gravidute din timisoara
Raspunsuri - Pagina 13

Ank83 spune:
Pussi...mie asa mi-a zis doctorul meu care fiind si pediatru ma gandesc ca stia ce zice.... dar eu sa nu stau cu mainile in san am inceput sa tamponez zona cu zeama de lamaie,asta sa simt ca ma lupt putin cu petele .....
,se spune ca ar mai decolora petele si pistruii (deocamdata nici un efect)

Ashera spune:
Zippoz, nu stiu la Grigoras cat se da, dar la o nastere vaginala fetele ziceau in jur de 200 euro. Nastere usoara sa ai si un bb sanatos si papacios. 31+
Christian

pussi spune:
salutiiiiiiii
Titicii sunt bine, veseli si miscatori!dar se pare ca de ce mi-e frica nu scap: colul meu s-a scurtat considerabil, de la 6 la 3.34, contractii nedureroase.Dr. Grigoras e plecat din tara pana joi...asa ca diseara o sa merg la dr. Crisan (nu cel la care am fost lasata) despre care stiu ca-i bun sa vad ce zice cu cerclajul: cat mai rezista colul, daca sa mai astept pana joi sau il fac mai repede, si desigur sa mi-l faca! Sa-mi tineti pumnii!
PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

Ashera spune:
Pussi, felicitari ptr titilici mici si nazdravani . Iti tin pumnii si te asteptam sa revi cu detalii. Pup
31+
Christian

sorinatim spune:
Buna fetelor, sunt insarcinata in 30 sapt si vreau neaparat CEZARIANA Doctorul la care merg incepand de la 4 saptamani a fost de acord sa-mi faca cezariana , in ultimul timp tot a evitat discutia iar ultima data cand am fost la control mi-a spus ca doar pentru ca mi-e frica nu-mi face nimeni......asa sa fie oare? Oare nu era mai cinstit sa-mi spuna de la inceput ca nu face decat sa ma faca sa merg la el atat timp?
Imi puteti recomanda un doctor care face cezariana la cerere?Va rog.
Va multumesc din suflet.

Ashera spune:
Sorina, de obicei se poate solicita cezariana doar in anumite conditii: varsta, diferite boli, pozitie bb, etc. De obicei se vb cu dr si de comun acord se baga un motiv. Nu stiu exact cum se face, eu asi vrea sa nasc natural. Da nu poti sa bagi un motiv, de ex miopie ? Semnatura ptr cezariana ti-o da un conferentiar. De ex Grigoras. 31+
Christian

otim spune:
PUSSI dupa ce am citit am vazut ca nu mai sunt eu prima pe lista si binenteles ca o sa va pove tot . Bravo pentru titicii veseli .
zippoz bine ai venit in nostru , din pacate nu stiu sa-ti raspund la intrebare , dar in schimb iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios .
sorinatim bine ai venit si tu in nostru . Pentru tine am o intrebare de ce iti este frica ??? de nasterea naturala . Stii ce mi se pare mie ciudat e ca mamicile care nu pot naste natural iti doresc acest lucru , iar cele care pot vor cezariana . Tuturor ne este frica de nastere ( inclusiv mie ) mai ales ca este primul bebe si nici nu stiu ca ma asteapta ( ceea ce ma bucur ca nu stiu ) citesc povestile altor mamici si nici un anu seamana intre ele decat la final cand sunt fericite ca isi tin bebele in brate . De aceea daca tu vrei sa ne spui cam de ce iti este frica am incerca noi sa-ti mai
cu frica si poate impreuna reusim sa o si invingem , ce zici ???
Otiliainceput 32+
Laurentiu

pussi spune:
buna dimineata!!
vesti bune ! Am fost la Crisan!colul are 4.2 cm in linie dreapta si 4.8 cm ..arc de cerc masurat asa ca la valoare asta nici vorba de cerclaj. Nu va fac teoria colului acum, dar cica cu stat la pat o duc sigur pana la capat fara cerclaj . Si vestea nr. 2 Titi de la etaj si cel jucaus si mai mare e fetita. Statea cu mainile in sus apropiate de parca se ruga la DD! La tati nu-i mai ajungi la nas decand are fetita La Titi de la parter nu s-a vazut, adica n-a vrut sa ne arate , era prea preocupat cu suptul degetului!In timp ce eram acolo s-a intarit si burtica..m-a vazut, a zis ca nu-s contractii ..e o tensiune abdominala data de ligamente, e crestera prea brusca pt. mine!
Otim dar tu tot imi povestesti cum a fost
sorinatimbine ai venit! nu stiu sa-ti spun...eu fac parte din cazurile care nasc cu cezariana!
Ank83am mai auzit de faza cu lamaia, poate incerc si eu...acum sunt plina de cosuriiiiiiiii!
alexi22offfff macar stiu sa stau acasa! pupam fetele dragi
zippozvreau sa ne povestesti tot! Si eu tot cu el o sa nasc! Faci cezariana??
weekend frumos!!!
PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

otim spune:
PUSSI - felicitari pentru titi cei mici , cred si eu ca sunteti super fericiti pentru ca din punctul meu de vedere traiti visul oricarei femei , bravo si lui tati are de ce sa fie mandru si multe pe burtica . Inchinam un
de sampanie in cinstea lor sa vina pe lume atunci cand trebuie ( nu mai repede ) sa fie sanatosi si mancaciosi
Otiliainceput 32+
Laurentiu