gravidute din timisoara
Raspunsuri - Pagina 4
alexi22 spune:
bb_yasmi nu ,dr budau nu are eco 4 d.
pussi te pupa galuscuta . Ea este tot in spital darse simnte mult mai bine si este f fericita ca are 2 bbei.
alexi2226+ [ fetita ]
Ashera spune:
Alexi, ca sa iti apara caruciorul roz la semnatura, sterge pauzele dintre [ si fetita. Si felicitari ptr printesa :-) ! Ai ales si un nume ?
28+
Christian
alexi22 spune:
ashera da am ales numele o va chema giulia rebeca.sa vedem daca reusec sa pun caruciorul
alexi2226+
pussi spune:
LA MULTI ANI!!! pt. ELENE SI CONSTANTINI!!
asheraam intrebat deoarece aveai semnul de masculin
bbpoate nu toti dr. au acces la acel eco de la spital...
alexiimi place ce nume ii pui fetitei!! si felicitari pt. carucior!!
PUSSI 10+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
adiagrozav spune:
ceau gravidute din timisoara!
ce bine ca ati deschis acest subiect pentru ca aveam nevoie de el!
eu am 6 saptamani si 4 zile si merg la Dr Nicodin Daniel de la Bega. pana acum a fost ok, dar m-am ingrozit cand am citit pe forum o gramada de chestii nasoale legate de maternitatea bega. voi ce stiti??? dar de dr Nicodin? ati auzit ceva???
am o prietena care a nascut la Odobescu cu Grigoras si au fost ok conditiile, chiar taticul a stat non stop acolo. la bega am auzit ca este foarte strict cu vizitele! voi ce stiti???
Adia
Pepsi spune:
imi permit sa intru si sa va salut timisorencelor, ca desi am plecat sint si eu o timisoreanca, din pacate nu pot imbarti cu voi despre medici si spitaluri, dar cind eram acasa tare multumita am fost de dr Cioata!
sarcina usoara va doresc la toate si cu final fericit!
Flavia 37+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
pussi spune:
adiabine ai venit!
pepsisarcina usoar si tie!
Eu am fost ieri la eco la Grigoras! unul dintre puiuti e...oricum n-am decat 10 sapt. de sarcina, asa ca am aflat sufucient pt. varsta asta! In rest e totul ok. In sapt. 14 fac cerclaj! a mai facut cineva?
PUSSI 10+ din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
alexi22 spune:
pepsi nastere usoara si bebe sanatos.deabia astept si eu sa fiu in sapt 37
adiagrozav bine ai venit .despre conditiile din bega ce sa zic este duper naspa ,dar sunt saloanele cu plata la 1 milion pe noapte si alea arata f bine ai televizor, baia , frigider,cuptor cu microunde este sistemul baby in room.alea intradevar arata bine dar restul e jalnic.
pussi felicitari pt caruciorul albastru .tu ce parere ai de odobescu? cumm sunt conditiile?sti cumva in ododbescu sa lase sa stea sotul non stop cu tine?
alexi2226+