close up, nu e macro.
pt info, cel mai simplu e de cautat pe net:)
un search pe google cu macro tutorials, si vin o gramada:)
Succes!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lorelaim spune:
Caramel - eu nu stiu ce sa-tzi raspund la intrebarea ta... Eu, pt a surprinde detalii super-fine setez Digital Macro
picatura de apa pe petala de panselutza
musca pe frunza
albina recoltand polen
melc la plimbare
viespe ranita
etc (sunt din ultimul meu album de pe Webshots)
Eu le numesc close-up.
Multa sanatate si numai bine itzi doresc!
Lorelai
Digital Macro 2
Digital Macro
Alte albume foto
lorelaim spune:
Adi multzumesc frumos pt sugestia cu "FastStone Image Viewer". Imi place. M-am "jucat" un picutz cu el :-)
Lorelai
Digital Macro 2
Digital Macro
Alte albume foto
adi2003 spune:
Lore...m-am minunat in albumul tau. Splendide poze. Vezi ca te pricepi.
Eu azi mi-am pozat hibiscusul. Avand in vedere ca floarea tine doar o zi, m-am grabit sa-l mai prind inflorit.
lorelaim spune:
Multzumesc frumos Adi
E foarte frumos Hibiscus-ul tau!
Cam cate poze faci tu unui "subiect"? Te multzunmesti cu o singura poza sau ii faci 3-7 si apoi alegi cea care te "da gata"?
Pe vremuri (cam cu vreo 4-5 ani in urma) aveam 60 de violete africane (violete de Parma)... Cand a venit bb pe lume am dat jumatate si cand am venit in Suedia le-am "maritat" si pe restul. Unul dintre visele mele neimplinite este o micutza sera... asa ca un fel de living-room in care dimineatza sa-mi iau micul dejun iar dupa-masa sa citesc o carte si sa-mi privesc cu drag florile... Poate la pensie :-)
O zii faina si plina de soare-tzi doresc!
Lorelai
Digital Macro 2
Digital Macro
Alte albume foto
caramel spune:
adi2003:as vrea sa stiu daca acest soft "FastStone Image Viewer"scoate si noise-ul de pe poze.Eu am probleme mari cu noise-ul la aparatul meu .
laura72 spune:
Lorelai, scuze ca intru pe subiectul tau sa intreb de un service Canon in Ro,stie cineva?in vacanta de pasti am reusit sa spargem LCd_ul aparatului nostru ,model CanonPowershot A 400.as vrea sa-l inlocuim dar am gasit pe un site din SUA si nu stiu cum l-as putea lua de acolo.poate stiti pe cineva cu unul defect sau un site din Ro de unde as putea lua?multumesc mult.
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by lorelaim
Multzumesc frumos Adi
E foarte frumos Hibiscus-ul tau!
Cam cate poze faci tu unui "subiect"? Te multzunmesti cu o singura poza sau ii faci 3-7 si apoi alegi cea care te "da gata"?
Recunosc ca fac mai multe poze pe un subiect si o aleg pe cea mai buna dintre ele. O floare o pozez din diverse unghiuri , in locatii diferite - depinde si de intensitatea luminii.
Cat despre sera - e si un vis de-al meu. Sa dea Dumnezeu sa ni-l putem implinii intr-o zi.
quote:
Originally posted by caramel
adi2003:as vrea sa stiu daca acest soft "FastStone Image Viewer"scoate si noise-ul de pe poze.Eu am probleme mari cu noise-ul la aparatul meu .
"FastStone Image Viewer" e un programel in genul lui "ACDSee", mai mult de organizat poze.
Incearca www.neatimage.com/download.html" target="_blank">Neat Image pentru reducerea "zgomotului" din imagini.