gravidute din timisoara
Raspunsuri - Pagina 5
Ashera spune:
Pussi, felicitari ptr caruciorul albastru ! Chiar ca puiutul tau si-a aratat putza foarte repede . Tu ai ramas insarcinata pe cale naturala cu gemeni ?.. Mi se pare asa de frumos sa ai gemeni! Felicitari din suflet inca o data !
28+
Christian
pussi spune:
alexisi la Odobescu sunt saloane misto..ca la Bega, se plateste si taxa suplimentara de 100 RON crd. Despre tatic nu stiu sa-ti spun, ca nu m-a interesat subiectul, nu vreau sa asiste la nastere si nici sa stea cu mine! Eventual sa-si aiba grija de Titici! Eu vreau sa merg sa vad saloanele mai tarziu si sa vb cu eventualul medic neunatolog..sau cum se numeste! Si nu vreau sa-mi dea Titicii cu mine ..c-o sa fiu teminata dupa cezariana si cu ..2! o sa ziceti ca-s dusa cu pluta, ca nu vreau nici BB-ii, nici taticul Sa va spun de ce: am facut o laparoscopie anul trecut, cu anestezie generala(la care nu renunt). Am stat in ziua operatiei in spital, atat. Si in acea zi s-au gandit sa ma viziteze toti: tot familionul, cu catel si purcel, prieteni, cunostinte...si asta m-a si obosit si enervat la maxim! Eu si toti se uitau la mine!asa ca de data asta fara vizite! Cand ma simt in stare de ele atunci le primesc!
Asheramultumim frumos! E sarcina prin FIV! Sti ma tot gandeam c-o sa am 2..apoi ma multumumeam in gand si cu unul! Dar vad ca DD mi-a fost alaturi!ma enerveaza toti cand zic " ce greu o sa-ti fie". eu zic ca sarcina va fi mai grea si primele 6 luni, ca dupa: au aceleasi preocupari, merg la aceeasi gradinita, scoala, am aceleasi teme de facut! Eu ma simt avnatajata ca-s 2! Am senzatia ca-i un dar divin ca am 2!
PUSSI 10+ din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
emaaimee spune:
buna,
va invit sa veniti sa cititi si sa intrebati despre alaptat in linkul de la semantura.
nastere usoara si bebelici sanatosi.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
pussi spune:
quote:
Originally posted by alexi22
pussi imi zici te rog unde este laboratorul de analize de care ziceai?
pe langa consulatul Italiei sau la Germaniei, de pe Tudor vladimirescu!
PUSSI 11+ din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Ashera spune:
Fetele, stiti ceva preturi ptr Odobescu? Sau depinde de medicul cu care nasti? Voi cat o sa dati? Se da separat la dr., la anestezist si la pediatru? Sau dam tot la gineco si imparte el la restul? Si, se dau banii la inceput sau dupa nastere?.. Of, asa ma streseaza "atentiile" astea! Parca nu ar fi destul stres cu nasterea !
28+
Christian
alexi22 spune:
ashera parearea mea este ca depinde de dr cu care nasti cat are tariful .la asistenta ,anetezist ,neonatolog se da separat eu asa stiu de la prietene care au mai nascut.nastere usoara si bebe sanatos.
alexi27+
Ashera spune:
Alexi, zi-mi pls niste preturi, daca sti. Sa imi fac si eu niste calcule .
29+
Christian
Miillyy spune:
Eu zic cam asa - se da separat:
vreo 400 euro la doctor daca e cezariana/200 nastere normala
100 euro la anestezist
50 euro la neonatolog
10 RON asistente
Voi cum stiti?
M 33+ babyboy
Ashera spune:
Miillyy, o sa fie (cel putin teoretic) si o moasa, care sa ne asiste pe perioada travaliului. Ei nu ii dam nimic ? Si "atentiile" le dam inainte, ca sa se poarte mai "omeneste"? (asa ar fi logic ). Sa mai zica si celelalte fete ce preturi stiu, sa facem o "medie". Tu cu cine o sa nasti ?
29+
Christian