gravidute din timisoara

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Pai daca moasa are "rol activ" ii dam si ei....50 euro...cred. Eu nu m-am hotarat unde nasc. Am 2 variante: in Timi cu Dr Hrubaru de la Bega si in Szeged cu Dr Novak Tibor. Sincer, inclin spre Ungaria pentru ca in felul asta scap si de spaga, alergat dupa asistente, ganduri de genul "Oare am dat destul?" si toata umilinta aferenta "sistemului medical romanesc".

Plus ca in Ungaria nu risti ca bebe sa ia boli din maternitate - la noi bantuie stafilococii si infectiile. Toate persoanele care au nascut acolo au fost super multumite. Impedimentul este distanta, dar pentru mine, care stau in Arad,nu e mare diferenta ...

M 33+ babyboy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiii

vad ca ati facu listuta de spagi... foarte bine, macar sa stim! Eu in iunie fac cerclaj..aveti idee cat sa dau?? la anestezist e suficient 50 Euro ca-i fara intubare?? la asistentente m-ati lamurit...
Miillyycat costa nasterea in Ungaria si sti limba???

Asherala moasa nu m-am gandit, dar sa sti ca sunt si infiemierele, care daca nasti prin cezariana au un rol important: te ajuta sa te ridici din pat si te plimba!

PUSSI 11+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Nu stiu maghiara, dar e nu-mi fac probleme deoarece se pare ca in maternitate la Szeged este cate o asistenta care stie romaneste pe fiecare etaj. Plus ca doctorul e roman. A nascut de curand o cunostintza acolo si nu stia o iota ungureste.

Din cate stiu eu, cezariana costa 1500 euro, nasterea naturala mai putzin (nu stiu exact cat).Poti de asemenea opta pt rezerva cu sistem room in (cu bebe in camera)- 40 euro/noapte, dar e OK si in camera normala.

M. 33+ babyboy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Asa stiu si eu, 1500 euro cezariana (cu spitalizare, ingrijire bebe, etc). Si de Novac Tibor am auzit si eu numai lucruri bune si e roman . Mie mi-e frica de drum.. Daca nu ajung la timp, daca o sa nasc prematur...stiti voi, paranoia . Si eu cred ca 50 euro ajunge ptr anestezist, la epidurala. Pussi, nu stiu cat se da la un cerclaj. Grigoras il face?

29+

Christian

Mergi la inceput

Miillyye ok ca pret, stiu ca in Arad e o adevarata moda sa nasti in Ungaria. Dr. Zodori cu care am facut Fiv, nu urmareste sarcina asa ca am renuntat la nastere in Ungaria, voi naste in TM + ca am toate sansele la nastere prematura....pana ajung acolo sunt gata dilatata
Asherada, Dr. Grigoras imi face cerclajul.

PUSSI 11+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Buna dimineatza fetele . Pussi, de obicei Grigoras e destul de direct cand e vorba de "taxe" . Nu stiu, 50 euro ?

29+

Christian

Mergi la inceput

ashera o sa-l intreb pe el!

fetelor ..unde gasesc mobilie pt. camera Titilicilor?? voi stiti cand va fi Babyexpo in TM? Si magazine de BB-ici unde sunt? De gravidute?

PUSSI 11+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Magazine bebe: Iulius Mall, Kappa, Miniblu, Centru . Haine gravidutze - Mall, Kappa. Mobilier - Galeria 1. Astea le stiu eu , dar pe de alta parte eu sunt din Arad ...

Si pe mine ma intereseaza cand vine Babyexpo in Arad.

M. 33+ babyboy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Buna fetelor. Sunt insarcinata in 14 saptamani. As vrea sa stiu cate ceva despre dr Grigoras. Cum este ca si om? Vine la nastere? Cum se comporta dupa nastere? Ce preturi practica?

Mergi la inceput

Ne-am apucat si noi de cumparaturi ptr bb si ne-am blocat la patut . Cautam patut de lemn, am gasit in mall si la galeria 1. Pana acuma nu am luat inca, ba erau prea scumpe, ba erau proaste calitatiu (aveai impresia ca daca le misti mai tare, se desfac), ba erau urate... Voi de unde luati patut ? Ati fost in Ungaria sa vedeti ? Am auzit ca sunt mai ieftine si mai calitative.Stiti ceva ?

29+

Christian

Mergi la inceput