Ioana Moldovan
Am vazut deunazi la TV ca a aparut o noua cutiuta muzicala sau ceva de gen ( nu mai retin exact ) iar printre "protagoniste" de data asta se numara si actrita Ioana Moldovan, cea care are emisiune pe TVR parca impreuna cu un tip din formatia Holograf. Eu n-am stiut ca Ioana e mamica, am vazut-o eu ca e "balshoi" da' chiar nu mi-am imaginat ca ar fi facut un copil. Voi stiti ceva de chestia asta ? S-a casatorit si a facut un bebe ? Cu cine ? Ah, curiozitatea a omorat pisica...
Mamica de nazdravan Rares si Mihnea
Good things last forever.
Raspunsuri
ardeiash spune:
e baietel. il cheama filip
va canta si nadia comaneci in cutiuta http://www.protv.ro/stiri/divertisment/nadia-comaneci-canta-cu-mult-drag-in-cutiuta-muzicala-6.html
s-auzim numai de bine! si
Criss75 spune:
quote:
Initial creeata de pisimuky
... S-a casatorit si a facut un bebe ? Cu cine ?
Da, e casatorita cu Doru Buscu cu care a avut o relatie de cativa ani buni si are un baietel.
sali spune:
Ioana are un baietel inca din octombrie 2006 pe care l-a botezat Petru Filip. Tatic este Doru Buscu, reactor sef la Academia Catavencu.
Ioana a nascut normal, cu epidurala.
Am mai vazut-o si eu la emisiunea de la TVR 1 si mi se pare ca revine destul de greu la ,,marimea initiala" , adica inainte de sarcina.
Mie imi placea mult cand venise de la Cluj parca, prin anii de inceput ai PROTV-ului si era blonda si subtirica si frumusica foc.Nu's de ce dar mie mi se parea pe atunci ca aduce un pic cu Sharon Stone, dar doar un pic.
danat spune:
quote:
Originally posted by mamaruta
Deci sa inteleg ca la anu o sa apara si Andreea Marin in cutiuta muzicala 7?
Mama Omidaaaaa buhuhuuu... Sau preferi Nostradamus?
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
claudela spune:
Ioana o fi dat atacul la oala de sarmale mai nou...de nu-si revine la proportiile initiale...
Dar e fata cuminte, de altfel nu am ce bombani!
ardeiash spune:
nu stiu.. ideea la cutiuta e sa fii mama celebra? sau totusi trebuie sa ai voce sa nu sperii copilasii?! ca nadia.... jos palaria pentru ea... insa se descurca destul de greu. sau doar mi se pare?!
ardeiash spune:
http://www.kudika.ro/articol/portret/4131/Ioana-Moldovan-si-Andrei-Gheorghe.html