gravidute din timisoara

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Ashera,eu sunt la Furdean.
ultima oara am sunat la Cioata pe 15 mai pe la ora 11 si mi-a zis ca nu mai fac programari. le-am intrebat pana in ce data au facut programarile si mi-au zis ca pana la mijlocul lui iunie. exact atunci am si eu nevoie. am sa sun pe 1 iunie, sa fiu prima . daca nu merg la grigoras, ca mero fetala tot trebuie sa o fac undeva.
am auzit ca dr. Crisan ar avea un 4D, stii ceva??

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza ???

poza eco bb

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Si eu mai fac cate un 4d la Grigoras, si e ok :-). In rest, nu stiu cine mai are 4d. Sigur sunt mai multi in Tm :-), dar nu ii stiu. Cu Furdean a nascut acum 2 ani o prietena de-a mea si a fost tare multumita de el. A nascut natural, nastere provocata. Si fetita e super dulce si sanatoasa :-)

27+

Christian

Mergi la inceput

Ashera, multumesc de incurajare. si eu am auzit numai lucruri bune despre furdean.
akuma dc reusesc al un 4D la cioata e bine, dc nu merg la grigoras. eu vreau sa fac 4D la 19 sapt jumate, o fi OK??

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

[blue]fetelor[/blue] eu sunt pacienta dr cioata si ce pot sa va zic la eco eu recomand pe dr budau care este mai bun ecografist ca si cioata .eco morfo-fetala nu se fac cu 4D ci 2D si 3D .4Deste doar pt noi ca sa ii vedem ca le-am intrebat care este diferenta si mi-a zis ca el face masuratorile cu 2 si 3 D si 4d este mai mult un moft.cat despre programari f greu prinzi o programare la el si cu tot cu programare mai stai vreo3-4ore .

alexi2226+

Mergi la inceput

Asa e Alexi. Toate masuratorile se fac in 2d. 3d si 4d sunt mai mult ptr impresie artistica :-). Eu am facut primul 4d la 16 saptamani si nu se vedea prea bine. Urmatorul 4d, la 20 saptamani, a fost mult mai "artistic" si spectaculos :-). Si acuma ma uit la filmuletele cu bb :-). Si parca i se vad si trasaturile fetei :-) si mi se pare ca seamana cu mine :-)

27+

Christian

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexi22

[blue]fetelor[/blue] eu sunt pacienta dr cioata si ce pot sa va zic la eco eu recomand pe dr budau care este mai bun ecografist ca si cioata .eco morfo-fetala nu se fac cu 4D ci 2D si 3D .4Deste doar pt noi ca sa ii vedem ca le-am intrebat care este diferenta si mi-a zis ca el face masuratorile cu 2 si 3 D si 4d este mai mult un moft.cat despre programari f greu prinzi o programare la el si cu tot cu programare mai stai vreo3-4ore .

alexi2226+

dr budau parca este tot la clinica dr cioata, nu???

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

bb_yasmi dr budau nu are cabinetul la cioata el il are liviu rebreanu nu are un cabinet asa aranjat ca a lui dr cioata as putea spune ca ii chiar aiurea dar are eco f bun si iti spune mult mai multe detalii decat cioata iti noteaza pe o foaie toate masuratorile in termenii pe care sa ii intelegi.deci nu contest ca dr cioata nu este un dr bun ,este f bun numai ca mie la eco mi se pare ca este mai bun Budau .

alexi2226+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutariiiiiiiii si de noi

aleximersi pt. vestea buna! Cu morfofetala, da, ai dreptate se face cu 2D..max. 3D. De dr. Budau si eu stiu ca e un f bun ecografist, e la Bega! Dar Cioata are aparat mai bun!
BB nu stiu cum se numeste> Iar cu eco 4 D in Tm are :
Grigoras
Cioata
Crisan
Stiu ca ai intrebat si de Sas, eu stiu ca nu, era vorba de eco de la spital!
Ashera scuze ca intreb tu esti tatic sau mamica?

PUSSI 10+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

aaa Alexi, dr Budau nu are 4 D, nu???
pussi, asa e , dr Sas nu areD, ci doar in spital!
eu nu inteleg de ce furdean nu imi face un eco4D in spital. oare de ce? nu se pricepe?

poza eco bb

Mergi la inceput

Pussi :-) sunt viitoare mamica :-) de ce ma intrebi ?

27+

Christian

Mergi la inceput