ce-o fi cu Dianaintruder?
Raspunsuri - Pagina 2
redi spune:
Ba eu spun ca imi lipseste chiar ,citind postarile ei am ajuns pe "In unul sau in doi...",acum e tare liniste.
Sper ca e bine si fericita .
coraly spune:
Ultimul mesaj de-al ei pe care l-am citit eu, a fost pt. cineva care avea o problema in casnicie si din cum i-a raspuns ea, am dedus ca se intorsese din nou la sot. Asta a fost impresia mea pe moment.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by Elise
O fi plecat si ea in concediu pe undeva cu fata - e vara, soare...
Acu' trebe neaparat sa ne raporteze noua?
Elise & BBLisa
Da, asa ar fi frumos.
Adina + Olivia 04.03.2004
canne-marie spune:
Fetelor , dati-mi si mie un link ceva sa citesc si eu despre fata asta, ca ma-ti facut tare curioasa si nu stiu de cine vorbi-ti.
Multumesc.
annes
rall spune:
quote:
Originally posted by canne-marie
Fetelor , dati-mi si mie un link ceva sa citesc si eu despre fata asta
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=16881
ileanna spune:
Da, corect. Unde e Diana si raspunsurile ei pline de verva? Si eu ma intrebam acum cateva zile ce-i cu ea. Clar i-am simtit lipsa (je).
Sper ca e de bine faptul ca lipseste. Adik are lucruri de 1.000 de ori mai interesante de facut decat sa stea pe net.
Bine ca nici Miss Parker nu prea mai raspunde, nici serendipidty, si mai era o tipa elara (nu o uit pt ca mi-a dat o carte de capatai sa citesc).
Fetelor mai bagati nasul pe aici, cat sa stim ca sunteti bine!!
Never say NEVER.
MissParker spune:
ileanna draga, MissParker e cu adevarat in concediu (diseara zboara acasa), dar uite ca a facut check-out-ul la hotel si a intrat repede sa mai bage nasul pe forum (pana vine autobuzul sa ne duca la aeroport), ca v-a simtit lipsa .
Am avut 2 saptamani splendide in Madeira (insula asta e binecuvantata de Dumnezeu), nici nu ne mai vine sa plecam inapoi.
Chiar, si eu ma intrebam cu vreo 2 saptamani in urma unde a disparut dianaintruder. Si eu sper si ii doresc sa fie bine impreuna cu fetita ei.
Va pup pe toate si sa ne citim cu bine!
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
Elle_seb spune:
Da, si eu ma gandeam pe unde ar putea fi dianaintruder.
Nu stiu de ce, am senzatia ca e tot cu sotul, tot in acelasi dulce-amar stil de trai.
Sper sa ma insel.
Diana, daca mai intri, da-ne un semn.
Elle_seb
BASE, BASE, NU CEDA,
NOI SUNTEM DE PARTEA TA! the
http://www.basescu.ro/index.php?sec=3
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
numeioana spune:
Daca e vorba de elara pe care o cunosc eu....sa stiti ca e la aspirante optimiste...
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
hannen spune:
quote:
Originally posted by misulescumquote:
Originally posted by hannenquote:
Initial creeata de misulescum
sa nu ma intelegeti ca-i simt lipsa ,
Si daca i-ai simti lipsa ar fi ceva degradant pt. tine?De aia simti nevoia sa te explici pt. a nu fi inteleasa gresit?
Intreb si eu,pt ca nu am inteles ce rost are precizarea pe care ai facut-o!
Ar trebui sa-ti raspund?
Am intrebat de Dianaintruder ,tu nu ai raspuns nik ,nici ca stii nici ca nu stii ,asa ai facut si tu o "disecare "de 3 propozitii .
Fii mai toleranta ,in fond suntem o comunitate ,e firesc sa -ti pui intrebari ,si e civilizat sa raspunzi daca ai ceva de zis la subiect ,
daca nu mai bine baga si tu o gluma ceva....
Ina mama lui Cristina
Da` de ce intrebi de ea daca nu tie dor si nu-ti lipseste?
Ca uite,daca spui ca ti-e dor,poate se gaseste cineva care sa-i transmita!