gravidute din timisoara

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Multumesc de ajutor .... am vorbit intre timp si cu medicul de familie, care mi-a spus sa le las asa pana dupa sarcina,si chiar si daca sunt doar de la soare si nu de la sarcina aceste pete, cremele nu vor face decat sa mi le absoarba in corp si nu sa le vindece, ceea ce nu ar fi prea benefic pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Apropo de produsele de pe Branco, cumnata mea a luat de acolo un patut sport cu 2 nivele si masa de infasat acum 2 ani, cand a nascut ea, la pret f accesibil...si cel mic si in ziua de azi doarme in el, si este inca in stare f buna dupa 2 ani de folosinta zilnica si carat dupa ei in vacante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Ank83deci sa stau cuminte cu petele....

Otim tu cu cine nasti?

bb

PUSSI 13+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

buna fetele ,

nu am mai intrat deoarece am fost internata in spital din cauza contactiilor,dar vad ca suntem mai multe timisorence pe forum.
nu mai stiu cine zicea depete ,fa o dermoanaliza la ten in sensiblu vezi ce recomanda aparatul .

29+giulia rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Hello fetele . Ne-am strans pana la urma . Ank, suntem vecine da . Din pacate nu stiu nici un remediu ptr petele aparute in sarcina. Ca sa nu devina mai pronuntate, eventual sa eviti soarele...

31+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Fetele, vreau sa merg sambata dimineata pe branco. Unde gasesc patut si carucior ? ..ca sa nu caut haotic pe acolo..

31+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by pussi

Ank83deci sa stau cuminte cu petele....

Otim tu cu cine nasti?

bb

PUSSI 13+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

cu dr.Vasile la Odobescu .

Otiliainceput 32+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

alexi imi pare rau nu v-ati simtit bine! Important e ca a trecut si ca acum e ok.Ne povestesti si noua ce s-a inramplat! Sa stim ce sa nu facem!
Otim deci tu esti prima pe lista la nasteri, si eu tot la Odobescu o sa nasc, ne povestesti ce si cum...sa stim si noi!

PUSSI 14+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

pussi mare lucru nu am facut dar suficient pt contractii,ma simteam mai bine si am plecat la cheile nerei drumul este foarte rau cu denivelari ma scuturat si a fost destul ca m-au apucat durerile,evitati sa mergeti cu masina ca drumurile la noi lasa de dorit.
mai ai un pic pussi si tre sa miste bb,tu cum te mai simnti?

29+giulia rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zippoz spune:

Ciao fetelor, sunt noua pe forum desi mai am cam 2 saptamani pana nasc. Am vazut la inceput ca multe dintre voi mergeti la eco la grigoras; eu o sa nasc cu el , stie vreuna din voi cam care sunt scorurile pentru nasterea normala la el? merci mult

Mergi la inceput