ce-o fi cu Dianaintruder?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaintruder spune:

Bine v-am regasit.
M-a surprins placut un mesaj off line pe messenger de la Ripley, ca va interesatzi de mine si cred ca sunt datoare cu un raspuns, macar pentru cat v-am shicanat:

Sunt bine, dar nu mai este posibil sa intru in detalii si am sters toate mesajele pentru ca sotzul meu monitoriza calculatorul, aflase parola de pe DC si stia ca scriu pe forum.
Suntem in continuare impreuna, am inceput serviciul si am fost primita extraordinar de bine, m-am readaptat la mediu si uitasem ce inseamna sa fi admirat si apreciat de toata lumea, sa faci totul aproape perfect, e ceea ce imi place cu adevarat sa fac si o fac binel. Lucrul asta imi da fortza si incredere enorma in mine.
Fata merge la gradi cu "buni", in tura ei, inca nu am scapat 100% de raceala (nici dupa branula), dar suntem pe drumul cel bun. In iunie urmeaza sa o operam de polipi, dar pana atunci mergem pe echinacee si propolis. Soacra-mea ma ashteapta cu mancarea facuta sau rufele spalate. Am inceput un curs de informatica prin servici (merg vineri sambata si duminica) si vin terminata acasa, noroc ca fata merge la tzara cu "buni". De el ce sa va zic? E prea stresat de servici si sesiune (la facultate) sa mai stea sa mai urle prin casa. Ne vedem foarte putzin, abea daca avem timp sa stam la masa impreuna. Eu am lasat-o mai incet cu perfectziune in gospodarie si surpriza: domnul meu a descoperit ca m-am schimbat enorm de cand am inceput munca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sper ca in bine .
Era cat pe ce sa bag divortz, dar am zis sa mai ashtept, pur si simplu nu am putut. Am mers cu actele in mana pana la usha tribunalului, m-am intalnit cu avocata acolo, mi-am cerut scuze si m-am intors pe calcaie, asta e, poate data viitoare.
A... si chestia cu chistul s-a rezolvat, de la 4 cm s-a resorbit total, am free la bebe 3 dar tre sa ma monitorizeze tot timpul in cazul in care ma apuc de treaba. Tanjesc de mor dupa bebei mici si numai femei gravide vad in stanga si-n dreapta dar tre sa imi inving orice pornire pana nu sunt sigura suta la suta ca se merita. Deocamdata nu se merita.
Dupa accidentul de mashina din Joia Mare m-am refacut dar nu complet, mai am dureri mari de cap cand sunt prea obosita si ametzeli, dar cica vor trece. In rest totul e roz

Starea mea de spirit este in forma, iar fetitza mea vorbeshte cursiv tot, este fericita, stam bot in bot cat de mult putem, oricat de obosita ash fi, parca suntem siameze. Intr-o joi am gatit c ea in spinare.



diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Ma bucur mult ca esti bine si tu si fetita.
Si ca esti in forma si ocupata, in fond asta-i important in viata.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

ai vazut ?Sa mai zica careva ca eu cautam scandal

Diana,ma bucur ca esti bine!Sanatate la fetita!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

totul e bine cand se sfarseste cu bine...

THE END

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Bravo, Diana.
Mult noroc in continuare.
Iar cu bebe... parerea mea este sa mai astepti...

Elle_seb

BASE, BASE, NU CEDA,
NOI SUNTEM DE PARTEA TA!
the

http://www.basescu.ro/index.php?sec=3

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaintruder spune:

Categoric Elle_seb, sper sa nu fiu atat de cazuta in cap sa raman iar.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Imi pare bine ca te ai intors si ca esti bine si tu si fetita ta.Sper sa mai intri din cand in cand sa ne mai spui ce mai faci,eu citeam mereu mesajele postate de tine si dintr-o data ai disparut si mi-a parut foarte rau.Ma bucur ca te-ai intors la serviciu si ca te simti bine acolo unde lucrezi si mai ales ma bucur ca ti-ai recapatat increderea in tine.Pupici multi

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

si eu ma bucur ca esti bine si sper sa te mai vedem pe-aici chiar daca si mai rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

bine ai revenit Diana si sanatate fetitei!!!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaintruder spune:

Multzumesc mult pentru grija voastra. E placut sa stii ca cineva se mai intereseaza de tine. Va multzumesc si pentru urarile de bine adresate mie si fetitzei mele.

diana

Mergi la inceput